Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Death Note

Τι θα έκανες αν "έπεφτε" στα χέρια σου ένα Death n Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 04, 2007 2:44 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Off Topic

Μπράβο. Καλά τα πήγες. Με το που έληξε η διορία του προσωρινού ban σου, ξαναχτύπησες. Και δεν ήμουν εγώ που σε έκανα ban αυτή τη φορά...

Πάντως αν προσωπικά είχα ένα Death Note, θα έγραφα τα ονόματα όλων των trolls που κατά καιρούς έχουν πατήσει το πόδι τους εδώ μέσα...

And justice for all...

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 15 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 04, 2007 9:48 am
Τίτλος:

Αν είναι ποτέ δυνατόν...
Και νόμιζα ότι τα είχαμε δει όλα μέχρι στιγμής... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 04, 2007 10:38 am
Τίτλος:

Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι το παραπάνω ποστ του sammy δεν παραβιάζει άμεσα κάποιον κανόνα του forum. Θεωρώ ότι στην χειρότερη θα έπρεπε να πάρει κίτρινη κάρτα κι όχι ban.
Βέβαια αυτή είναι η προσωπική, ταπεινή μου άποψη. Η τελική απόφαση φυσικά ανήκει στην Administration team.

Στο θέμα μας τώρα:
Εγώ στο DN θα έγραφα την ηγεσία (και γιατί όχι και ολόκληρο τον λαό) των Σκοπίων που θέλουν να κλέψουν το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας μας με απώτερο σκοπό εδαφικές αξιώσεις και διεκδικήσεις.

MACEDONIA: OVER 4000 YEARS GREEK HOMELAND

Ένταξη: 07 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 11, 2007 10:47 pm
Τίτλος:

gpanos έγραψε:
Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι το παραπάνω ποστ του sammy δεν παραβιάζει άμεσα κάποιον κανόνα του forum. Θεωρώ ότι στην χειρότερη θα έπρεπε να πάρει κίτρινη κάρτα κι όχι ban.
Βέβαια αυτή είναι η προσωπική, ταπεινή μου άποψη. Η τελική απόφαση φυσικά ανήκει στην Administration team.

Στο θέμα μας τώρα:
Εγώ στο DN θα έγραφα την ηγεσία (και γιατί όχι και ολόκληρο τον λαό) των Σκοπίων που θέλουν να κλέψουν το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας μας με απώτερο σκοπό εδαφικές αξιώσεις και διεκδικήσεις.

Μαζί σου! Εγώ θα πρόσθετα μετά χαράς και τους "κουμπάρους" μας τους Τούρκους. Και όταν τελείωνα με δαύτους, θα άρχιζε η προσωπική μου ανύψωση: Γυναίκες, λεφτά και όλα τα καλά! Μόνο πρόβλημα το πως θα την παλέψω μέχρι να βγάλω λεφτά με το Ryuk. Ξέρετε πόσο έχουν πάει τα μήλα σήμερα?????

EDIT: Το "Μαζί σου" αναφέρεται σε ότι έχει να κάνει με το Death Note, με τα άλλα μη με μπλέκεται εμένα.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 27 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 12, 2007 12:05 am
Τίτλος:

δεν μπορείς να κάνεις γενοκτονία με το death note το έχω δοκιμάσει.

τελικά μετά από ανάγνωση των κανονισμών του death note κατάλαβα ότι
εγώ θα το κατέστρεφα αφού το death note μετά απο 4 ορθογραφικά λάθη
καταστρέφεται και εγώ τα καταφέρνω πολύ καλά σε αυτό τον τομέα.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 12, 2007 12:11 am
Τίτλος:

@Λίζα: Μην μασάς βρε. Βάλε τον Firefox με τα addons και είσαι πρώτη. Thumbs UP
Δεν θέλουμε γενοκτονία. 3,5,10,100 πολιτικούς και στρατιωτικούς τους να καθαρίσουμε θα έχουμε κάνει τη δουλειά μας.

Ένταξη: 10 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 12, 2007 12:13 am
Τίτλος:

Σωστός!!!!!!! Thumb 2 Up
Ίσως και μερικούς Σκοπιανούς που βγαίνουν στην τηλεόραση και λένε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Σκοπιανός.

Ένταξη: 07 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 9:00 pm
Τίτλος:

Μπααααααα! Κάτι μου λέει πως αν είχα Death Note η ενασχόληση μου με Τουρκοσκοπιανά θα ήταν σαν την παλιά διαφήμιση με τα πατατάκια: "Μετά το ποπ δεν έχει στοπ"
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 10 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 5:12 pm
Τίτλος:

Πρώτο μου post στο τέλειο forum-site!!! Respekt Respekt

Αμα είχα το death note στην κατοχή μου...χμμμ πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα.Αλλά μάλλον μετά από σοβαρή σκέψη 2-3 δευτερολέπτων ΤΟΠ Embarassed
θα γέμιζα την γη με σάπια κουφάρια από :

1)Τούρκους...50.000.000 εκατομμύρια κόσμος είναι μόνο(Νάνε καλά οι γραμματοσειρές στο PC) Cool
2)Αμερικάνοι (όχι όλους) RTFM
3)Πολιτικοί (ΝΑΙ ΟΛΟΥΣ) Rolling Eyes
4)Κοπελιές παλιές δικές μου(κυρίως αυτές που έδιωξα εγώ...αυτές πονάνε ποιο πολλή) Embarassed
5)Θα έψαχναν σε όλα τα μέσα παλιούς και νέους κατάδικους-εγκληματίες(Kyra style)και θα τους σκότωνα όλους...
6)Ops το Death Note τέλειωσε... Greek Flag suicide

ΥΣ:Πρώτο Post μου ήταν συγνώμη για την πολλή λογία μου Rolling Eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 5:22 pm
Τίτλος:

Διακρίνω έναν "εθνικισμό" (με την καλή έννοια της λέξεως) και γουστάρω πολύ.
Έλα να συνεχίσουν τα πατριωτικά posts Thumbs UP Thumbs UP Thumbs UP

Ένταξη: 15 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 5:38 pm
Τίτλος:

Θα ηθελα μια ειδικη εκδοση deathnote , στο οποιο οποιου το ονομα θα εβαζα να ετρωγε στη μουρη ενα τεραστιο γιαουρτι,να τον επιανε γκαντεμια, να παταγε σκατουλες στο δρομο, να τον κουτσουλουσαν περιστερια, να επαυε να εχει εξουσια και να τον καλουν τα καναλια επειδη ειναι γραφικος..

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ!

γραφικος.λα'ι'κιστης,ανικανος ΑΛΛΑ ειναι πολυ πονηρος ο πο##της και μαλλον θα μου ξεφευγε HaHa

Ψωμιαδη βασιλια,του κεφιου και της πενιας

Ένταξη: 10 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 5:58 pm
Τίτλος:

Pantel έγραψε:

Αμα είχα το death note στην κατοχή μου...χμμμ πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα.Αλλά μάλλον μετά από σοβαρή σκέψη 2-3 δευτερολέπτων ΤΟΠ Embarassed
θα γέμιζα την γη με σάπια κουφάρια από :

1)Τούρκους...50.000.000 εκατομμύρια κόσμος είναι μόνο(Νάνε καλά οι γραμματοσειρές στο PC) Cool
2)Αμερικάνοι (όχι όλους) RTFM
color=Blue][/color]

gpanos έγραψε:
Διακρίνω έναν "εθνικισμό" (με την καλή έννοια της λέξεως) και γουστάρω πολύ.
Έλα να συνεχίσουν τα πατριωτικά posts Thumbs UP Thumbs UP Thumbs UP

Και εγω μαζί σας. Αθάνατη Ελλάδα, μετά τους Τούρκους, Αμερικανούς και Σκοπιανούς θα πάμε για τους Αλβανούς και Άγγλους και μετά για των για κόσμο. Αέραααα....
Ουψ πορώθηκα. sorry

EDIT : Δεν τα εννοώ πλακά κάνω, όπως όλοι φαντάζομαι

Ένταξη: 09 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 6:14 pm
Τίτλος:

gpanos έγραψε:

Χ2

Και φυσικά να παραθέσω το κείμενο που έγραψα στο Εβδομαδιαίο τυχαίο hate...

Shiroikage έγραψε:
Μισώ όλους αυτούς τους "απρόσωπους καλοθελητές" που προσπαθούν να περάσουν το "μήνυμα", ότι η Κρήτη πρέπει να είναι ανεξάρτητη από την υπόλοιπη Ελλάδα, διακινώντας εικόνες σαν και αυτή...

...Μέσω κινητών τηλεφώνων κλπ. με απώτερο φυσικά σκοπό την εκμετάλλευση της από αυτούς.
Ακόμα περισσότερο όμως μισώ ορισμένους "υποανάπτυκτους" που βαυκαλίζονται όταν ακούνε τέτοια μπαρμπούτσαλα(Μπράβο πρέπει να είστε περήφανοι με την άγνοια σας). Clapping
(γενικά μιλώντας)Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε!!!!!!!! Evil or Very Mad Ranting

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Shiroikage στις Τετ Νοέ 14, 2007 6:20 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 22 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 6:15 pm
Τίτλος:

Τον "εθνικισμό" και "πατριωτισμό" τον αφήνω ασχολίαστο. Το να αγαπάς την χώρα σου δεν σημαίνει πως πρέπει να εξαφανίσεις όλες τις υπόλοιπες. Με τόσα πράγματα που διαβάζω εδώ μέσα, το πόσο χαίρομαι που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα Death Note, δεν λέγεται.

Αν πάλι έπεφτε στα δικά μου χέρια ένα Death Note δεν ξέρω τι θα έκανα. Η ιστορία έχει δείξει πως η εξουσία διαφθείρει, επομένως αν άρχιζα να αποκτώ τέτοια δύναμη δεν ξέρω πως θα κατέληγα.

Όλοι ψάχνουν να σκοτώσουν εκατοντάδες ανθρώπους λόγω ρατσιστικών /ιδεολογικών προκαταλήψεων, χωρίς καν να ξέρουν λίγα λόγια για την προσωπικότητά τους. Μιλάμε για ανθρώπους, όχι για στραγάλια.

Όσες εκατοντάδες χιλιάδες "σαπισμένων" ανθρώπων και αν σκοτώσουμε, κανένα πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί αν δεν βρούμε τι προκαλλεί το σάπισμα αυτό. Ωραία, τους σκοτώσαμε τους δράστες, τι γίνεται με τους ηθικούς αυτουργούς όμως ?

Υπάρχει μία φράση που είναι βασική αρχή της ιατρικής "να καταπολεμήσουμε την ασθένεια από την ρίζα" ή αλλιώς "να καταπολεμήσουμε όχι τα συμπτώματα, αλλά την αιτία που κάνει να εμφανίζονται αυτά τα συμπτώματα"

Π.χ.
Έχω αλλεργία σε μια τροφή και μου δημιουργεί εξανθήματα, όσες ιατρικές αλειφές και αν βάλω στο δέρμα μου, όσα χημικά φάρμακα και αν πάρω, το πρόβλημα θα παραμείνει αν συνεχίζω να τρώω αυτήν την τροφή. Το πρόβλημα θα παραμείνει αν δεν ψάξω να βρω ΤΟΝ ΛΟΓΟ για τον οποίο εμφανίζετα.
Μπορεί με τα φάρμακα το πρόβλημα να υποχωρήσει για λίγο, όμως θα ξαναεμφανιστεί μόλις σταματήσω να τα χρησιμοποιώ.

Προσέξτε τις ομοιότητες:

_Υπάρχει αλλεργία (εγκληματικότητα)
_για αυτό χρησιμοποιούμε το φάρμακο (Death Note)
_και έτσι καταπολεμάμε τα ανεπιθύμητα εξανθήματα (σκοτώνουμε τους εγκληματίες)
_Δεν κάνουμε όμως τίποτα να δούμε για ποιον λόγο εμφανίζονται τα εξανθήματα στο δέρμα μας (τον λόγο που εμφανίζεται η εκγληματικότητα, για ποιον λόγο οι άνθρωποι γίνονται εγκληματίες)
_Έτσι όσες φορές και αν χρησιμοποιήσω το φάρμακο (Death Note), μπορεί να υποχωρήσουν για αρκετό καιρό θα εξανθήματα και η φαγούρα που τα συνοδεύει (να πεθάνουν πολλοί εγκληματίες και να σταματήσει η εγκληματικότητα)
_αλλά μόλις μας τελειώσει το φάρμακο (Death Note) τα εξανθήματα θα ξαναεμφανιστούν στο δέρμα (η εγκληματικότητα θα ξαναμεγαλώσει) αν δεν βρούμε τον λόγο που δημιουργούνται.

Ακριβώς έτσι έγινε και στην σειρά, ακριβώς έτσι γίνεται και στην κοινωνία που ζούμε. Η φύση έχει πολλά να μας διδάξει, και καλό θα ήταν να της δώσουμε την δέουσα σημασία. Ας προσπαθήσουμε να δούμε το βαθύτερο νόημα πίσω από την σειρά, και όχι απλά να βγάζουμε τα εσώψυχά μας για το ποιος θέλουμε να ψοφήσει.

Σαν επίλογο, να σας θυμίσω μια φράση από την σειρά που οι περισσότεροι την προσπερνάνε χωρίς να της δώσουν ιδιαίτερη σημασία, μιας και αυτό που τους νοιάζει είναι ποιος θα είναι ο επόμενος που θα πεθάνει: "Όποιος χρησιμοποιεί το Death Note είναι δυστυχισμένος"

ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 09 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 6:32 pm
Τίτλος:

Phantom Duck έγραψε:
Υπάρχει μία φράση που είναι βασική αρχή της ιατρικής "να καταπολεμήσουμε την ασθένεια από την ρίζα"...
.......................................................................................................................................................
..._αλλά μόλις μας τελειώσει το φάρμακο (Death Note) τα εξανθήματα θα ξαναεμφανιστούν στο δέρμα (η εγκληματικότητα θα ξαναμεγαλώσει) αν δεν βρούμε τον λόγο που δημιουργούνται.

Ο! Η καλύτερη παρομοίωση που έχω ακούσει εδώ και καιρό.
Γενικά, δεν γίνεται να συμφωνήσω περισσότερο με τα λεγόμενα του Phantom Duck. Thumbs UP
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Death Note Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15  Επόμενη
Σελίδα 8 από 15

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας