Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη

Αίτηση για Seed Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 108, 109, 110  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 3:38 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1) Από τους κανονισμούς, καλό είναι να μην γράφεις σε greeklish.

2) Προσπάθησε να αποφύγεις τα διπλά post - μπορείς να χρησιμοποιείς το κουμπάκι που γράφει edit.

3) Αν κάνεις ένα search, υπάρχει ολόκληρο thread που υπάρχουν απαντήσεις στο πρόβλημά σου.

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 02 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 3:39 pm
Τίτλος:

1) Κάνε ένα update tracker (στο utorrent γίνεται, στο bitcomet δεν ξέρω)
2) Κάνε λίγη υπομονή (τόσο καιρό έκανε να βγει το act3, μια μέρα παραπάνω, δεν έγινε και τίποτα)
3) Μη γράφεις με greeklish (29 κατασκευαστές κανόνων συνιστούν ελληνικά)
4) Υπάρχει ήδη ανάλογο θέμα για όποιον έχει πρόβλημα με το seeding (Το οποίο είναι και με κεφαλαία γράμματα "ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ SEED"), ψάχνε λίγο πριν ανοίγεις καινούριο θέμα.
5) Ξέχασα κάτι;
6) Οοοοοοοόχι.
Υ.Γ. To hell! Twisted Evil
Edit: raziel666, την επόμενη φορά που θα με προλάβεις, θα σε δείρω Razz

Ένταξη: 13 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 4:05 pm
Τίτλος:

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μου δώσατε και ζητάω συγνώμη για τα greeklish. Όντως το seed άρχισε να διορθώνεται!!! Με εκτίμηση προς όλους που με κατεύθυναν greekmangr!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 07 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 5:05 pm
Τίτλος:

Ευχαριστουμε Raziel666! big smile

Αχ τι καλα τωρα θα δω και naruto Yahooooo
Ειχα δει λιγο στο youtube και πορωθηκα... χιχι
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 10:12 pm
Τίτλος: seeding problems

Θα ήθελα να αναφέρω πως ενώ υπάρχουν seeders δεν μπορώ να βρώ κανέναν να κατεβάσω το τρίτο part. Το ίδιο πρόβλημα μου παρουσιάστηκε και στα πρώτα 2 part αλλά μέσα σε 10 λεπτά είχε διορθωθεί. Θα ήθελα να μάθω αν αυτό είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει συχνά και αν θα διορθωθεί και θα μπορέσω τελικά να κατεβάσω το τρίτο part.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Ιούλ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 10:19 pm
Τίτλος:

βασικα το πιθανοτερο ειναι να σε εχει κανει αποσυνδεση απο την σελιδα και να φαινεσαι ως guest οποτε προτεραιοτητα εχουν ολοι οι αλλοι...ενα log in και ενημερωση του τρακερ θα λυσει το προβλημα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 10:31 pm
Τίτλος:

Έκανα log off και log in αλλά πάλι δεν βλέπω κανέναν χρήστη να συνδέεται… δεν ξέρω τι γίνεται με έχει κουράσει αυτό το πράγμα και δεν έχω πάρει μια συγκεκριμένη απάντηση. Σας παρακαλώ αν μπορεί κανείς που γνωρίζει τι παίζει να μου δώσει κατευθύνσεις. υπενθυμίζω πως το ίδιο πράγμα είχε συμβεί και με τα 2 πρώτα μέρη για κανένα 10άλεπτο αλλά μετά διορθώθηκε. Τώρα έχει περάσει πάνω από μια ώρα και δεν έχω βρει ακόμα χρήστη. Περιμένω απάντηση. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 07 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 10:58 pm
Τίτλος:

Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά σου παραθέτω μία παρόμοια εμπειρία που είχα πριν από μία βδομάδα.
Ενώ είχα κατεβάσει το torrent, αφού είχα προηγουμένως κανει log in, το azureus (γιατι αυτο χρησιμοποιω) δεν συνδεόταν με κανέναν. Έκανα διακοπη στο torrent και μετά από λίγη ώρα ξανά εκκίνηση, ενω παρεμενα συνδεδεμένη με το site της animeclipse,..... μη χαίρεσαι δεν διορθώθηκε, και έτσι το ξανάκανα μερικές φορές ακόμα μέχρι που βαρέθηκα και το αφησα εκεί κι ας μου έδειχνε ότι κανένας δεν συνδεόταν. Τελικά...... πήρε μπρος από μόνο του και από τότε όλα καλά.
Φτου να μη το ματιάσω.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 24 Ιούν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 11:50 pm
Τίτλος:

φτου φτου.ελπιζω να μην......στα.... Twisted Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 15 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 12:34 am
Τίτλος:

Σχετικά με το πρόβλημα, δεν είναι θέμα αν είσαι logged in εκείνη τη στιγμή, αλλά αν είσαι όταν κατεβάζεις το τορρεντ.
Απλά, όταν είσαι μέσα και κατεβάζεις ένα τορρεντ, αυτό έχει μέσα έναν κωδικό μοναδικό για κάθε χρήστη [πώς νομίζετε ότι ενημερώνεται η εικόνα με το ratio σας? Wink ]. Αν δεν είσαι συνδεδεμένος, απλά θεωρείσαι guest.

Οπότε, αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, διαγράφετε το τορρεντ από το πρόγραμμα που κατεβάζει [προσοχή: αν έχετε κατεβασει ήδη ένα % των αρχείων, μην τα διαγράψετε τζάμπα, μόνο το τορρεντ από τη λίστα.] συνδέεστε στο site και ξανακατεβάζετε/εισάγετε το τορρεντ στο πρόγραμμα [στην περίπτωση που έχει ήδη κατέβει ένα %, απλά δώστε του το μονοπάτι που είναι αποθηκευμένα τα αρχεία και θα συνεχίσει από κει και μετά] και αρχίζετε το κατέβασμα.

Ελπίζω να είναι αρκετά κατατοπιστικό τώρα... big smile

Ένταξη: 30 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 12:10 pm
Τίτλος:

Όπως ακριβώς τα είπε ο Madarb. Σημασία έχει τη στιγμή που θα κατεβάσει κάποιος το αρχειάκι ".torrent", να είναι Logged in.

Τώρα, όσον αφορά τη συνδεσιμότητα:

1) Το BitComet έχει από παλιά χαμηλή συνδεσιμότητα, και υψηλή ασυμβατότητα με firewalls. Θα συνιστούσα την αλλαγή σε Azureus ή uTorrent.

2) Είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην Ελλάδα, όπου η εμπειρία με τις ευρυζωνικές συνδέσεις δεν έχει μακρύ παρελθόν, τα firewalls και τα routers να είναι χάλια ρυθμισμένα. Τα 2 συνηθέστερα προβλήματα:

α. Το firewall δεν είναι ρυθμισμένο ώστε να επιτρέπει Incoming Connections για το πρόγραμμα των Torrents. Έτσι ας πούμε εγώ στέλνω αίτηση σύνδεσης στον X, και με απορρίπτει το firewall του. Μετά ο X στέλνει αίτηση σύνδεσης σε μένα, και τον μπλοκάρει το δικό μου firewall. Έτσι δε μπορούμε να συνδεθούμε.

Για όσους έχουν το "Τείχος Προστασίας των Windows", πρέπει να προσθέσετε το πρόγραμμα των torrents στις "Εξαιρέσεις" του firewall, την θύρα που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα, στο "προσθήκη πόρτας".
(Πίνακας Ελέγχου -> Τείχος Προστασίας -> Εξαιρέσεις)

Για όσους έχουν Zonealarm, συνήθως χρειάζεται να κατεβάσετε το Internet Zone Security, από High σε Medium, ώστε να είναι ορατός ο υπολογιστής σας στους υπόλοιπους χρήστες (αύξηση συνδεσιμότητας)

β. Για όσους έχουν router αντί για modem, χρειάζεται να γίνει μια διαδικασία, που λέγεται Port forwarding, ώστε ο router να κάνει σωστά τις συνδέσεις. Δυστυχώς οι ρυθμίσεις για κάθε μοντέλο router είναι διαφορετικές.

Σημείωση: Οι εισερχόμενες συνδέσεις έχουν καθυστέρηση στο να ξεκινήσουν (ίσως και μια ώρα περίπου), γιατί δεν τις εκκινεί το πρόγραμμά μας, αλλά περιμένει να εκκινηθούν από την απέναντι μεριά, από το πρόγραμμα του άλλου χρήστη.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Left64Vegeta στις Πεμ Νοέ 15, 2007 12:02 pm, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 16 Σεπ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 12:36 pm
Τίτλος:

ΔΛΔ θελετε τωρα να μ πειτε οτι το ρατιο μου εμεινε σταθερο επειδη δεν ημουν logged?
χαχαχαχαχαχαχα
ΣΑΣ ΜΙΣΩ ΟΛΟΥΣ!
δεν πειραζει.
συγνωμη για το σπαμ.
αλλα ειναι ΜΙΣΟΣ!
:P
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 15 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 1:30 pm
Τίτλος:

Ban Ban Ban Ban

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 2:40 pm
Τίτλος: λύτρωση!!!!

Καλημέρα σε όλους!! Θα ήθελα αρχικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ασχολήθηκαν με το πρόβλημα μου. Μετά από ένα restart π έκανα στο pc άνοιξα το torent με το bitcomet και άρχισε να δουλεύει…. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα τι ακριβώς φταίει. Είμαι μέλος σε πάρα πολλά torent sites και αυτό το φαινόμενο μου συμβαίνει πρώτη φορά. Τέλος πάντων μάλλον από ότι κατάλαβα θα χρειάζεται κανένα restart για να αρχίσει να δουλεύει ένα torent που δεν μου βρίσκει χρήστες. Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 01 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 22, 2007 12:53 am
Τίτλος:

Γεια χαρα παιδια και απο μενα..αν μπορει να βοηθισει καποιος στα επισοδεια Narouto 26-30 ειναι μονο ενας seeder και δινει κατω απο 1kb/s ..
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 108, 109, 110  Επόμενη
Σελίδα 19 από 110

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας