Έχω ακούσει ότι αν έχεις 1mb σύνδεση δε μπορείς να κάνεις πάνω από 22kb share. Αυτό έχω ακούσει και βλέπω στο utorrent. Αν υπάρχει κάποια ρύθμιση και δεν ξέρω ας με ενημερώσει κάποιος.....
Αν μάλιστα έχεις κατεβάσει και όλα τα προτζεκτ τις ανιμεκλιπς λίγα πράγματα μπορείς να δώσεις πίσω.
Δεν έχω αντιμετωπίσει πάντως κανένα πρόβλημα κατά την διάρκεια του κατεβάσματος. Οπότε αν έχουν γίνει οι σωστές ρυθμίσεις στο κατεβαστήρι δουλεύει σωστά και το κατέβασμα.
Ένταξη: 26 Αύγ 2007
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 26, 2007 11:28 pm
Τίτλος:
Παιδιά αν κάποιος έχει την καλοσύνη να κάνει seed στο Hoshi No Koe OVA...
Βλέπω 5 peers αλλά δεν κατεβάζω από κανέναν . Συνδέομαι με 21Mbit οπότε με 2-3 peers δεν θα πάρει πολύ χρόνο(μετά συνεχίζω εγώ το seed).
EDIT: Άκυρο, συνδέθηκα με 3 οπότε μία ώρα ιστορία . _________________
When captured birds grow wiser, they try to open the cage with their beaks. They don't give up, because they want to fly again ...
Έχω ακούσει ότι αν έχεις 1mb σύνδεση δε μπορείς να κάνεις πάνω από 22kb share. Αυτό έχω ακούσει και βλέπω στο utorrent. Αν υπάρχει κάποια ρύθμιση και δεν ξέρω ας με ενημερώσει κάποιος.....
με 1mb μπορεις να ανεβαζεις με 25,6kb αλλα καλο ειναι να το αφηνεις στο 21 με 22 για να μην σου κοβει ταχυτητα στο κατεβασμα..με αλλα λογια εχεις ρυθμισει σωστα το utorrent _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 10, 2007 9:04 pm
Τίτλος:
tidus έγραψε:
Αν μπορεί κάποιος ας δώσει κάτι παραπάνω για hoshi no koe, έχω 3 seeders, αλλά κατεβάζω με 10 και το βιάζομαι κάπως
Sorry man, αλλά ο υπολογιστής μου που seedάρει έχει πέσει και δεν είμαι εκεί για να τον σηκώσω. Από Τρίτη όλα θα μπουν σε τάξη... _________________ Brighter Death Now エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 3:14 pm
Τίτλος:
Υπάρχουν αρκετοί seeder αυτοί τη στιγμή, καλό θα ήταν να κοιτάξεις τις ρυθμίσεις σου. Ας το μεταφέρει κάποιος Mod στο κατάλληλο thread. _________________ Brighter Death Now エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 3:24 pm
Τίτλος:
Λόγω απουσίας από το γραφείο την τελευταία βδομάδα είχε πέσει το PC που έχει τα Naruto, από σήμερα λειτουργεί κανονικότατα. _________________ Brighter Death Now エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας