Τερμάτισα το Ys: The Oath In Felghana και το Bioshock και ξαναξεκίνησα campaign στο Medieval 2 μέχρι να τσιμπίσω το expansion. _________________ You're not getting in my way.
Besides,i really don't want to leave you.-Hayami -Gunparade March
αυτο που παιζω αυτην την εποχη και το εχω ξανατερματισει ειναι το robin hood
οσα και να πω ειναι λιγα για αυτο το παιχνιδι απλα το αγαπημενο μου _________________ Η ΑΓΑΘΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ
Αν και δεν εχω χρονο για να ασχολουμαι με games (ουτε καν dota δεν εχω παιξει να φανταστειτε, παρολο που δουλευω σε νετκαφε ), ξεκινησα να παιζω το Call of Duty 4, μιας και παλιοτερα ημουν κολλημενος παιζοντας με την παρεα το Call of Duty.
Απλα τι να πω, εχω μεινει καγκελο με τα γραφικα και το gameplay.
Προβλεπω να βαραω 18ωρα στο μαγαζι _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum Διαβάστε το Playback FAQ
Αν και δεν εχω χρονο για να ασχολουμαι με games (ουτε καν dota δεν εχω παιξει να φανταστειτε, παρολο που δουλευω σε νετκαφε ), ξεκινησα να παιζω το Call of Duty 4, μιας και παλιοτερα ημουν κολλημενος παιζοντας με την παρεα το Call of Duty.
Απλα τι να πω, εχω μεινει καγκελο με τα γραφικα και το gameplay.
Προβλεπω να βαραω 18ωρα στο μαγαζι
Εγώ τρελά πωρωμένος με το 2!!
Αλήθεια πως είναι το 4 σε on-line mode;
Clive Barker's Jericho για την ώρα.Aρκετά καλό παιχνίδι.
Και εγώ αυτό παίζω αυτό τον καιρό. Αρκετά καλό παιχνίδι αν και πάσχει από το σύνδρομο της εξυπνάδας (όπως το λέω εγώ). Σε μερικά σημεία είναι υπερβολικά εύκολο σε μερικά άλλα υπερβολικά δύσκολο μέχρι αηδίας. Γενικά όμως η όλη φάση με της παραψυχικές δύναμης έχει πλακά. _________________
Πηγα να βαλω το Timeshift στο ηρωικο μου PC αλλα συνεχεια crashare... Τεσπα, τωρα ετοιμαζομαι για Need for Speed Pro Street αν μπορεσει να το σηκωσει η VGA μου και μετα βουρ για Kane and Lynch Dead Men ( απο τους δημιουργους του Hitman)!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας