Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 30, 2007 12:48 pm
Τίτλος:
|
|
|
εδώ.....
α και κάνουμε edit όταν θέλουμε να συμπληρώσουμε, για να μην έχουμε διπλά ποστ....  _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Οκτ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 30, 2007 1:34 pm
Τίτλος:
|
|
|
Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τους Shakespeare..... μετέτρεψα το αρχείο από mkv σε avi μέσω του Alltoavi και το avi αυτό εμφανίζει την γραμματοσειρά σε πεζά γράμματα μόνο του!!!  χωρίς να έχουν 2ους υπότιτλους μέσα στο mkv!!!
Δεν νομίζω το πρόγραμμα να είναι τόσο έξυπνο...κάτι άλλο συμβαίνει.
Η μετάφραση είναι η ίδια και στα δύο group?έχει παρατηρήσει κανείς? _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Ιαν 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 30, 2007 5:26 pm
Τίτλος:
|
|
|
Aphrodite_Maria έγραψε:
|
Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τους Shakespeare..... μετέτρεψα το αρχείο από mkv σε avi μέσω του Alltoavi και το avi αυτό εμφανίζει την γραμματοσειρά σε πεζά γράμματα μόνο του!!! χωρίς να έχουν 2ους υπότιτλους μέσα στο mkv!!!
Δεν νομίζω το πρόγραμμα να είναι τόσο έξυπνο...κάτι άλλο συμβαίνει.
Η μετάφραση είναι η ίδια και στα δύο group?έχει παρατηρήσει κανείς?
|
Αυτό συνέβη γιατί λογικά θα έπιασε να το κάνει με Arial, οπότε έχασε τα "κεφαλαία".Δεν είναι γραμμένα κεφαλαία απ'ότι φαίνεται, αλλά η γραμματοσειρά τα εμφανίζει μόνο έτσι.
Η μετάφραση είναι η ίδια... _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 30, 2007 5:43 pm
Τίτλος:
|
|
|
konstantinos έγραψε:
|
Συγνώμη αλλά που βρίσκονται τα torrents για αυτά τα τελευταία επεισόδια; Βρήκα κάποια στο isohunt αλλά δεν ξέρω ποια είναι με τους καλούς υπότιτλους...
|
Μια καλή διαδικασία για να κατεβάζεις άνιμε είναι να βλέπεις στο anidb.net τι κυκλοφορεί για κάθε άνιμε και ποιο γκρουπ κάνει τον υποτιτλισμό.
Μετά κατεβάζεις το άνιμε από το γκρούπ που επέλεξες μέσω τορρεντ(π.χ βάζεις στο search shakespeare romeo juliet ).
Μια καλή σελίδα για να κατεβάζεις τορρεντ με ικανοποιητικό πλήθος αρχείων είναι αυτή http://www.tokyotosho.com/index.php_________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 30, 2007 11:20 pm
Τίτλος:
|
|
|
Aphrodite_Maria έγραψε:
|
Μια καλή διαδικασία για να κατεβάζεις άνιμε είναι να βλέπεις στο anidb.net τι κυκλοφορεί για κάθε άνιμε και ποιο γκρουπ κάνει τον υποτιτλισμό.
|
Καλά τα λες, αλλά στην anidb πολλές φορές τα άνιμε ενημερώνονται πολύ μετά το release, οπότε πρέπει να περιμένεις για να μάθεις τι είναι κλπ.
Αλλά σε γενικές γραμμές και για παλιές σειρές κυρίως, είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για να ξέρεις τι κυκλοφορεί και τις λεπτομέρειές του  _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Οκτ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιούλ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 10, 2007 7:01 pm
Τίτλος:
|
|
|
 σε ευχαριστουμε ρομαντικε  konstantinos για την ενημερωση _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|