Εγώ επιμένω ότι το DN2 του Αυγερινού είναι μακράν καλύτερο κι εσείς ασχολείστε ακόμα με One Piece, Dragonball, Bleach, και Naruto.
Είστε απλά απαράδεκτοι!!!!!!!!!! _________________
Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 21, 2007 9:34 pm
Τίτλος:
Αν και τα dragonball naruto bleach μου αρέσουν ψηφίζω το one piece. Έχει αρκετό χιούμορ δράση μυστήριο και ποικίλους συνδυασμούς ζώων(ούτε στο νησί του δόκτορα Νο να ήμασταν).Αλλα πάνω απ'όλα έχει να κάνει με πειρατές. Ουαο!!!!!! _________________
Ένταξη: 15 Φεβ 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 21, 2007 10:11 pm
Τίτλος:
Ψηφιζω One Piece γιατι εκτος απο ωραιες μαχες εχει και απιστευτο γελιο.To Dragonball μετα αν και οι μαχες γινονταν κουραστικες μετα απο καποια episodes.Kαι Naruto Bleach μαζι αυτα τα δυο.
1 ) naruto δύσκολα βλέπω 1 επεισόδειο την ημέρα . ειδικά το δέυτερο επεισόδεια το είδα χασμουριόντας
2 ) bleach ωραίο . ποιός το κορόιδεψε ; kill kill kill kill κακά hollows
3 ) το one piece είδα και το 326 και με 1 κάθε εβδομάδα θα είναι άδεια η ζωή μου[/u]
Εγώ επιμένω ότι το DN2 του Αυγερινού είναι μακράν καλύτερο κι εσείς ασχολείστε ακόμα με One Piece, Dragonball, Bleach, και Naruto.
Είστε απλά απαράδεκτοι!!!!!!!!!!
Ποιος είναι ποιο απαράδεκτος, θα ήθελα να μάθω εγώ.
Όλοι εμείς ή μήπως εσύ που τολμάς να ξεχνάς να αναφέρεις το Death Brigate που είναι η μεγαλύτερη υπερπαραγωγή όλων των εποχών, το "magnum opus" του Αυγερινού-sama-sama?
A gpanos ομολογώ δεν το περίμενα από εσένα
Απλα Dragonball γιατι χωρις αυτο τα υπολοιπα δε θα υπηρχαν και πολυ απλα γιατι χωρις αυτο δε θα υπηρχε μετρο συγκρισης...
Το One piece πολυ ωραιο αλλα πολυ παιδικο για μενα.
Το Ναρουτο δε το εχω ξεκινησει και με τοσα που εχω διαβασει για Φιλλερ αναρωτιεμαι αν θα το κανω
ΤΟ bleach 2ο για μενα.
Αλλα μακραν του 2ου dragon ball...Γιατι η ιστορια δε ξεγραφεται ποτε _________________ Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα.
Ψηφίζω One Piece λόγω των απίστευτων ηχητικών εφέ... Αν βέβαια μιλούσαμε για manga το καλύτερο είναι μακράν το Naruto, αλλά στο anime το εχουν παραχ$ι το θέμα...(1 επισόδειο να ζωντανέψει ο Gaara και άλλο 1 να ζωντανέψει η Chiyo...) ΕΛΕΟΣ... στο manga έχουν μείνει 6/11 akatsuki (μαζί με τον Orochimaru) ενώ στο anime 10/11!!!! Κάτι πρεπει να γίνει (να προχωρίσει το anime πιο γρήγορα) αλλιώς το Naruto θα γίνει το χειρότερο (και κουραστικότερο) anime ever!!!
αχ αν και ειναι δυσκολο γιατι καθε ανιμε σε βαζει σε διαφορετικο περιβαλλον ωστοσο ψωφιζω One piece...συγγνωμη naruto-ichigo-shogoku _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
Οne piece forever απλα τα σπάει .Είμαι στο 190 επισόδειο ακόμα βέβαια, αλλα έχει τους καλύτερους χαρακτήρες με διαφορά απο τα αλλα ανιμε το ναρούτο σαν ανιμε ειναι μέτριο με κάκιστο σχέδιο, και μέτρια υπόθεση.
Ασε που για τα λεφτα το εχουν καταστρέψει τελείως.Το manga εχει πολυ καλύτερο σχεδιο αλλα δε παυει να είναι εικονογραφημένο......χανει πολύ και φυσικό ειναι Αλλα και παλι το μονο ενδιαφέρον ειναι ι κοντρα sasuke naruto σε ολη τιν υπόθεση. και ειναι και αρκετα κλισέ το ολο σκηνικό (αυτός ο sasuke θιμιζει λιγο τον jin kazama απο το tekken δε νομίζετε?)
Το bleach δεν ελεγε ανέκαθεν πολλάααααα... μονο οι μαχες ιταν
το dragonball =99 κουβέντες μια μπουνιά αλλες 99 μια κλοτσία και πηγαινε λέγοντας(στο z ειδικά)
Το Ναρουτο δε το εχω ξεκινησει και με τοσα που εχω διαβασει για Φιλλερ αναρωτιεμαι αν θα το κανω
οπως ανεφερε και ο προλαλησαντας μπορεις να το δεις και χωρις τα φιλλερ αν και πολυ δυσκολο να καταλαβεις ποια ειναι...θα εχεις φτασει σχεδον στο 1/3 του επ οταν το συνειδητοποιησεις και μετα θα λες δεν μ@μ.#.%. θα το δω ολο...παντως θα σε συμβουλευα μην τυχον και τολμησεις να μην το δεις θα σε τσακισω με ή χωρις φιλερ το ναρουτο ειναι παααααρα πολυ καλο
claymore-gto rules ασχετο _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
Psifisa One piece eimai sto 245 ep.......an k einai ligo paidiko kanoun arketes mlkies alla maresoun perissotero ta ligosta sovara shmeia deutero to DragonBall epidh einai h arxh twn anime gia mena k pisteuw mikroi oloi vlepame DragonBall sth thleorash. dn exw arxisei oute Naruto oute Bleach alla pisteuw oti to Bleach 8a m kanei kaluterh edupwsh.........otan arxisw _________________ When u die there is nothing but misery,
enjoy ur life as much as u can and God may give u another chance!!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας