Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 26 Αύγ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 22, 2007 9:37 pm
Τίτλος:
|
|
|
Alximistis έγραψε:
|
Hi.Ψάχνω απεγνωσμένα για ένα παιδικό όχι ανιμε που έβλεπα παλιά μικρός στον ant1 έκανα πολύ χρόνο για να θυμηθώ το τίτλο της συγκεκριμένης σειράς αλλα εν τέλη για να μην τα πολυλογώ το βρήκα τον τίτλο λέγεται Συνωμοσία του Ρόσγουελ.Οποιος ξέρει που μπορώ να βρω επεισόδια και πως λέγεται το παιδικό στα αγγλικά ας μου πει.Θα του χρωστάω μεγάλη υποχρέωση σε όλη μου τη ζωή
|
Φίλε μου το παιδικό που ψάχνεις ονομάζεται Roswell conspiracies.
Γνωρίζω μόνο οτι αποτελείται από 40 επεισόδια και είναι παραγωγής 1999.
Θα ψάξω λίγο και αν το πετύχω πουθενά θα κάνω post. _________________
When captured birds grow wiser, they try to open the cage with their beaks. They don't give up, because they want to fly again ...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Μάι 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 23 Σεπ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 23, 2007 1:50 am
Τίτλος: Μεταγλωτισμένα cartoon..???ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ??
|
|
|
Παιδιά καλή Κυριακή σε όλους.Παρακαλώ όποιος έχει πληροφορίες για επεισόδια μεταγλωτισμένα από Grendizer,Getta Robot το πρώτο και Locke superman,please ας μου σφυρίξει..τα ψάχνω σαν τρελός!!
Και μιάς κι είναι σήμερα τα γενεθλιά μου big smile ...ας με βοηθήσει κάποιος.
Btw μήπως ξέρει κανείς το www.sendover.com γιατί δε μου το ανοίγει..??
Κάτι τελευταίο..θυμάται κανείς ένα παιδικό cartoon νομίζω με δύο αυτοκίνητα (ένα μπλέ κι ένα κόκκινο) τα οποία πέταγαν με ανοιχτές πόρτες style lambo.Επίσης δεν είμαι 100% σίγουρος αν οι οδηγοί ήταν ένας άντρας και μια γυναίκα.Τώρα τίτλος Maskes???θα σας γελάσω.
Thanks all φιλαράκια!!!!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 23, 2007 1:33 pm
Τίτλος:
|
|
|
sammy έγραψε:
|
παιδια ψαχνω απεγνωσμενα αυτο το anime http://www.youtube.com/watch?v=pRkn5FsvHdQ&mode=related&search= λεγεται kaiketsu zorro και το εδειχνε και στην ελληνικη τηλεοραση στο βεργίνα νομιζω να εχω ανοιξει και ενα τοπικ με της φωτογραφιες του http://animeclipse.com/phpbb2/viewtopic.php?t=2633 και θα ηθελα να βρεθει στα αγγλικα η στα ιπαωνεζικα σε dub υποτιτλοι δεν με νοιζουν αφου εχω καμια 20αρια επεισοδεια στα ελληνικα και απο κασσετες και τα εχω μαθεο πεξω εγω θα ηθελα να βρεθει dvd rip η εστω με παρα πολυ καλη ποιοτητα.βρεθηκαν μερικα επεισοδεια στα πολωνεζικα και χαλια ποιοτητα ααααα η σειρα αποτελειται απο 52 επεισοδεια τα υπολοιπα δικα σας!!μακαρι να βρεθει ειναι το αγαπημενο μου anime
|
παιδια κανεις δεν το ξερει το anime αυτο?please ειναι αναγκη, αμα καποιος ξερει που βρισκονται επεισοδεια για download  θα του ημουν αιωνιος ευγνωμον  _________________ zorro vs hawk eyes mihawk
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Ιούν 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 26, 2007 10:55 pm
Τίτλος:
|
|
|
@steve62742
Κάτι μου λέει ότι εννοείς το Karas, που το έχουμε και στα ελληνικά χάρη στην AnimeClipse, οπότε ρίξε μια ματιά εδώ κι εδώ για να βεβαιωθείς!
Υ.Γ.
Όχι greeklish pls!  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Ιούν 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Απρ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 11, 2007 8:48 pm
Τίτλος: Animes αγνώστου ταυτότητος
|
|
|
Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου θυμίσει τους τιτλους αυτών των anime?
To πρώτο πρέπει να το ξέρετε αρκετοί είναι αυτό που ο ήρωας έχει ένα φακό-καθρέφτη πάνω στο χέρι του.
Το δεύτερο δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες αν και εξελισσόταν σε ένα πλοίο που έμοιαζε με αεροπλανοφόρο.
Στο τρίτο ο ήρωας βρίσκει ένα σπαθί το οποίο είναι αόρατο (φαίνεται μόνο η λαβή του) και μπορεί να το χρησιμοποιήσει μόνο όταν πραγματικά το θέλει (ή χρειάζεται).
Και τα τρία είναι anime του 80 άντε στην χειρότερη περίπτωση αρχές του 90. Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα pls ας μου απαντήσει. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Μάι 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 11, 2007 8:51 pm
Τίτλος: Re: Animes αγνώστου ταυτότητος
|
|
|
txcforever έγραψε:
|
Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου θυμίσει τους τιτλους αυτών των anime?
To πρώτο πρέπει να το ξέρετε αρκετοί είναι αυτό που ο ήρωας έχει ένα φακό-καθρέφτη πάνω στο χέρι του.
|
Lensman λέγεται. Υπάρχει στο blue-whitegt.com
txcforever έγραψε:
|
Το δεύτερο δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες αν και εξελισσόταν σε ένα πλοίο που έμοιαζε με αεροπλανοφόρο.
|
Λογικά λες το υποβρύχιο Κεραυνός ή Thundersub υπάρχει επίσης στο blue-whitegt.com και στο gamato.info
txcforever έγραψε:
|
Στο τρίτο ο ήρωας βρίσκει ένα σπαθί το οποίο είναι αόρατο (φαίνεται μόνο η λαβή του) και μπορεί να το χρησιμοποιήσει μόνο όταν πραγματικά το θέλει (ή χρειάζεται).
|
Δεν μου έρχεται κάτι άμεσα αλλά μήπως εννοείς το Ulysses 31 ή στα ελληνικά Οδυσσέας με κάτι παιδιά κι ένα μικρό ρομποτάκι;
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Ιαν 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 11, 2007 8:57 pm
Τίτλος:
|
|
|
Λοιπόν το 1ο είναι σίγουρα το lensman
το 2ο αν και κάτι μου θυμίζει δε μπορώ να πω με σιγουριά
Το 3ο ξέρω σίγουρα πιο λες αν και το θυμάμαι αμυδρά ταινία ήταν. με μια χρυσή λαβή σπαθιού....θυμάμαι και μια ατάκα...όταν πιάσανε τον πρωταγωνιστή οι κακοί που λέει μια γυναίκα"μπλιαχ το καύκαλο του πρέπει να είναι γεμάτο σκουλήκια"
το θυμάμαι εξ αιτίας αυτής της αηδιαστικής φράσης 
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Shiroikage στις Δευ Οκτ 15, 2007 10:13 pm, 1 φορά
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 11, 2007 9:16 pm
|
|
|
txcforever έγραψε:
|
|
Eιναι αυτο...
http://www.animeclipse.com/phpbb2/viewtopic.php?p=68297&highlight=#68297
Starchaser - The legend of Orin
αλλα δεν ειναι anime.
Υπαρχει στο demonoid. _________________ Drinkin' beer in the hot sun / I fought the law and I won
Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Νοέ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 11, 2007 9:40 pm
|
|