τελικά το anime δεν θα ακολουθήσει το manga στα σίγουρα. κρίμα πάντως γιατί θα χαθούν ενδιαφέροντες χαρακτήρες, όπως "Black" Αlicia & Beth, Miata. πάντως, το anime δεν έχει χάσει καθόλου το ενδιαφέρον του!
συγχαρητηρια παιδια για ολη τη δουλεια που εχετε κανει,οχι μονο στο claymore,η ποιοτητα ειναι σε μεγαλο επιπεδο και προτιμω να περιμενω να βγαλετε εσεις τα επεισοδια απο καποιο anime παρα να τα κατεβασω απο καπου αλλου,απορω πως προλαβαινετε παντως μιας και ειδα να αναφερεστε και στο manga ,επειδη εντυπωσιαστηκα απο τη δουλεια του σχεδιαστη θα ηθελα αν ξερει κανεις να μου πει που μπορω να βρω σκαναρισματα υψηλης αναλυσης,εγω κατεβαζω απο vimanga, πολυ καλα ειναι ,αλλα θα ηθελα να δω καποια πραγματα στο σχεδιο και δεν ειναι για πολυ zoom,ξερεις κανεις αν υπαρχουν τετοια σκαναρισματα?
παντως το manga το οποιο διαφοροποιειται απο ενα σημειο και επειτα ειναι εκπληκτικο τουλαχιστον μεχρι το 73 που εχω διαβασει προκειται πραγματικα για ενα διαμαντι
η προσωπικη μου αποψη για την διαφοροποιηση του ανιμε απο ενα σημειο και επειτα ειναι μαλλον αρνητικη
(χωρις να θεωρω την ανιμε εκδοση αποτυχια καθε αλλο μαλιστα)
ειμαι περιεργος να δω πως θα τελειωσουνε την σειρα στα επομενα 2 επεισοδια που
απομενουν
οπως πολυ σωστα ειπε καποιος σε προηγουμενo ποστ η κατασταση θυμιζει
elfen lied
και μια ερωτησουλα;
γνωριζει κανεις την συχνοτητα με την οποια κυκλοφορουν τα chapters του manga?
Εγω εχω μεινει στο 22 επεισοδιο γμτ,και πανω που ειχαν ανοιξει τα ματια μου διαπλατα απο το σοκ τελειωσεεεεε...μεχρι ποσα θα βγαλουν?Δεν πρεπει να ειναι πολλα... _________________
Naruto Eledia
Απ' οτι ειδα μια σκηνη απο το 25(το Αγγλικο) μιας και δεν παρακολουθω τα αγγλικα περιμενω τα δικα σας release μαλον η σειρα θα εχει μονο 26 επισοδεια.Κριμα και αδικο για μας .Εκτος και αν παιχτει τπτ θα εχουμε 2 season.Εχει δει κανεις τπτ που να λεει οτι θα εχει 2 season?
Δεν έχει προβληθεί ακόμα το 26 ούτε καν στην Ιαπωνία
Κάνε ένα search στο net πρώτα, και συγκεκριμένα στο anidb.net για να δεις πότε είναι η κάθε προβολή.
Περιμενω να δω το τελος.Και ελπιζω να μην ειναι τοσο αποτομο οσο φοβαμαι..Παντως αναλογα με το τελος θα δειξει αν θα παει για δευτερη σεζον.Οποτε υπομονη αλλη μια εβδομαδα...
αν και δε βλεπω τα ξενα releases,προτιμω να τα κατεβαζω απο εδω,εχοντας διαβασει αρκετα το manga και δεδομενου της επιτυχιας που εχει,σιγα μη δε βγαλουν και συνεχειες,το μονο προβλημα ισως, ειναι οτι βγαινει πιο αραια το manga ,οποτε η θα περιμενουν να εχουν υλικο η το anime θα διαφοροποιηθει αρκετα και σαν ιστορια, οχι μονο σαν fillers
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας