παιδια εχω αρχισει και γινομαι κουραστικη το ξερω και ζητω προκαταβολικα συγγνωμη για αυτο.μια τελευταια ερωτηση και δεν προκειται να ξαναπω τπτ.
ξαναρωταω για το upload.κανω upload εδω και καιρο την καντυ αλλα δεν ανανεωνετε το raito μου.δεν με πειραζει αυτο.απλα αν τυχον σταματησω να seedarw και κανω remove το torrent θα χασω εντελως οτι εχω seedarei μεχρι τωρα?
ευχαριστω πολυ και παλι συγνωμη _________________ everything has two sides.keep the good one learn from the bad one.
http://anathemanga.forumotion.com/index.htm
Καλησπέρα! Όχι, δεν χάνεις όσο έχεις ανεβάσει, καθώς ο tracker τα κρατάει αυτά τα στατιστικά. Όσο για τη μη ανανέωση των στατιστικών, αν δεν έχεις κλείσει καθόλου το pc αυτές τις μέρες, μάλλον αυτό φταίει.
Κλείσε και ξανάνοιξε το πρόγραμμα για τα torrents και θα ενημερωθεί το ratio αμέσως!
εμμ, το utorrent ειναι πλεον blacklist!
για τις εκδοσεις 1.7 κι επειτα τουλαχιστον, σιγουρα... _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
Επειδη μολις σημερα εκανα αναβαθμιση σε 1.7.3 στο utorrent τι εννοειτε εχει μπει σε blacklist. Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προβλημα? Γιατι απο σημερα εχω δυο crashes και μου λεει συνεχεια οτι καποιο firewall ή router περιριζουν την κινηση μου ομως με τις προηγουμενες εκδοσεις δεν εχει τετοιο προβλημα γιατι ολες τις ρυθμισεις τις εχω κανει και στο router μου
Τι γινετε?
EDIT:Τελικα το προβλημα λυθηκε ,προφανως κατεβαζα προβληματικο torrent αλλα ολα καλα τωρα.Αλλα γιατι blacklist το utorrent
Sorry που ξαναρωταω
Πλεον αναπτυσσεται σε συνεργασια με μεγαλες κινηματογραφικες εταιριες κλπ, οποτε εισαι υπο παρακολουθηση.
Το καλυτερο πια ειναι να πας με τον Αζουρεα, αλλιως αν σου αρεσει το περιββαλον του utorrent γυρνα σε εκδοση 1.6. _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
Ευχαριστω για την προειδοποιηση και μαλλον θα γυρισω σε εκδοση 1.6 μεχρι να συνηθησω το Azureus.Να ρωτησω δεν πιστευω και η εκδοση 3.0 του Azureus να εχει το ιδιο προβλημα?
Ευχαριστω για τις πληροφοριες
'Οχι, όχι, καμία σχέση.
Ο Αζούρεας είναι από άλλους κατασκευαστές που ουδεμία σχέση έχουν με τέτοιες εταιρείες! Από εκεί είσαι εντάξει, μη σου πω και καλύτερα, αφού έχει και plugin για να κάνει block τις "άσχημες" ΙΡ των εταιρειών αυτών.
[Βασικά αυτό το κάνει και το peer guardian, το ίδιο είναι, μόνο που στο Αζούρεους το ενσωματώσαν μέσα στην εφαρμογή αν δε θες να το τρέχεις μαζί με τα Windows] _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
Πλεον αναπτυσσεται σε συνεργασια με μεγαλες κινηματογραφικες εταιριες κλπ, οποτε εισαι υπο παρακολουθηση.
Το καλυτερο πια ειναι να πας με τον Αζουρεα, αλλιως αν σου αρεσει το περιββαλον του utorrent γυρνα σε εκδοση 1.6.
Γενικεύεις και συνομωσιολογείς...
Η πραγματική είδηση
Προσωπικά, δεν πιστεύω τη ράδιο-αρβύλα περί MPAA-RIAA, αν δεν γίνουν οι πρώτες συλλήψεις...
Οι καχύποπτοι μπορούν να επιστρέψουν στην v1.6.1.
Madarb έγραψε:
'Οχι, όχι, καμία σχέση.
Ο Αζούρεας είναι από άλλους κατασκευαστές που ουδεμία σχέση έχουν με τέτοιες εταιρείες! Από εκεί είσαι εντάξει, μη σου πω και καλύτερα, αφού έχει και plugin για να κάνει block τις "άσχημες" ΙΡ των εταιρειών αυτών.
[Βασικά αυτό το κάνει και το peer guardian, το ίδιο είναι, μόνο που στο Αζούρεους το ενσωματώσαν μέσα στην εφαρμογή αν δε θες να το τρέχεις μαζί με τα Windows]
Η πραγματική είδηση
Προσωπικά, δεν πιστεύω τη ράδιο-αρβύλα περί MPAA-RIAA, αν δεν γίνουν οι πρώτες συλλήψεις...
Γενικεύω γιατί ο φίλος φαίνεται να μην είναι τόοσ πολύ μέσα στα πράγματα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ακριβώς τι και πως συμβαίνει, αλλά μου φτάνει που ο Gpower μας ενημέρωσε πρόσφατα καταλλήλως.
Επίσης, μια πηγή από το φόρουμ της ίδιας της εφαρμογής δε με πείθει, προτιμώ τις εξωτερικές πηγές και όπου είδα είδηση για την 1.7 όλοι λέγανε μακριά, οπότε τους πιστεύω...
Περί IPFilter δεν γνωρίζω, δε του φόρτωσα ποτέ...
Μου προτείνανε το Azureus, είδα και το Plugin, μου φάνηκε καλύτερο συνολικά [αν και λίγο πιο δύσχρηστο!] και μετά τις πρόσφατες ειδήσεις το προτείνω κι εγώ.
Πάντως το utorrent ακόμα το χρησιμοποιώ σε άλλο pc αλλά σε έκδοση 1.6. _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
Η πραγματική είδηση
Δεν πρόκειται για συνομωσιολογίες ούτε για ράδιο αρβύλα. Αν μπεις στο ΕΠΙΣΗΜΟ site του utorrent και διαβάσεις το FAQ προσεκτικά, θα προσέξεις ότι σαν επίσημοι developers του utorrent είναι δηλωμένη η εταιρεία BitTorrent Inc. Κοινώς το πρόγραμμα άλλαξε προγραμματιστές. Κοινώς, επιστροφή στην 1.6.x
Όσο για τις πρώτες συλλήψεις, καλύτερα να προστατεύεις όσο το δυνατόν καλύτερα τον εαυτό σου, αλλά ούτως ή άλλως δεν μαρέσει να με παρακολουθούν, έστω και αν δε θα έχω επιπτώσεις.
Γενικότερα, Azureus _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 17, 2007 4:47 am
Τίτλος: δεικτης upload/download
Ο δεικτης που δειχνει ποσο εχει κατεβασει καποιος και ποσο εχει ανεβασει εχει καποιο προβλημα. Εχω κανει seeding ολα τα επισοδια του claymore πανω απο μια φορα δηλαδι 3,85Gb αλλα δειχνει πως εχω ανεβασει μονο 1,93Gb το DL παλι το δειχνει σωστα (νομιζω).
Ένταξη: 18 Οκτ 2005
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 17, 2007 7:27 am
Τίτλος:
Καλώς ήρθες. Αν μπείς στον κόπο να ψάξεις το forum θα βρείς γιατί συμβαίνει αυτό που λές. Επειδή βαριέμαι, δέ σου λέω. _________________
Pleace Donate for a PC for Arvendui
Κατανταω κουραστικος μονο οταν καταντατε γραφικοι~ Azalin
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας