Πολύ ενδιαφέρον!Άντε γιατί το seedarisma με 768 είναι απλά μαρτύριο..
Στο megaupload μπορώ να χρησιμοποιήσω download manager για pause/resume?
Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν επισόδεια σε megashares? _________________
Εχω κατεβάσει 2 φορές με τορρεντ την πρώτη ταινία του ΟΝΕ PIECE από τους Κaisoku (K-F) και κάτι δεν πάει καλά.Το κάτω μέρος της εικόνας pixel-ιαζει.
Είμαι σίγουρος ότι δεν φταινε τα codecs μου.Ξέρει κανείς αν την έχει subbαρει
άλλο group και από που μπορώ να την κατεβάσω???
hajate εχω κι εγω την ταινια απο kaizoku fansubs αλλα δεν εχω προβλημα.
αν θελεις να σου το γραψω σε ενα dvd μαζι με τις υπολοιπες ταινιες και τα ova και να στο στειλω.δεν μου κανει κοπο. _________________ everything has two sides.keep the good one learn from the bad one.
http://anathemanga.forumotion.com/index.htm
hajate εχω κι εγω την ταινια απο kaizoku fansubs αλλα δεν εχω προβλημα.
αν θελεις να σου το γραψω σε ενα dvd μαζι με τις υπολοιπες ταινιες και τα ova και να στο στειλω.δεν μου κανει κοπο.
zombitsa σε ευχαριστώ αλλά δεν χρειάζεται.Τα έχω και εγώ όλα εκτός από την πρώτη ταινία οπότε δεν χρειάζεται να μπαίνεις στην διαδικασία
εγγραφής-αποστολής για μια ταινία.Θα ψάξω να τη βρω και να την κατεβάσω για
να μην κουραζόμαστε .
εσυ ξειρεις καλυτερα man.
αν δεν το βρεις κανε μου ενα pm και
να ξερεις οτι δεν υπαρχει προβλημα.
ελπιζω να το βρεις.αν οχι εδω ειμαστε. _________________ everything has two sides.keep the good one learn from the bad one.
http://anathemanga.forumotion.com/index.htm
Πάντως και 'γω την κατέβασα πρόσφατα από torrent και παίζει μια χαρά. Τσέκαρε να δεις αν το CRC είναι αυτό που λέει στον τίτλο του αρχείου. Αν είναι σωστό, το πιθανότερο είναι οτι παίζει κάτι με τα codecs σου ή με τον player που χρησιμοποιείς. _________________ Drinkin' beer in the hot sun / I fought the law and I won Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
Posted: Fri Sep 14, 2007 1:53 am
Post subject:
Fullmetal wrote:
dnan wrote:
ποια ειναι καλυτερ releases, των ΑDC, των K-F ή των Gerusama; pls οποιος ξερει να τα γραψει με σειρα καταταξης:P
edit επειδη εχω απο το ADN το anime.gr τα επεισοδια one piece μεχρι καπου το 200...και επειδη λεω να τα ξεκινησω να τα βλεπω αφοτου τελειωσω το FMA, ας γραψει καποιος ποσα επεισοδια πρεπει να εχεις δει για να δεις την καθε ταινια αντιστοιχα
Loipon oi K-F einai idia poiotita kai metafrasi me tous adc.To kako me tous protous einai oti exoun menei arketa piso sta releases.Opote pare oti exoun vgalei oi k-f kai sinexise me tous adc elites.Tora kai oi gerusama kaloi einai alla kata ti gnomi mou ftiakse kati tetoio.
Loipon oson afora ta movies
1 Movie meta to 20 eps
2 Movie meta to 30 eps
3 Movie meta to 90 eps
4 Movie meta to 130 eps
5,6 Movie meta to 130 eps(pisteuo pali einai kala)
7 Movie meta to 273 eps
I seira pou paratheto pisteuo nanai i sosti.Einai diki mou ektimisi kai
vasizetai stous xaraktires pou emfanizontai kai stis kiniseis tous.
(dld poioi einai stin omada kai poies kiniseis exoun-ti mporoun na kanoun)
Tora an kapoios pisteuei to leo lathos no prob.Pantos pisteuo na voithisa.
Kalo kapsimo-liosimo .
Η 2η βρίσκετε ακριβός μετά το 44 επεισόδιο.
spoiler
Είναι η πρώτη φορά που είναι όλοι μαζί και στο 45 φέρετε ένας χαρακτήρας από την 2η ταινία
Τι θέλω και διαβάζω αυτού του είδους τα forum?
Βρίσκομαι στο επεισόδιο 111 και δεν θέλω να μαθαίνω τι συμβαίνει μετά
Ήθελα και τα έπαθα... _________________ I am the key to the lock in your house..That keeps your toys in the basement
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum