για σας πεδηά πραμγατικά καταπλικτηκύ δουλυά που κάναιται με το claimor παιρυμαίνο να το βγάλαιται πος και πος μίπος μπωρήται σας παρακαλό να μου πήτε πώται θα βγη το αιπησόδηο 15 εφχαρηστό πωλή
Φίλε καλώς ήρθες στο site, όμως γιατί μας παιδεύεις???
Υπάρχει ήδη ειδική κατηγορία πάνω αριστερά για το πότε βγαίνει το κάθε επεισόδιο. Δυστυχώς πρέπει να σε κιτρινίσω....
Επίσης θα σε παρακαλούσα εσένα ειδικά, να γράφεις με greeklish καθώς τα σκότωσες όλα!!
Tidus-san, πρωτα απ'ολα να σε χιλιοευχαριστησω για την κινηση σου αυτη, και με την μερια μου να πω οτι η δουλεια σου, οπως και ολοκληρης της ομαδος του Claymore Team, ειναι πληρως αξιεπαινη
Μιας και μολις γυρισα απτη δουλεια λοιπον, παω κατευθειαν να δω το release, ξεροντας οτι θα ειναι τοπ ποιοτητας
Ενα τεραστιο στο claymore team παιδες.
off-topic: Καλο θα ηταν να μπει κανα Mod στο φορουμ, για να μπορουμε να βλεπουμε τις ημερομηνιες γεννησης οσων θελουν, για να ξερουμε τα γενεθλια τους ποτε ειναι _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum Διαβάστε το Playback FAQ
@alavanos, είμαι σίγουρος πως ξέρεις να γράφεις αλλά το κάνεις επίτηδες. Φως φανάρι. Καταρχήν έβαλες τόνους, κάποιος που είναι τόσο ανορθόγραφος και το ξέρει, δεν κάθεται να ασχοληθεί με τους τόνους. Έπειτα έγραψες το "δεν", "δαιν". Δηλαδή έκανες το απλό, δύσκολο. Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο.
Το μόνο που μένει να μας πεις είναι αν είσαι ο makisgounis ή όχι. _________________ Drinkin' beer in the hot sun / I fought the law and I won Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
Σορρυ, μολις τωρα διαβασα το post του alavanos.
Φιλε, το 14 μολις τωρα ανεβηκε στο tracker, και ζητας για το 15;;;
Θα σε παρακαλεσω πρωτα απ'ολα να διαβασεις τους κανονες (Rules) και επισης καλο θα ηταν να μαθεις λιγακι ορθογραφια, επειδη εχεις τεραστιο προβλημα.
Edit:χμμμ, κατι μου θυμιζει το email σου
Edit#2: Προτεινω ban και ξυλο στον Raziel666 που μας κανει πλακα και φτιαχνει διπλο account
Edit#3: Θα χρειαστουμε τουλαχιστον 3 ατομα, γιατι μονος μου λιιιιιιγο δυσκολο να τον κουμανταρω, καθως ειναι λιγακι ψηλος και λιγααααακι ανεπτυγμενος _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum Διαβάστε το Playback FAQ
Οντος τετοια ορθογραφικα λαθη ουτε εγω δεν κανω .Λογικα επιτηδες το κανει αλωστε το nick που εχει alavanos αμα βγαλουμε το 2 αλφα γινεται alvanos........Παρεπιπτοντως thnx για το 14 επισοδειο και για να μην εχουμε και παρεξιγισεις ξανα.Παμε -->χαλαρα<-- και για το 15.Συνεχιστε την καλη δουλεια !!!!
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 06, 2007 11:17 am
Τίτλος:
Αρκετά καλό το 14 αλλά δεν με ενθουσίασε όσο το περίμενα
Το ότι έκοψε το χέρι της η Irene ήταν απροσδόκητο αλλά ξενέρωσα με την αλαγή συμπεριφοράς της Ophelia.Από αιμοσταγής γκόμενα έγινε συμπονετική..
Χώρια που αμφιβάλλω ακόμα και αν η ίδια η Irene θα μπορούσε να νικήσει την Ophelia στην αφυπνισμένη μορφή της.Από το #47 στο #4 είναι κάπως..Περίμενα πιο βαθμιαία ανάπτυξη.
καταρχάς, claymore team συνεχίστε την καλή δουλειά!
επείτα, θέλω να κάνω μια παρατήρηση σε σχέση με αυτό που είπε ο Rey
Η Ophelia έγινε αυτό που μισούσε περισσότερο, δηλαδή ένα Αφυπνισμένο Ον και μάλιστα στην αρχή δεν το είχε καταλάβει, που σημαίνει ένα μέρος της παρέμεινε ανθρώπινο. Μόλις αντικρύζει το είδωλο της, φρικάρει. Το ανθρώπινο μέρος της έχει αυτοκτονικές τάσεις και δεν αντιστέκεται στην επίθεση της Clare. Έτσι, η Clare κερδίζει εύκολα, αφού η Ophelia θέλει κατα βάθος να πεθάνει. Αυτά!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας