Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Claymore

[AC] Claymore Releases Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 20, 21, 22  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 09 Απρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 11, 2007 12:07 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό μου θυμίζει :

Κira = "Σκοτώστρας" ; Laughing

Αλλά πάλι το Kira είναι ιαπωνική λέξη. Η καλύτερα ιαπωνική παραλλαγή αγγλικής λέξης.

Τέσπα. Ανυπομονώ για το επόμενο ! Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 22 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 14, 2007 4:21 pm
Τίτλος:

Απίστευτα τα 11/12 επισόδεια.Κάθε επισόδειο με πορώνει όλο και περισσότερο!Και από ότι φαίνεται το 13 δεν θα παίζεται.
Αναμένω σε αναμένα κάρβουνα το επόμενο release της ομάδας!
Thumb 2 Up Respekt

.::My Cartoon List::.

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 27 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 24, 2007 5:12 pm
Τίτλος:

Λοιπόν έγινε κι αυτό το release αν και καθυστέρησε κάπως λόγω υποχρεώσεων big smile
Από ότι είδα αυτό είναι το υπ' αριθμόν 200 release!!!
Μακάρι να φτάσουμε τα 400, τα 800 και να συνεχίσουμε ακάθεκτοι για αρκετό καιρό ακόμα!!!! Καλή απόλαυση εύχομαι σε όλους
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 22 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 24, 2007 7:10 pm
Τίτλος:

Μέχρι στιγμής όσα επεισόδια Claymore έχω δει από εσάς είναι πολύ ωραία. Και θα συνεχίσω να βλέπω τη σειρά από AnimeClipse μιας και κανένα αγγλικό group δεν χρησιμοποιεί High Definition Raws

Το παράπονό μου είναι ορισμένα τακτικά ορθογραφικά λάθη του στυλ
"βοηθείστε με " αντί για "βοηθήστε με" (06:09 επεισόδιο 8) ή
"κυνηγείστε με" αντί για "κυνηγήστε με" (06:48 επεισόδιο 8) κλπ

ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 11 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 24, 2007 7:27 pm
Τίτλος:

Phantom Duck έγραψε:
...κανένα αγγλικό group δεν χρησιμοποιεί High Definition Raws

Κάνεις λάθος, καθώς οι mahou μετά από μεγάλες καλοκαιρινές διακοπές ξαναπήραν μπροστά. Είναι όμως λίγο πίσω (δηλαδή στο 6ο επεισόδιο Laughing), επομένως εσύ κρίνεις.

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 22 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 24, 2007 8:43 pm
Τίτλος:

Απίστευτο το 13.Και το 14 θα είναι ακόμα καλύτερο από ότι φαίνεται..

Αχ μέσα σε διπλή εξεταστική είναι δύσκολη η στέρηση του Claymore

Spoiler
Ελπίζω να βρει τον τρόπο να αναγεννήσει το δεξιό της χέρι γιατί θα ξενερώσω πολύ αν παραμείνει αριστερόχειρας..Και επιστροφή της Irene ήταν απλά super..

.::My Cartoon List::.

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 30 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 25, 2007 11:37 pm
Τίτλος:

Phantom Duck έγραψε:

Το παράπονό μου είναι ορισμένα τακτικά ορθογραφικά λάθη του στυλ
"βοηθείστε με " αντί για "βοηθήστε με" (06:09 επεισόδιο 8) ή
"κυνηγείστε με" αντί για "κυνηγήστε με" (06:48 επεισόδιο 8) κλπ

Το "ει" είναι από την προστακτική ενεστώτα, σχετικά μεν αδόκιμη στη δημοτική, όχι λάθος όμως δε. Συνήθως χρησιμοποιείται το "η" από την προστακτική αορίστου. Ωστόσο δεν είναι ορθογραφικό λάθος αυτό καθαυτό, αλλά γραμματικό. Και δεν "χτυπάει" τόσο πολύ στην διόρθωση, και δεν πέφτει εύκολα το μάτι πάνω σε αυτό.

Αλλά πρέπει να κοιτάξω και κανέναν Μπαμπινίωτη (ή κανέναν sugata Laughing ) γιατί δεν είμαι σίγουρος...
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 02 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 26, 2007 11:50 am
Τίτλος:

Βασικά, δεν υπάρχει λάθος. Και νομίζω ότι είναι λάθος να χρησιμοποιήσουν το "ει" στη συγκεκριμένη περίπτωση, μιας και η Νεοελ. Γραμματική (ναι, έκατσα και το κοίταξα για να σιγουρευτώ) δεν συμπεριλαμβάνει στην προστακτική αορίστου, για τα ρήματα πρώτης τάξης της 2ης συζυγίας την κατάληξη "-είστε", αλλά την "-ήστε". Κι αν χρησιμοποιούσαν προστακτική ενεστώτα, θα ήταν "βοηθάτε" και "κυνηγάτε".
Δατ ις ολ. Rolling Eyes Yahooooo

Ένταξη: 24 Ιούν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 30, 2007 10:49 am
Τίτλος:

Φτανει ποια με την γραμματικη Rolling Eyes .Αυτα τα κανουμε στο σχολειο εδω κατεβαζουμε ανιμε big smile .
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 30, 2007 11:21 am
Τίτλος:

blueshark έγραψε:
Αυτα τα κανουμε στο σχολειο εδω κατεβαζουμε ανιμε big smile .

Εδώ κατεβάζουμε anime, αλλά αν θέλουμε να τα μοιραστούμε αλλού ρωτάμε καλού κακού και κάποιο από τα μέλη της ομάδας. Δεν χρειάζεται να μαθαίνουν από τρίτους ότι η δουλειά τους έχει ανέβει σε άλλες ιστοσελίδες...

EDIT: Αυτό δεν το είχα παρατηρήσει. Έχεις αλλάξει τα ονόματα των αρχείων, κι επίσης στην εικόνα λέει Claymore by blueshark. Ας σοβαρευτούμε λίγο.

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 02, 2007 10:36 am
Τίτλος:

Raziel666 έγραψε:
blueshark έγραψε:
Αυτα τα κανουμε στο σχολειο εδω κατεβαζουμε ανιμε big smile .

Εδώ κατεβάζουμε anime, αλλά αν θέλουμε να τα μοιραστούμε αλλού ρωτάμε καλού κακού και κάποιο από τα μέλη της ομάδας. Δεν χρειάζεται να μαθαίνουν από τρίτους ότι η δουλειά τους έχει ανέβει σε άλλες ιστοσελίδες...

EDIT: Αυτό δεν το είχα παρατηρήσει. Έχεις αλλάξει τα ονόματα των αρχείων, κι επίσης στην εικόνα λέει Claymore by blueshark. Ας σοβαρευτούμε λίγο.

Λοιπόν!Σιγά σιγά τώρα.
Spam Αν και την τελευταία εβδομάδα πρωταρχική μου σελίδα είναι η Animeclipse που θα συνεχίσω να την έχω,
σαν δεύτερη καλύτερη έχω αυτή που αναφέρεσαι Raziel666,μιας και υπαρχει μεγάλο variety στα πάντα ,συζητήσεις και downloads...
Τώρα,εκει μεσα υπαρχουν μερικοι ασχετοι ,οπως ημουν εγώ
που εμαθα μεσω του blueshark-darkshark το φανταστικο Claymore
και κατεβασα δυο επεισόδια.Μετά όλα τα άλλα απο εσας φυσικά Respekt
Για το Darkshark-Blueshark να του πω οτι μπραβο που ανεβασε σε ddl τα επεισοδια αλλα απο την άλλη,έπρεπε αρχικά να ρώτησεις πρώτα εδώ RTFM
Επίσης θα σε μαλώσω και για κάτι άλλο:''To anime einai stin Giaponeziki i Kineziki glwssa(tha sas gelasw)'' HaHa Να ξέρουμε και ήντα μας εγίνεται όταν κατεβάζουμε απο την AC!
Tώρα για να είμαι και ολίγον αντικειμενικός,Raziel,κοίτα τα επόμενα
λόγια του:''To exw katevasei apo to www.animeclipse.com sto opoio mboreite na to vreite se torrent.H poiotita einai teleia.Ellinikh metafrasi kai funsub apo tin Animeclipse''.Νομίζω οτι αναφέρεται σε εσάς ξεκάθαρα! Whistling
Στην παραπάνω εικόνα εννοεί(πιστεύω) ότι τα επεισόδια τα έχει κανει upload
o ίδιος στο rapidshare αφού τα πήρε πρώτα απο εσάς μη το ξεχνάτε!Wink
Αυτά!
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 02, 2007 11:13 am
Τίτλος:

Το εχω ξαναπει οτι ρωτισα για να τα παρω απλα δεν σκεφτικα να ρωτισω τον tidus (λαθος μου)και ρωτισα καποιον admin αν θυμαμε καλα ηταν ο xHATEBREEDx.Το by blushark που βαζω το βαζω ενοωντας οτι εγω τα κανω upload.Οσο για την αλλαγη ονοματων να αφηνα τα CB76BVT η κατι τετοιο?Απλα βηκα στο tv.com ειδα τα ονοματα τον επισοδειων και τα εβαλα δεν καταλαβαινω γιατι σε πηραζει που αλλαξα τα ονοματα.....
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 02, 2007 11:27 am
Τίτλος:

Έχουμε αφήσει κι άλλες φορές να γίνουν upload σε άλλα torrent site, με τη μόνη διαφορά ότι ΚΑΙ το όνομα παρέμεινε αμετάβλητο (ώστε αν θέλει κάποιος να seedάρει εδώ να το κάνει χωρίς κόπο) KAI γινόταν ξεκάθαρο ότι πρόκειται για δουλειά της AnimeClipse.

Στη σελίδα που τα ανέβασες, το να μπαίνει πάνω-πάνω το logo σου και στο τέρμα της σελίδας ότι ανήκει στην AnimeClipse, μάλλον μπερδεύει τα πράγματα.

Τέλος πάντων, δεν πρόκειται να ασχοληθώ περαιτέρω με το θέμα, στην τελική άμα ξέρεις και είσαι μάγκας, μπορείς να αντικαταστήσεις ΚΑΙ το logo της AnimeClipse ΚΑΙ τα credits στο opening, αν θέλεις τόσο πολύ να φαίνεται το όνομά σου.

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 02, 2007 11:42 am
Τίτλος:

Στο greek-fun εχω λιγα πραγματα γιατι δν γινοταν να κανω αλλαγες στο topic μου στο στο thegreekz.com που το εχω κανονικα ριξε μια ματια.Τα ονοματα οταν αργοτερα βγαλετε καποιο batch μπορουν ευκολα να τα δουν απο το torrent το οποιο οταν το βαζεις να κατεβει σου εχει τα ονοματα οποτε με ενα copy paste θα εισαι ready.Ακομα και εγω που πρωτη φορα usarω torrents οταν βρηκα το site (σας ακομα δεν μπορω να θυμηθω απο που).Αν και με το deathnote που ειχτε κανει μια αλλαγη αναγκαστικα να το ξανακατεβασω.Tespa δεν ειχα καμια κακη προθεση.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 31 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 03, 2007 8:13 pm
Τίτλος:

Μην χαλιομαστε, το παδι να μας βοηθησει ηθελε πρωταρχικα, ασχετως αν δημιουργει παρεξηγησεις εκ πρωτης οψεως με την εικονα και με την αλλαγη των τιτλων των αρχειων.

Απλα οπως προειπωθηκε blushark, τον 8ψηφιο αριθμο που βλεπεις μεστις αγκυλες, αποτελει ενα σημαδι ταυτοτητας, και οτι δηλαδη ειναι εγκυρο το αρχειο οπου κατεβασε ο εκαστοτε χρηστης.

Επισης, μιας και η χωρα μας ακομη δεν εχει την πολυτελεια των μεγαλων ταχυτητων στο uploading στις οικιες (παντα μιλωντας για adsl και οχι για wimax, το οποιο μακαρι να φτασει τα επομενα χρονια και τα σπιτια μας), γιαυτο θα ηταν καλο σε οσους θελουν να συμβαλλουν στην προσπαθεια μας, να κανουν seeding το αρχειο εσω μια φορα (δηλαδη ratio 1).
Μετονομαζοντας ομως εξ'ολοκληρου το τιτλο του αρχειου, αποτρεπεις λιγακι απο αυτους που τα κατεβασαν απο τα links σου, να τα φορτωσουν απευθειας για seeding.

Οπως και να χει ομως, πρεπει να νιωθουμε ευχαριστημενοι ολοι μας για τα upload των releases μας σε τριτους servers/trackers, μιας και αυτο σημαινει οτι εχουμε γινει αρκετα αναγνωρισιμοι και αποδεκτοι στο ελληνικο κοινο Wink

Απλα να ξερετε οτι ποτε μα ποτε δεν προκειται να κερδισουμε κατι υλικο/χρηματικο απο ολη αυτη την προσπαθεια που ξεκινησε πριν απο 2μισι περιπου χρονια, και αν ποτε ολοι εσεις που παραπλανηθειτε στο να πληρωσετε προκειμενου να κατεβασετε τα releases μας μεσω καποιου αλλου site, να ξερετε οτι δεν ευθυνομαστε καθολου εκεις για αυτο, και να σαμποταρετε με οποιον τροπο γνωριζετε την οποιαδηποτε κερδοσκοπικη προσπαθεια συναντησετε.
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Claymore Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 20, 21, 22  Επόμενη
Σελίδα 10 από 22

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας