Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω sorry για τα greekenglish, αλλά δεν το είχα προσέξει. Επίσης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτή την θερμή υποδοχή .
Για να σας λύσω την απορία λοιπόν, είναι ο sunnie και όχι η sunnie :P.
Όπως μάλλον καταλάβατε είμαι νέος οπαδός του Naruto και γενικά του anime.
Φίλε hajate θα ψήφιζα σίγουρα γιατί αυτό το anime με έχει καταπλήξει αλλά δεν θα το κάνω διότι δεν έχω δει άλλα, έτσι μέχρι να τελειώσει το Naruto δεν θα ψηφίσω .
Πάντως επιμένω ότι ο Naruto με τα μέχρι τώρα δεδομένα (ακόμα και που κατάφερε να κάνει δικιά του τεχνική) δεν έχει καμία τύχη. Οι αντίπαλοι είναι πολύ δυνατοί και αρκετοί. Ειδικά αυτό το sharingan δεν παλεύετε.
φιλε sunnie ποσο νεος εισαι οντως στο naruto
ειναι νωρις ακομα.θα δεις ποσο δυνατος ειναι ο naruto.
αλλωστε μην ξεχνας πως ειναι αυτος που καποια στιγμη
θα γινει ο hokage.
κανε λιγη υπομονη και θα δεις ποσα μπορει να κανει. _________________ everything has two sides.keep the good one learn from the bad one.
http://anathemanga.forumotion.com/index.htm
Πάντως επιμένω ότι ο Naruto με τα μέχρι τώρα δεδομένα (ακόμα και που κατάφερε να κάνει δικιά του τεχνική) δεν έχει καμία τύχη. Οι αντίπαλοι είναι πολύ δυνατοί και αρκετοί.
Η αλήθεια είναι ότι τον αδικείς λίγο. Ο Naruto είναι αρκετά δυνατός(Kyuubi power ). Που να τον δεις και στη συνέχεια....
sunnie έγραψε:
Ειδικά αυτό το sharingan δεν παλεύετε.
Όντως, αυτό το sharingan είναι απάλευτο... _________________
Ο Naruto sto ανιμε έχει ΠΑΡΑ πολύ δρόμο μπροστά του! Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα!
Επομένως μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, σκέψου ότι έχουμε τουλάχιστον άλλα 100 επεισόδια για να τελειώσει η σειρά... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Πόσο ακόμα μπορούν να το καθυστερούν; Εντάξει, είπαμε να ακολουθήσει κατά γράμμα το manga αλλά όχι κι έτσι... Τελικά οι σεναριογράφοι πρέπει να έχουν πάει διακοπές _________________
Καλυτερα να βλεπω fillers, ήμαρτον.
Για 2 καρε στο manga...
ξαναείδαμε για 3+ λεπτά την ιστορία του Sasori με τους γονείς του. Ξεφτίλα της ξεφτίλας. Και σαν να μη φτάνει αυτό, στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε τις ελεϊνές fillerομάχες του Gai και της ομάδας του.
Καλύτερα να είχε η σειρά ένα σωστό ρυθμό, και ας βλέπαμε και μερικά fillers. Τουλάχιστον τα καλά επεισόδια θα τα ευχαριστιόμασταν. Γιατί έτσι όπως είναι χαντακώνεται τελείως η σειρά. _________________ Drinkin' beer in the hot sun / I fought the law and I won Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
Εμένα προσωπικά μου άρεσε αυτό το επεισόδιο, αν και μου φάνηκε λίγο όπως και στους περισσότερους φαντάζομαι.
Το επόμενο επεισόδιο απότι άκουσα θα βγει σε 2 βδομάδες λόγω της ταινίας που μάλλον θα βγει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Ελπίζω στο επόμενο επεισόδιο οι μάχες του Gai team να τελειώσουν με 2 κινήσεις και να μπούμε αμέσως στο ψητό
Παιδια δεν ξερω για εσας αλλα απο τοτε που αρχισα να διαβαζω τα μανγκα και να βλεπω τα επεισοδια ενα-ενα(δεν το εβλεπα απο τοτε που πρωτοβγηκε) το anime εχει αρχισει να μου αρεσει λιγοτερο.Βασικα με κουρασε το γεγονος οτι ο Ναρουτο
ειναι απο τους φαινομενικα πιο αδυναμους χαρακτηρες ΑΚΟΜΑ.Δεν θα μπω σε λεπτομερειες γιατι καποιοι δεν διαβαζουν το μανγκα(και καλα κανουν κατ'εμε),αλλα ελεος πια με αυτον τον Σασουκε...Ας το αλλαξουν ονομα να το ονομασουν Σασουκε το anime.Αυτο πχ δεν συμβαινει με το bleach.
26 και 27 είναι τα "καλύτερα" επεισόδια του Shippuuden μέχρι στιγμής κατά την ποταπή μου άποψη. Δε διεκδικούν δάφνες στο animation, αλλά δεν έχουν ιδιαίτερες filler-ο-σκηνές και ολοκληρώνουν μια από τις καλύτερες μάχες του manga.
Πάντως είναι γεγονός ότι το επίπεδο του Shippuuden σαν anime είναι αρκετά πεσμένο, τόσο από άποψη animation (πόσο δίκιο είχες τελικά φίλε -=S=-) αλλά και άποψη περιεκτικότητας επεισοδίων, καθώς κόψανε τις flashback σκηνές αλλά τις αντικατέστησαν με filler-o-σκηνές. Αυτό που εξακολουθεί να μου αρέσει είναι το Soundtrack, ειδικά τα themes για Akatsuki τα σπάνε! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας