Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

Αυγερινός Μπρουσάλης: Τα Ανέκδοτα anime Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 27 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 04, 2007 11:28 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά, δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί, αλλά μόλις τώρα έβλεπα το naruto, και στα credits ανέφερε το κανάλι tv tokyo και την σελίδα www. tv-tokyo.co.jp :S
Τελικά υπάρχει ή όχι αυτό το κανάλι???
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 04, 2007 11:58 pm
Τίτλος:

Το TV Tokyo υπάρχει.
Το Tokyo TV δεν υπάρχει.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 27 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 05, 2007 12:01 am
Τίτλος:

Επειδή στην αρχική ανακοίνωση λέει tv tokyo, γι' αυτό ρώτησα. Anyway, όπως και να 'χει μουφιές είναι οπότε...
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 03 Σεπ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 11, 2007 12:28 am
Τίτλος:

πάει πολύς καιρός απο τότε που μπήκα τελευταία φορά,δεν νομίζω να σας έλειψα, anyway δεν είναι αυτό το θέμα μας το θέμα μας είναι αυτός.Αν και έχω ξεφύγει απο την φάση του anime με στεναχώρησε αυτή η μιζέρια γιατί ακομα και εγώ κατάλαβα το ψέμα, είμαι διάσημος για το αρνητικό iq μου,παρ'όλα αυτά μήπως το παρακάνουμε...μαζεύετε υπογραφές αυτό είναι κατάντια δλδ οχι οτι δεν έχετε δίκιο και σαφώς πρέπει να ανακαλέσουν και να απολογηθούν οι εφημερίδες αλλά υπογραφές είναι κατάντια.Μετά η anime κοινώτητα φημίζεται για το μορφωτικό επίπεδο και την ευγένεια των ατόμων που τη απαρτίζουν,αυτή την φορά παντώς δώσαμε νεα έννοια στην κατινιά και την ξεφτίλα.αυτο που με ενόχλησε περισσότερο είναι οτι έβλεπα το ίδιο άτομο να κάνει topic το γνωστό θεμα σε πόσα forum ,somnius ειλικρινά αδερφέ σωστά έπραξες αλλά ήταν χειρότερο και απο προσυλλιτισμό,μετά καλό δεν θα ήταν να σταμάτησει εδώ το κράξιμο πάντα και αν γίνεται να μην υπαρχουν posts του τύπου "Όσο πολύ και ν'αγανάκτησα με το άρθρο στο Ποντίκι είπα "Καλά, γιατί να σκάμε; Oύτως ιάλλως, σιγά τα πολλά, σοβαρά άτομα που αγοράζουν αυτήν την εφημερίδα." Αλλά το TV Έθνος αποτελεί έντυπο μιας -έτσι νόμιζα ως τώρα- έγκυρης εφημερίδα που αγοράζει αρκετός κόσμος. ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ! Δώστε μου τηλέφωνο και e-mail και τους "στολίζω" με την πρώτη! Χωρίς πλάκα τώρα! Αει σιχτήρ! για σένα είναι κεκε.Ξέρω οτι αυτά που είπα στεναχώρησαν αλλά με απείλες και μ@λ@κίες του vetus δεν θα τα καταφέρετε τπτ,με αυτή την στάση μια ζωή πιτσιρικάδες θα σας θεωρουν,και μην βάζετε ως επιχείρημα τον τονισμό του anime εγω τα λέω 'ανιμ αυτό θα πει οτι δεν ξέρω,μπορέι ναι για τους σκληροπυρινικούς.Λοιπόν θα ξαναμπώ αύριο να διαβάσω το κράξιμο που θα φάω αν υπάρχει κάτι καλό ίσως απαντήσω.
Υ.Γ 1 αν είναι τόσο πλούσιος όσο λέτε να μου τον γνωρίσετε ρε κορίτσια μπορεί να μαι ο τύπος του
Υ.Γ 2 έλα τωρα ΧΧΧhateXXX πάτα μου ενα ban,αφού το αξίζω τιμώρησε με μεγάλο αφεντικο
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 24 Ιούλ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 11, 2007 1:07 am
Τίτλος:

droonky έγραψε:
....αλλά υπογραφές είναι κατάντια.Μετά η anime κοινώτητα φημίζεται για το μορφωτικό επίπεδο και την ευγένεια των ατόμων που τη απαρτίζουν,αυτή την φορά παντώς δώσαμε νεα έννοια στην κατινιά και την ξεφτίλα.

Υπήρξαν πράγματι μερικοί που δήλωσαν ότι διαφωνούν με τις μεθόδους που διαλέξαμε, ίσως ακόμα και με το petition. Αλλά κανένας τους δε μας πρότεινε έναν συγκεκριμμένο, εναλλακτικό και προσωπικής άποψης τρόπο να δράσουμε. Μήπως εχεις εσυ να πεις κάτι??
Λέω. Ξέρω γω....??

droonky έγραψε:
αυτο που με ενόχλησε περισσότερο είναι οτι έβλεπα το ίδιο άτομο να κάνει topic το γνωστό θεμα σε πόσα forum ,somnius ειλικρινά αδερφέ σωστά έπραξες αλλά ήταν χειρότερο και απο προσυλλιτισμό,μετά καλό δεν θα ήταν να σταμάτησει εδώ το κράξιμο πάντα και αν γίνεται να μην υπαρχουν posts του τύπου "Όσο πολύ και ν'αγανάκτησα με το άρθρο στο Ποντίκι είπα "Καλά, γιατί να σκάμε; Oύτως ιάλλως, σιγά τα πολλά, σοβαρά άτομα που αγοράζουν αυτήν την εφημερίδα." Αλλά το TV Έθνος αποτελεί έντυπο μιας -έτσι νόμιζα ως τώρα- έγκυρης εφημερίδα που αγοράζει αρκετός κόσμος. ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ! Δώστε μου τηλέφωνο και e-mail και τους "στολίζω" με την πρώτη! Χωρίς πλάκα τώρα! Αει σιχτήρ! για σένα είναι κεκε.Ξέρω οτι αυτά που είπα στεναχώρησαν αλλά με απείλες και μ@λ@κίες του vetus δεν θα τα καταφέρετε τπτ,με αυτή την στάση μια ζωή πιτσιρικάδες θα σας θεωρουν,και μην βάζετε ως επιχείρημα τον τονισμό του anime εγω τα λέω 'ανιμ αυτό θα πει οτι δεν ξέρω,μπορέι ναι για τους σκληροπυρινικούς.Λοιπόν θα ξαναμπώ αύριο να διαβάσω το κράξιμο που θα φάω αν υπάρχει κάτι καλό ίσως απαντήσω.

well...
*Για τα ατομα του φόρουμ που ονόμασες παραπάνω, δε σηκώνω και πολλά πολλά!! Γιατί τους ξέρω προσωπικά. Ειδικά για το somnius που τον ξέρω καλύτερα, όσον αφορά τον Μπρουσαλισμό...!!! Νέτο!
*Γιατί νομίζεις ότι ντε και καλά θα φας κράξιμο με ότι είπες? Εγώ πχ. που απαντώ πρώτη, σε κράζω?? Δεν πρεπει να πεις κι εσύ τη γνώμη σου? Τι είσαι? Ο Μπρούσαλης postάρων με άλλο nickname, να το ψυλιαστούμε και να σε γράψουμε κει που δεν πιάνει μελάνι?? Πες τη γνώμη σου. Και πιτσιρικάδες πες μας. Αφού αυτή είναι η γνώμη σου, dozo yoroshiku!!

Παράθεση:
Υ.Γ 2 έλα τωρα ΧΧΧhateXXX πάτα μου ενα ban,αφού το αξίζω τιμώρησε με μεγάλο αφεντικο

...Τώρα, τί κρίβεται πίσω από τη φράση, μόνο εσύ μπορείς να ξέρεις. Εννοώ, ΜΟΝΟ ΕΣΥ... ; - )
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 21 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 11, 2007 1:28 am
Τίτλος:

Πολύ δεν ασχολούμαστε με τον ινδιάνο? Χωρίς να το θέλει τον κάναμε ήδη θεό αφού καθόμαστε και ασχολούμαστε με αυτόν. Εγώ δεν θα γράψω άλλο σατό το ποστ, νομίζω πως ξοδέψαμε ήδη αρκετό εύμα για πάρτι του...αυτά...

Μπρούσαλης Anime-Taichou

Ένταξη: 31 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 11, 2007 3:55 pm
Τίτλος:

Σου χω δωσει την εικονα droonky του τρομονομου;
Εκφρασες την αποψη σου, μεσα σε ευπρεπη καπως πλαισια (πλην του χαρακτηρισμου "κεκε" σε καποιο ατομο, δεν καταλαβα ομως σε ποιο απο τα γραφουμενα σου), και επειδη αντιτιθεται στην γενικη παραδοχη της Online διαμαρτυριας, πρεπει να σε κανουμε Ban;
Εισαι πολυ λαθος αν νομιζεις οτι δρω ετσι.
Εξαλλου, αν ειναι να αποκλειστεις απο το φορουμ, θα ειναι ειτε επειδη παραβαινεις τους κανονες λειτουργιας του φορουμ κατα εξακολουθησην και επειτα απο παραμελημα των προειδοποιησεων μας, ειτε επιτιθεσαι βαρεως σε προσωπικο επιπεδο σε καποιο-α απο τα μελη της AnimeClipse, εστω και μεσω πμ.

Επιπροσθετως, δεν προκειται να προβω στον αποκλεισμο καποιου μελους με την δικη μου αποφαση και μονο, αλλα θα γινει εν κοινη συναινεση με τους υπολοιπους διαχειριστες του site.

Οποτε θα σε παρακαλεσω να επιχειρηματολογησεις για αυτη την "μπηχτη" προς το προσωπο μου, ως τιμωρο.
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 31 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 11, 2007 6:30 pm
Τίτλος:

droonky έγραψε:
Μετά η anime κοινώτητα φημίζεται για το μορφωτικό επίπεδο και την ευγένεια των ατόμων που τη απαρτίζουν,αυτή την φορά παντώς δώσαμε νεα έννοια στην κατινιά και την ξεφτίλα.....
καλό δεν θα ήταν να σταμάτησει εδώ το κράξιμο πάντα και αν γίνεται να μην υπαρχουν posts του τύπου "Όσο πολύ και ν'αγανάκτησα με το άρθρο στο Ποντίκι είπα "Καλά, γιατί να σκάμε; Oύτως ιάλλως, σιγά τα πολλά, σοβαρά άτομα που αγοράζουν αυτήν την εφημερίδα." Αλλά το TV Έθνος αποτελεί έντυπο μιας -έτσι νόμιζα ως τώρα- έγκυρης εφημερίδα που αγοράζει αρκετός κόσμος. ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ! Δώστε μου τηλέφωνο και e-mail και τους "στολίζω" με την πρώτη! Χωρίς πλάκα τώρα! Αει σιχτήρ! για σένα είναι κεκε.Ξέρω οτι αυτά που είπα στεναχώρησαν αλλά με απείλες και μ@λ@κίες του vetus δεν θα τα καταφέρετε τπτ

Thumb Down Thumb Down Thumb Down
Διατυπώνεις μία άποψη στην αρχή''η anime κοινώτητα φημίζεται για το μορφωτικό επίπεδο και την ευγένεια'',''δώσαμε νεα έννοια στην κατινιά και την ξεφτίλα'',''να σταμάτησει εδώ το κράξιμο''και με μία σου λέξη στο τέλος της πρόταση''για σένα είναι κεκε'' κάνεις κι εσύ αυτό που κατηγορείς ότι κάνουν οι άλλοι! Ή μήπως έχεις κάτι εναντίον του Vetus?

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 02 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 11, 2007 7:45 pm
Τίτλος:

Νταξ το ότι διαφωνεί το παιδί με το όλο εγχείρημα, ας πούμε νταξ ότι τα 'χει σπάσει και με τον τυπά που το ξεκίνησε, και γουστάρει να τα χώσει, δεκτό αν και όχι σεβαστό, μπορείς τουλάχιστον να μας δώσεις να καταλάβουμε για ποιο λόγο τα χώνεις και στον xHATEBREEDx στο τέλος; Η μόνη απορία μου είναι αυτή. Όσον αφορά τον κύριο για τον οποίο έγινε ετούτο το τόπικ, προσωπικά δεν με απασχόλησε κι ούτε πρόκειται.

Ένταξη: 07 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 11, 2007 8:34 pm
Τίτλος:

αγαπητε συντεκνε Σουγκατα...
το τελευταιο υστερογραφο του Ντρουνκι για τον hatebreed ειναι ο ορισμος του trolling.
H λυση ειναι μια και δοκιμασμενη.
Don't feed the troll.

Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 22, 2007 1:26 pm
Τίτλος:

Ο τύπος είναι πειραγμένος. Φαντάζομαι ότι έχει δει τα άπειρα ΑΝΙΜΕ και
κάποια στιγμή το μυαλό του έκαψε φλάντζα και από τότε άρχισε να
πιστεύει ότι σκέφτεται...

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι άντε αυτός είναι καμένος, το
Ποντίκι και το Τv Έθνος δεν το ψάξανε για πηγές πριν τα δημοσιεύσουν?
Για να δούμε...

Προτείνω λιθοβολισμό σε κάποια πλατεία... Laughing Laughing Laughing

Υ.Γ. droonky μήπως είσαι ο Μπρούσαλης? Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 27 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 07, 2007 7:08 pm
Τίτλος:

Το ξέρω πως το topic αυτό αφορά κυρίως τον Μπρούσαλη αλλά παρατηρώντας πως το θέμα γενικεύθηκε και στράφηκε στην αξιοπιστία των μμε και κυρίως του Τύπου, θα παραθέσω το παρακάτω link με το εξώφυλλο της εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ" της 26ης Ιουλίου 2007

http://www.ethnos.gr/showpic.asp?pic=http://media.feed.gr/filesystem/images/20070726/low/assets_LARGE_t_942_113829.JPG

Στο εξώφυλλο βλέπουμε τρεις ανθρώπους να δίνουν κυριολεκτικά μάχη με τις φλόγες πάνω στην σκεπή του σπιτιού τους. Μέχρι εδώ καλά...

Για κακή τύχη των δημοσιογράφων και των συντακτών της εφημερίδας, η ίδια φωτογραφία δημοσιεύτηκε και σε άλλα έντυπα (όπως η εφημερίδα city press) με τη μόνη διαφορά ότι η τεράστια φωτιά δεν υπήρχε!!!

http://www.cpress.gr/article.php?art=42879

Είναι άραγε τυχαίο το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε πάλι με δημοσιεύσεις της ίδιας εφημερίδας?
Και τι γίνεται με όλα αυτά τα άρθρα που διαβάζουμε στον Τύπο?
Πόσα τελικά απο αυτά που ξέρουμε είναι αλήθεια?
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι

Ένταξη: 07 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 07, 2007 7:18 pm
Τίτλος:

Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά και χωρίς να δεις την κανονική φαίνεται οτι έχει πέσει photoshop.

Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 11 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 07, 2007 7:19 pm
Τίτλος:

Στην φωτογραφία του "Έθνους" σε σχέση με την photo στην City Press βγάζει μάτι ότι η φωτιά είναι μοντάζ.Βέβαια αν δεν είχα δει την άλλη φωτογραφία δεν πρόκειται να το καταλάβαινα.Πάντως είναι καλός κράχτης η φωτιά πάνω στα σπίτια στο πρωτοσέλιδο.Και νόμιζα ότι το περιστατικό με τον "μεγάλο" δημιουργό anime στο "Έθνος" ήταν "τυχαίο"... Thumb Down

Ένταξη: 04 Φεβ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 09, 2007 9:36 pm
Τίτλος:

Παιδες...

Κες κε σε Μπρουσαλης για να δωσουμε και τοσο μεγαλη αξια?? HaHa HaHa

Εγω προτεινω να τον γραψουμε εκει που δεν πιανει μελανι (το ανεφερε και μια κοπελα νωριτερα) Mad Mad

Πεταξε μια μ@μ@κια και θα μπει στην τσιτα ολο το ανιμε συστεμ της Ελλαδας για παρτη του???
Δεν νομιζω πως μας αρμοζει κατι τετοιο!!!

Οσο για εναν βιτσιοζο που νομιζει οτι εδωω υπαρχουν μπαμπουλες ο dimitrisasp νομιζω πως τα λεει ολα!! Worthy

Αυτα...

Η Λήθη και το Ερεβος ειναι η χειροτερη τιμωρια για ενα ατομο....Εξαφανιζει την ιδια του την υπαρξη και ας ειναι εν ζωη και υγειης Wink

NIHIL VERUM,NISI MORS

PS: Hey emo's....go kill yourselves... ----->There is no need for y'all!!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 7 από 8

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας