Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Naruto Shippuuden (DROPPED)

Naruto Shippuuden - Γενική Συζήτηση Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 117, 118, 119  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 18 Οκτ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 20, 2007 10:17 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λέμε γενικά τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά που κυκλοφορεί ένα επεισόδιο: αργή η πλοκή, δέν έχει πολύ ξύλο, δέ μ' άρεσε που ο τάδε έκανε το αυτό, στο manga δέν έχει αυτή τη φάση.

OΚ, ας σταματήσουμε να το βλέπουμε λοιπόν.

Εν μέρει συμφωνώ με αρκετά απο αυτά που λέγονται κατα καιρούς, όμως υπάρχουν και ορισμένα θετικά στοιχεία σε όλο αυτό το format που βλέπουμε (σχεδόν) κάθε εβδομάδα, τουλάχιστον απο τη δική μου οπτική. Έχουν και αυτά συζητηθεί, είτε δημόσια ή και σε προσωπικό επίπεδο, με διάφορα μέλη του forum, για να αναφερθούν ξανά.

Εν ολίγοις, αυτή είναι η μορφή που έχει η σειρά πλέον. Όσο και να μας αρέσει ή να την σιχαινόμαστε, δέν πρόκειται να αλλάξει.

wall bang

Pleace Donate for a PC for Arvendui
Κατανταω κουραστικος μονο οταν καταντατε γραφικοι~ Azalin
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 02 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 20, 2007 10:51 am
Τίτλος:

Διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως, και πλαγίως. Γι' αυτό και προτείνω:
α) την άμεση συγκρότηση εκτελεστικού οργάνου, της τάξεως των 5-6 ατόμων-γομαριών
β)την αγορά εισητιρίων με επιστροφή για Nippon. Εδώ θα έχουμε ένα μικρό πρόβλημα, μιας και θα μας κοστίσει ο κούκος αηδόνι. (Τομάρια ξυλωθείτε)
γ)Την ανεύρεση διαιτολόγου και γυμναστή, οι οποίοι για τον επόμενο μήνα θα φροντίσουν για τη σωματική διάπλαση των ανωτέρω γομαριών.
δ)Τη σωστή διοργάνωση της ανωτέρω "εκπαιδευτικής εκδρομής", να δουν και να μάθουν και τπτ, να 'χουν να λένε στα εγγόνια τους
ε)Μετά τη σωστή εκτέλση των ανωτέρω, η ομάς θα αναχωρήσει, με τελικό προορισμό τα κεντρικά γραφεία της παραγωγού εταιρίας.
στ)Άφτερ το ξυλίκι που θα πέσει εκιά, η AnimeClipse θα εκδώσει ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται ότι ουδεμία ευθύνη φέρει για την παραπάνω ενέργεια, ότι καταδικάζει τις τρομοκρατικές επιθέσεις κτλ κτλ πίπες...
Ευελπιστώ ότι με αυτόν τον προγραμματισμό, η αγαπημένη σειρά πολλών παιδιών ανά τον κόσμο θα αλλάξει προς το καλύτερο. Αν όχι, υπάρχει πάντα η δυνατότης να σταλεί και 2ο εκτελεστικό όργανο, αυτή τη φορά με σκοπό τον ολοκληρωτικό αφανισμό της παραγωγού εταιρίας.
Υ.Γ: μιλάω σοβαρά

Ένταξη: 04 Ιούλ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 20, 2007 11:01 am
Τίτλος:

Προσωπικά δε με ενοχλεί τόσο το ότι έχει αργή πλοκή, ούτε το ότι θα χρειαστούν κοντά 2 χρόνια μέχρι να δείξει η σειρά ότι έχει παιχτεί στο manga μέχρι τώρα. Το εκνευριστικό όμως είναι αυτές οι 2 βδομάδες αναμονής για να δεις κάτι το οποίο κυλάει πολύ.......πολύ.......... αργά.......... βασανιστικά.........αργά. Τουλάχιστον ας τους ψωφάγανε όλους στο manga να τελείωνε η σειρά να είχαν και οι τύποι του anime ένα προδιαγεγραμμένο μέλλον... Ούτε η Λάμψη να ήτανε!

Ένταξη: 18 Οκτ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 20, 2007 11:03 am
Τίτλος:

sugata έγραψε:

Το ξέρω οτι θές να πάς νιπόν, αλλά όχι κι έτσι!

Πιθανά άν είχα ξυπνήσει λίγο πιό στραβά σήμερα, θα έλεγα κι εγώ τα ίδια σχετικά με το επεισόδιο 20, που είδα χωρίς καλά-καλά να τελειώσω τον καφέ και να καπνίσω το τρίτο τσιγάρο. Στο περίμενε, η γιαγιά με την κόρη τρέχαν-τρέχαν και αποφεύγαν βελόνες (με το κιλό οι βελόνες, λές κι έχει εργοστάσιο μέσα του ο άλλος), και μετά απο πέντε λεπτά πάλι ήταν μακριά απο το Σκορπιό (το δείχνει και σε μακρινό, για να λυθούν οι απορίες). Οι άλλοι δέ, κάθονται και κοιτιούνται ακόμα, τώρα καί έξω απ' τη σπηλιά! Πού θα πάει, στην επόμενη season θα αρχίσουν να παλεύουν.

Κι ο Sasuke; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΛΙΓΟ SASUKE ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ;;;

Ranting
dizzy
suicide

Pleace Donate for a PC for Arvendui
Κατανταω κουραστικος μονο οταν καταντατε γραφικοι~ Azalin
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 09 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 20, 2007 11:42 am
Τίτλος:

gerund_infinitive έγραψε:

Ε πια...μας έδειξαν εκεί λίγο στην αρχή να χαρούμε...κι αυτό. Τώρα μέχρι να ξαναεμφανιστεί θα έχουμε ξεχάσει πως υπάρχει στη σειρά αυτός ο χαρακτήρας Thumb Down

Ένταξη: 01 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 20, 2007 12:18 pm
Τίτλος:

Σιγουρα ηταν ομως καλυτερο απο τα προηγουμενα.Δηλαδη το επομενο ειναι παλι σε 2 εβδομαδες????? Thumb Down Thumb Down

http://www.youtube.com/watch?v=AZTlF-dbSuw (only for kabamaru and plokami fans)

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 22 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 20, 2007 12:56 pm
Τίτλος:

sugata έγραψε:

Το ξέρω οτι θές να πάς νιπόν, αλλά όχι κι έτσι!

Πιθανά άν είχα ξυπνήσει λίγο πιό στραβά σήμερα, θα έλεγα κι εγώ τα ίδια σχετικά με το επεισόδιο 20, που είδα χωρίς καλά-καλά να τελειώσω τον καφέ και να καπνίσω το τρίτο τσιγάρο. Στο περίμενε, η γιαγιά με την κόρη τρέχαν-τρέχαν και αποφεύγαν βελόνες (με το κιλό οι βελόνες, λές κι έχει εργοστάσιο μέσα του ο άλλος), και μετά απο πέντε λεπτά πάλι ήταν μακριά απο το Σκορπιό (το δείχνει και σε μακρινό, για να λυθούν οι απορίες). Οι άλλοι δέ, κάθονται και κοιτιούνται ακόμα, τώρα καί έξω απ' τη σπηλιά! Πού θα πάει, στην επόμενη season θα αρχίσουν να παλεύουν.

Ranting
dizzy
suicide

Χμμ ίσως τώρα να καταλάβεις γιατί γκρινιάζω.
Θυμάσαι τον Sasuke στο πρώτο επισόδειο.Ε κατά 99% εκεί θα τελειώσει η φετινή σεζόν.Και λαμβάνοντας υποψιν πως τραβάνε τα επισόδεια θα έλεγα ότι θα δεις περίπου 1 επισόδειο με τον Sasuke.Τα υπόλοιπα του χρόνου.

Και ναι ξέρουμε ότι πιστότητα με το manga δεν γίνεται αλλά αυτοί το έχουν ξεφτυλίσει.Για αυό γκρινιάζουμε.
Για το επόμενο νομίζω προβάλεται κανονικά.Αλλιώς θα λέγανε στο τέλος του επισοδείου πότε θα παιχτεί.Εγώ πάντως είπα θα σταματήσω Naruto για λίγο καιρό.Να δούμε αν θα τα καταφέρω.

.::My Cartoon List::.

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 21 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 20, 2007 4:33 pm
Τίτλος:

Για μην γράψω ένα ποστ μόνο με quote συμφωνώ με τους από πάνω ότι είναι λίγο βλακεία που προχωράει η ιστορία τόσο βασανιστικά αργά... Evil or Very Mad
Δεν με πειράζει τόσο η ταχύτητα φωτός που πιάνει το άνιμε (σε ένα επεισόδιο θα φτάσει το manga HaHa ), όσο το γεγονός ότι δεν έχει κάθε βδομάδα ένα επεισόδιο. Ας βάζουν διπλά επεισόδια. Έτσι όπως είναι τώρα δεν παλεύεται... Crying or Very sad
Πρώτα το καταντήσαμε Καλημέρα Ζωή, μετά δείχνουμε 10 λεπτά το μήνα....έλεος suicide . Παρόλα αυτά επειδή όλοι μας έχουμε κάποιες τάσεις μαζοχισμού (η πιο απλά Naruto = Sugeeeee!!!) θα συνεχίζουμε με πάθος και όρεξη να κατεβάζουμε και να βλέπουμε Naruto, θα χαιρώμαστε και μετά θα μουρμουράμε στο φόρουμ.

Off Topic (για το offtopic ζητώ συγνώμη εκ των προταίρων, αλλά το thread για μπλιτς δεν είναι νεκρό απλώς αλλά έχει γίνει ήδη hollofication) και επειδή έχω πάρει φόρα...τι θα γίνει παιδιά κανένα μπλιτς...? Αρρωστήσατε μήπως? Razz Razz Razz

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 20, 2007 4:42 pm
Τίτλος:

είχα τόσο καιρό να δω Naruto που βρήκα το σημερινό επεισόδιο καλό, άσχετο αν συμφωνώ ότι η σκηνοθεσία ήταν μάπα και μας τα έπρηξαν στην αρχή! τουλάχιστον το επόμενο θα είναι σε μια εβδομάδα!

kgot έγραψε:

Ε πια...μας έδειξαν εκεί λίγο στην αρχή να χαρούμε...κι αυτό. Τώρα μέχρι να ξαναεμφανιστεί θα έχουμε ξεχάσει πως υπάρχει στη σειρά αυτός ο χαρακτήρας Thumb Down

>>>+1 HaHa
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 21, 2007 11:29 am
Τίτλος:

Παιδιά με τα περισσότερα που λέτε συμφωνώ, αλλά σε σχέση με τα προηγούμενα που ήταν Γ.Τ.Π. αυτό μου άρεσε κάπως γιατί είχε και λίγη δράση.
Είδαμε την Sakura να σπάει την πανοπλία - puppet του Sasori.
Κάτι είναι κι αυτό. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 21, 2007 12:41 pm
Τίτλος:

Το Νaruto συνεχίζει ακάθεκτο με τη λογική :
1 manga chapter = 1 anime episode

Οπότε συμπεριλαμβανομένης και της εβδομαδιαίας αναμονής, που καμιά φορά είναι και δι-εβδομαδιαία, τότε φαίνεται ότι τραβάνε το στόρυ από τα μαλλιά. Για άλλη μια φορά θα διαφωνήσω και θα πω ότι το επεισόδιο ήταν suge, είχε δράση, είχε στόρυ και είχε και κατάληξη.

Ίσως επειδή έχω συνηθίσει τους ρυθμούς του manga, να μη μου κάνει αίσθηση ο ρυθμός του anime τώρα. Πάντως ένα είναι σίγουρο, οι μάχες αρχίσανε!

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 07 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 21, 2007 1:01 pm
Τίτλος:

Για μενα βεβαια ειναι λαθος επιλογη του σκηνοθετη 1 chap manga = 1 episode.
Διοτι στο manga, δεν υπαρχει ενας σταθερος χρονικος οριζοντας. Ο καθενας κανει το δικο του timing διαβαζοντας. Ενα καρε που στο manga εγω του αφιερωνω 2 δευτερολεπτα, ο σκηνοθετης για να κρατησει τη σειρα πισω του αφιερωνει 25 δευτερολεπτα. Οποτε κατανταμε να εχουμε μισο επεισοδιο βλεποντας τους αντιπαλους να αλληλοκοιταζονται, ψελλιζοντας που και που ενα ονομα. "Sasori... Sasori..." "Gaara..." "Gaara". "Give Gaara back" "Gaara" "Sasori..." και παει λεγοντας... Βλεπεις και στη μεση το flashback με τη Sakura που εσπασε το βραχο στο προηγουμενο επεισοδιο λες και δεν το θυμοσουν.
Στον πρωτο κυκλο, το anime καλυπτε περισσοτερα chapters ανα επεισοδιο γι' αυτο και την πατησε με τα fillers. Ομως για τον ιδιο λογο τα επεισοδια ήταν πολυ καλυτερα.
Υπαρχουν chapters στο manga που μπορει να αξιζουν ενα επεισοδιο και παραπανω, υπαρχουν και chapters που αξιζουν μισο επεισοδιο, για να αποδοθούν σωστα.

Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 18 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 21, 2007 1:39 pm
Τίτλος:

Βασικά συμφωνώ με όλους.... Cool

Το καλύτερο είναι να μαζέψεις 10 επεισόδια(περίπου 3 μήνες) και να τα δεις όλα
μαζί.(εγώ το ξέρω ότι δεν μπορω να το κάνω,δηλαδή να μην δω τίποτα για 3 μήνες). Crying or Very sad
Πιθανώς όμως κάποιος που διαβάζει το manga και ξέρει την συνέχεια της ιστορίας
να μπορεί.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ Razz
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 09 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 22, 2007 9:04 pm
Τίτλος:

Hajate έγραψε:
Το καλύτερο είναι να μαζέψεις 10 επεισόδια(περίπου 3 μήνες) και να τα δεις όλα
μαζί.(εγώ το ξέρω ότι δεν μπορω να το κάνω,δηλαδή να μην δω τίποτα για 3 μήνες). Crying or Very sad
Πιθανώς όμως κάποιος που διαβάζει το manga και ξέρει την συνέχεια της ιστορίας
να μπορεί.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ Razz

Εγώ πάντως που διαβάζω το manga δεν μπορώ να κρατηθώ ούτε βδομάδα...τώρα που βγαίνει και κάθε δυο είναι πολύ πίκρα... Sad

Ένταξη: 25 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 27, 2007 9:28 am
Τίτλος:

kgot έγραψε:

Εγώ πάντως που διαβάζω το manga δεν μπορώ να κρατηθώ ούτε βδομάδα...τώρα που βγαίνει και κάθε δυο είναι πολύ πίκρα... Sad

βασικά απότι πληροφορήθηκα ξανακάνανε to anime κάθε βδομάδα,δεν ξέρω πόσο θα κρατίσει αλλά προς το παρόν έτσι θά'ναι. Thumbs UP
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Naruto Shippuuden (DROPPED) Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 117, 118, 119  Επόμενη
Σελίδα 35 από 119

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας