Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 21 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 28, 2007 1:34 pm
Τίτλος:
|
|
|
Και εγώ deacon συμφωνώ με τα παιδιά. Μια πλάκα έγινε no big deal. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω τα παιδιά καίγονται (έχουμε και τον καύσωνα αυτή τη περίοδο) για να βγάλουν τα releases ώστε εσύ και εγώ να μπορούμε να τα δούμε και να χαιρόμαστε. Οπότε όταν και αυτοί κάποια στιγμή καραφλιάζουν και αρχίζουν να τραγουδάνε....peace...
Προσωπικά δεν βλέπω τα Death Note (φαντάσου υπάρχει και τέτοιο άτομο  ) διάβασα το πόστ χθες το βράδι επειδή είδα ότι γινόταν τόση φασαρία και δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος λόγος να αντιδράς έτσι. Και ο τίτλος κατά την άποψή μου είναι άκυρος... _________________ Arvendui for President

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Σεπ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 28, 2007 2:14 pm
Τίτλος:
|
|
|
θέλω να πω σε αυτό το σημείο, ότι πιέστηκα, απειλήθηκα, δέχθηκα υβριστικά μηνύματα από τον xHATEBREEDx ώστε να συμμετέχω στηn πλακα καθώς ήταν δική του ιδέα...για όλα φταίει αυτός και μόνο αυτός (δείχνω τον xHATEBREEDx)
ΝΑ φαναστείτε μου υπαγόρευε από το τηλέφωνο τι α γράφω στα ποστς _________________ NAI ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ
H Γλυκήτητα Νικά Τη Σκληρότητα
Dancing with my Loneliness
AtsouBaloi
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Δεκ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Δεκ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 28, 2007 2:27 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Ιούν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Μάι 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Ιαν 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 28, 2007 2:30 pm
Τίτλος:
|
|
|
Narita-L-Saru έγραψε:
|
θέλω να πω σε αυτό το σημείο, ότι πιέστηκα, απειλήθηκα, δέχθηκα υβριστικά μηνύματα από τον xHATEBREEDx ώστε να συμμετέχω στηn πλακα καθώς ήταν δική του ιδέα...για όλα φταίει αυτός και μόνο αυτός (δείχνω τον xHATEBREEDx)
ΝΑ φαναστείτε μου υπαγόρευε από το τηλέφωνο τι α γράφω στα ποστς
|
sugata έγραψε:
|
Εγώ ό,τι και να πω πλέον, κανείς δε θα με πιστέψει.
Π.χ. σε 2 μέρες θα έχουμε bleach 21-23.
|
ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 28, 2007 2:38 pm
Τίτλος:
|
|
|
Θέλω πολύ να σχολιάσω με τον δικό μου μοναδικό τρόπο την πρόταση του xHATEBREEDx "μιας και απο σενα εξαρταται deacon αν θες να συνεχιζεις να μας προτιμας η οχι." αλλά κάτι μου λέει να μην το κάνω...
Με τον ευγενικό τρόπο πάντως και προσωπικά μιλώντας πάντα, δεν έχω ανάγκη να με προτιμάνε τέτοιου είδους άτομα, υπάρχουν και οι kuro-hana να πάνε! Δεν κερδίζουμε ποσοστά οπότε αν 1-2 "......." ξενερώσουν με κάτι, καθόλου δεν με καίει, γιατί ότι κάνουμε δεν το κάνουμε για αυτούς τους 1-2 κομπλεξικούς αλλά για όλους τους υπόλοιπους!
Το κάνατε Κυπριακό το ζήτημα χωρίς λόγο, αν είστε τόσο εύθικτοι μερικοί, καλύτερα να κλειστείτε σπίτια σας γιατί ο κόσμος εκεί έξω είναι πολύ σκληρός για τις απόψεις σας μάλλον!
Χαλαρώστε, leechare με τον μοναδικό σας τρόπο το τελευταίο επεισόδιο και καλές διακοπές!
Υ.Γ. κανα loku loku θα πέσει; _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 28, 2007 2:46 pm
Τίτλος:
|
|
|
sunday έγραψε:
|
Όχι, μη ρίξετε Lock. Θα μας πούνε φασίστες, τσίρκα και τα σχετικά.
|
Ναι έχεις δίκιο βασικά. Το γεγονός ότι ο άλλος έβαλε σαν όνομα του thread τον Administrator χωρίς λόγο λες και ήταν καταδότης των SS δεν μας ενοχλεί, το lock θα τους πειράξει... _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 20 Οκτ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 28, 2007 2:49 pm
Τίτλος:
|
|
|
Το κακο ητανε οτι δεν την πατησα...
Πολυ γελιο...Σε καποια φαση ο Raziel νομιζε οτι πηγαινα να το χαλασω ενω ηθελα να το κανω πιο πειστικο
Πολυ γελιο...Δε μπορω να καταλαβω ρε παιδια που ητανε το προβλημα...Δεν εχει ξανασυμετασχει κανενας σε φορουμ?Δεν σας εχει συμβει να συμετασχετε σε φαρσα που γινεται στη 1η σελιδα?
Μακαρι να εχουμε και αλλα τετοια για να ζωντανεψει και αλλο το site _________________ Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιαν 2006