Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Naruto Shippuuden (DROPPED)

Naruto Shippuuden - Γενική Συζήτηση Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 117, 118, 119  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 31 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 23, 2007 9:44 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gpower2 έγραψε:

Ποιός σε φταίει που πήγες και διάβασες πρώτα το manga; Razz

1 χρονος με σκουπιδια γιωργο,

ismia: δεν το ξεκινησες ακομη; Shocked
Και να φανταστεις, σου εβαλα μεσα και οσα zarosaki εχουν βγει, που αν τα διαβασεις, θα ειναι να σαν να βλεπεις το anime Thumbs UP

Edit: οριστε η pic που εψαχνες katsikboy

Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 23, 2007 5:24 pm
Τίτλος:

xHATEBREEDx έγραψε:
1 χρονος με σκουπιδια γιωργο,

Έτσι όπως τα λες Θωμά, κι εγώ έτσι την πάτησα και διάβασα ανυπόμονος το manga, αν και μπορώ να πω ότι δεν το μετανοιώνω, γιατί στο άνιμε φχαριστιέμαι πιο πολύ τις μάχεσ Wink

xHATEBREEDx έγραψε:

ismia: δεν το ξεκινησες ακομη; Shocked
Και να φανταστεις, σου εβαλα μεσα και οσα zarosaki εχουν βγει, που αν τα διαβασεις, θα ειναι να σαν να βλεπεις το anime Thumbs UP

Υποθέτω ότι έβαλες HW releases ε; Βασικά πριν από Japflap, από ποιο group κατέβαζες; Εγώ έφαγα τον κόσμο και τελικά κατέληξα στους Inane που είναι ότι πιο κοντά σε ποιότητα με τους Japflap. Έχω και κάτι release από Shannaro αλλά τελικά προτίμησα Inane!

Τέλος, τι δουλειά έχεις εσύ εδώ; Δεν θα πρεπε να είσαι σε καμιά παραλία της Χαλκιδικής; Razz

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 23, 2007 5:41 pm
Τίτλος:

Hehehe, και αυριο μερα ειναι Razz
Βασικα, πιθανως να μην γνωριζεις για τους zarosaki, αλλα ηταν ο βασικος λογος που λατρεψα το manga naruto, οσο προχειρα σχεδιασμενο και αν ειναι.
Δες και μονος σου
http://www.zarosaki.com/

Εχουν ξεκινησει απτο 245 (εναρξη του shippuuden δηλαδη), πηγανε σερι μεχρι το 277, και εχουν κανει διασπαρτα μεχρι το 345.

Στο site τους οπως βλεπεις, μιας και πιθανως αλλαζουν Host, εχουν ανεβασμενα μονο τα 3 τελευταια τους releases.
Αν θες οσα εχουν βγαλει και δεν τα βρισκεις mangaupdates, mangahelpers κλπ, πες μου να στα δωσω απο κοντα.

Παντως το ευτυχες ειναι οτι ειχα ξεκινησει να διαβαζω manga naruto με τα zarosaki releases, και τα παιδια αξιζουν ολα τα μπραβο που μπορεις να πεις μεσα σε 24 ωρες Worthy
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 23, 2007 5:47 pm
Τίτλος:

xHATEBREEDx έγραψε:
Βασικα, πιθανως να μην γνωριζεις για τους zarosaki, αλλα ηταν ο βασικος λογος που λατρεψα το manga naruto, οσο προχειρα σχεδιασμενο και αν ειναι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσει κάποιος μαζί σου για το Naruto και να μην μάθει για τους Zarosaki! Ούτε ποσοστά να σου δίνανε! Razz

Είναι γεγονός πάντως ότι κάνουν φανταστική δουλειά, απλά θέλω πρώτα να βλέπω το original και μετά το χρωματισμένο, για να βάζω τη φαντασία μου να δουλεύει (πω τι είπα ο άνθρωπας)

Νομίζω ότι τα release τα δίνουν με bot στο IRC channel τους, οπότε κάποια στιγμή θα τα κατεβάσω από εκεί, αλλιώς θα κάνω κανά ταξίδι εκεί στα ανατολικά να μου τα δώσεις Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 28 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 23, 2007 5:53 pm
Τίτλος:

8ωμα, τρομερη δουλεια με τα colours eχουν κανει...μπορεις να τα κανεις upload καπου?

Devil May Cry
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 23, 2007 10:00 pm
Τίτλος:

katsikboy η υπογραφή μου είναι από την ταινία Wonderful Days.

spoiler: πάντως όσο clay και να φάει ο Deidara, δεν τον βλέπω καλά!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 24, 2007 12:48 am
Τίτλος:

_Sophia!!!_ έγραψε:
spoiler: πάντως όσο clay και να φάει ο Deidara, δεν τον βλέπω καλά!

Ναι έχεις δίκιο! Μάλλον SPOILER θα πετάξει κανα mangekyou Sharingan ο Sasuke και θα μας στείλει όλους! Άσε που υποψιάζομαι και κανά καινούριο eye jutsu να μας αποτελειώσει για τα καλά!

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 24, 2007 9:53 pm
Τίτλος:

δεν παίζει, πιστεύω, το πρώτο που λες! πάντως ο Sasuke κάποιο κόλπο θα έχει στη διάθεσή του... Wink
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 25, 2007 8:11 am
Τίτλος:

_Sophia!!!_ έγραψε:
δεν παίζει, πιστεύω, το πρώτο που λες!

Χμμμ... αρχίζω αιτιολόγηση:
SPOILER
Ακόμα στην πρώτη σεζόν, ο Itachi είχε πει στον Sasuke ότι για να αποκτήσει το Mangekyu Sharingan, θα έπρεπε να σκοτώσει τον καλύτερό του φίλο, όπως κιι αυτός. Ο Sasuke όμως από αντίδραση (και ίσως από λίγο συναίσθημα Razz) δεν σκότωσε τον αγαπημένο μας ξανθομπαμπουράκο και αποφάσισε να βρει άλλο τρόπο για να φτάσει σε εκείνο το επίπεδο. Ίσως λοιπόν τώρα να μας δείξει ότι τα κατάφερε χωρίς να σκοτώσει κάποιον (αφού και ο Orochimaru ακόμα ζεί ουσιαστικά). Τέλος, μην ξεχνάς ότι και ο Kakashi μπόρεσε να φτάσει στο Mangekyu Sharingan χωρίς να θυσιάσει κανέναν (εκτός και αν μας το απέκρυψαν Razz).

Αυτά!
Να προτείνω κάτι; Θέλετε να ανοίξουμε ένα thread αποκλειστικά για το manga του Naruto, για να μην είναι τα μισά ποστ άσπρα από τα σποιλερ;

Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 25, 2007 9:11 am
Τίτλος:

gpower2 έγραψε:

Αυτά!
Να προτείνω κάτι; Θέλετε να ανοίξουμε ένα thread αποκλειστικά για το manga του Naruto, για να μην είναι τα μισά ποστ άσπρα από τα σποιλερ;

Ναι, επιβαλλεται φιλε Wink

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 25, 2007 10:12 am
Τίτλος:

Λοιπόν, το νέο thread είναι γεγονός! Παρακαλώ από εδώ και πέρα οι συζητήσεις για το μανγκα να μεταφερθούν εδώ ώστε να δούμε και λίγο χρώμα πλην του άσπρου! Razz

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 18 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 26, 2007 12:15 am
Τίτλος:

gpower2 έγραψε:

SPOILER
Ανοίξανε το barrier, εμφανίστηκαν τα αμυντικά συστήματα (εκείνοι οι κλώνοι που ξεφυτρώσαν στο τέλος), οι Akatsuki την κάνανε αποκαλύπτοντας τις εσωτερικές διαμάχες μεταξύ τους, και τέλος έδειξς το σκηνικό με τις μάχες που θα ακολουθήσουν. Μια χαρά δράση δλδ. Δράση δεν είναι μόνο το ξυλίκι.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ SPOILER:
Κάθε επεισόδιο του Naruto ουσιαστικά διαρκεί 10 λεπτά (= 23 τόσα λεπτα, μείον(-) τους τίτλους αρχής, τους τίτλους τέλους, την περιγραφή για το τι είχε γίνει στο προηγούμενο επεισόδιο,την περιγραφή για το τι θα γίνει στο επόμενο,
το ...σχολείο του Naruto ή όπως λέγεται αυτό που δείχνει στο τέλος κάθε επεισοδίου και σε όλα αυτά προσθέστε και τις Filleroσκηνές που καθυστερούν την εξέλιξη της ιστορίας.)
Παρεμπιπτόντως αυτά που περιγράφεις gpower δεν είναι δράση, είναι απλά μια μικρή εξέλιξη του σεναρίου.
Τέλος πάντων η ουσία είναι ότι κάθε φορά που τελειώνει ένα επεισόδιο νιώθω ότι τελικά δεν έχω δει τίποτα.
Ίσα ισα κρατιέμαι να μην διαβάσω το manga.
Μπορεί και να φταίει ότι είδα τα πρώτα 150 Naruto μονορούφι.
Πειράζει που είμαι 26 και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τα 30 για να δω το τέλος?
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 26, 2007 12:25 am
Τίτλος:

ismia έγραψε:
hajate σε σχέση με τα προηγούμενα επεισόδια που έβλεπες naruto και γιαγιά να πηδάνε απο δέντρο σε δέντρο αυτό τα είχε όλα. Μάλλον να το θέσω πιο σωστά είχε εξέλιξη στην ιστορία.Θα συμφωνήσω με gpower2 (όπως και άλλες φορές άλλωστε Thumbs UP ) όσον αφορά την παρατήρηση του αγαπητού big smile hatebreed επειδή δεν παρακολουθούμε το manga δεν μπορούμε να κρίνουμε την διαφορά οπότε δεν εκφέρουμε γνώμη.

Και όμως αυτά που λέγανε για τα τζαντζουτζαταρουτζουκι ( Ποιά;-Πως το πες αυτό?) όταν πηδούσαν από δέντρο σε δέντρο τα βρήκα αρκετά ενδιαφέρον.
Απλά ο καθένας το βλέπει αλλιώς.
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 26, 2007 1:48 am
Τίτλος:

Hajate έγραψε:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ SPOILER:
Κάθε επεισόδιο του Naruto ουσιαστικά διαρκεί 10 λεπτά (= 23 τόσα λεπτα, μείον(-) τους τίτλους αρχής, τους τίτλους τέλους, την περιγραφή για το τι είχε γίνει στο προηγούμενο επεισόδιο,την περιγραφή για το τι θα γίνει στο επόμενο,
το ...σχολείο του Naruto ή όπως λέγεται αυτό που δείχνει στο τέλος κάθε επεισοδίου και σε όλα αυτά προσθέστε και τις Filleroσκηνές που καθυστερούν την εξέλιξη της ιστορίας.)
Παρεμπιπτόντως αυτά που περιγράφεις gpower δεν είναι δράση, είναι απλά μια μικρή εξέλιξη του σεναρίου.
Τέλος πάντων η ουσία είναι ότι κάθε φορά που τελειώνει ένα επεισόδιο νιώθω ότι τελικά δεν έχω δει τίποτα.
Ίσα ισα κρατιέμαι να μην διαβάσω το manga.
Μπορεί και να φταίει ότι είδα τα πρώτα 150 Naruto μονορούφι.
Πειράζει που είμαι 26 και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τα 30 για να δω το τέλος?

Παρατήρηση:
Γιατί βρε καλά μου παιδιά διπλοποστάρετε; Δεν θέλω να γίνομαι κακός, αλλά πατήστε το κουμπάκι EDIT όταν θέλετε να συμπληρώσετε το αρχικό σας ποστ...

Στο θέμα μας τώρα! Razz
Με εξαίρεση ελάχιστα ανιμε (τουλάχιστον από αυτά που έχω δει) έχεις συμπυκνωμένη δράση σε επεισόδια (βλέπε Death Note) γιαυτό και όσα το πετυχαίνουν γράφουν ιστορία. Ειδικά στο είδος που ανήκει το Naruto, πρέπει να είσαι της υπομονής. Το γεγονός ότι είδες 150 επεισόδια μονορούφι αποδεικνύει τη θεωρία μου. Αν είχε τόσο συμπυκνωμένη δράση θα μπούχτιζες στα πρώτα 50.

Επίσης, στο μέλλον θα αποδειχθούν πολύτιμες αυτές οι συζητήσεις. Αυτό που μ'άρεσε στο Naruto σαν σειρά, είναι η σημασία που δίνεται στην ψυχολογία των χαρακτήρων, καθώς και η ατμόσφαιρα. Ακόμα και η μουσική που δένει το Shippuuden μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ, καθώς δένει πολύ ωραία με τις μάχες και τα σκηνικά. Δείχνει ότι το άνιμε ωρίμασε μαζί με τους χαρακτήρες.
Δυστυχώς αν περιμένεις να δεις 20 επεισόδια μαζεμένα με δράση, δεν θα σε ικανοποιήσει αυτή η σειρά. Εκτός και αν κάνεις υπομονή κανά εξάμηνο και δείς μαζεμένα όσα επεισόδια έχουν βγει στο ενδιάμεσο. Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξεις γνώμη. Αν θές κάνε το άλλο, δες τα 150 επεισόδια με διαλλείματα μιας βδομάδας. Τότε είναι που πιστεύω ότι θα αλλάξεις γνώμη.

Τέσπα, πολλά έγραψα, ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι σεβαστή!

Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 26, 2007 7:05 pm
Τίτλος:

gpower2 έγραψε:

Στο θέμα μας τώρα! Razz
Με εξαίρεση ελάχιστα ανιμε (τουλάχιστον από αυτά που έχω δει) έχεις συμπυκνωμένη δράση σε επεισόδια (βλέπε Death Note) γιαυτό και όσα το πετυχαίνουν γράφουν ιστορία. Ειδικά στο είδος που ανήκει το Naruto, πρέπει να είσαι της υπομονής. Το γεγονός ότι είδες 150 επεισόδια μονορούφι αποδεικνύει τη θεωρία μου. Αν είχε τόσο συμπυκνωμένη δράση θα μπούχτιζες στα πρώτα 50.

Επίσης, στο μέλλον θα αποδειχθούν πολύτιμες αυτές οι συζητήσεις. Αυτό που μ'άρεσε στο Naruto σαν σειρά, είναι η σημασία που δίνεται στην ψυχολογία των χαρακτήρων, καθώς και η ατμόσφαιρα. Ακόμα και η μουσική που δένει το Shippuuden μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ, καθώς δένει πολύ ωραία με τις μάχες και τα σκηνικά. Δείχνει ότι το άνιμε ωρίμασε μαζί με τους χαρακτήρες.
Δυστυχώς αν περιμένεις να δεις 20 επεισόδια μαζεμένα με δράση, δεν θα σε ικανοποιήσει αυτή η σειρά. Εκτός και αν κάνεις υπομονή κανά εξάμηνο και δείς μαζεμένα όσα επεισόδια έχουν βγει στο ενδιάμεσο. Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξεις γνώμη. Αν θές κάνε το άλλο, δες τα 150 επεισόδια με διαλλείματα μιας βδομάδας. Τότε είναι που πιστεύω ότι θα αλλάξεις γνώμη.

Τέσπα, πολλά έγραψα, ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι σεβαστή!

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα.Και για το Naruto και για το Death Note.Δεν είναι ότι δεν μ'αρεσει το Shippuuden,απλά παραπονιέμαι, γιατί δεν μπορώ να περιμένω άλλο.Φυσικά η λύση του να περιμένεις να μαζευτούν τα επεισόδια τρώει
άκυρο πανηγυρικό.Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν γκρεμιστεί όλο το internet.Μας έχουν κολλήσει στο τοίχο οι κερατάδες και ξεροσταλιάζουμε με 1
επεισοδιάκι τη βδομάδα. Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Naruto Shippuuden (DROPPED) Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 117, 118, 119  Επόμενη
Σελίδα 32 από 119

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας