Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 22, 2007 4:14 pm
Τίτλος:
|
|
|
katsikboy έγραψε:
|
αλλη μια πατατα για επεισόδιο
|
Προσωπικά το βρήκα πολύ καλό, απλά δεν είχε δράση. Η μόνη σκηνή που μου την έσπασε είναι :
SPOILER
εκεί που η ομάδα Gai κάνει το λεγόμενο "ζρο" και ο Gai sensei μουγκρίζει σαν αγελάδα
Κατά τ'άλλα ήταν μια χαρά επεισόδιο, σύμφωνα με την ιστορία του μάνγκα, και εστιάζει σε σημεία χρειάζονται για τις μελλοντικές εξελίξεις (όσοι διαβάζουν το μάνγκα πρέπει να καταλαβαίνουν τι εννοώ).
_Sophia!!!_ έγραψε:
|
πάντως το νέο chapter το περιμένω πώς και πώς!
|
Τη στιγμή που γράφω αυτό το ποστ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το raw
Τι στο καλό είναι αυτό το ΛΟΜΑΤΣ; Το είδα και στο Thread του Claymore.
_Sophia!!!_ έγραψε:
|
και να σου πω, έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου? γιατί μπορεί εσένα να σου αρέσει να μου κοπανάς αυτό το ΛΟΜΑΤΣ, εμένα όμως μου σπάει τα νεύρα. αν σε ενοχλώ τόσο, πες το!! άμα είναι, να φύγω και από το forum δηλαδή....
|
Σοφάκι νομίζω πως δεν χρειάζεται να το παίρνεις προσωπικά, είναι κρίμα να χαλάσουμε το ωραίο κλίμα που επικρατεί εδώ και καιρό. Άσε που προερχόμαστε από πρόσφατες συρράξεις στο forum και είναι λίγο αναμμένα τα αίματα, οπότε δες την λίγο πιο χαλαρά
Alximistis έγραψε:
|
_Sophia!!!_ mhn sbisteis apo melos giayto .... sygnomh poy anakatebomai alla dn to 8ewro swsto na malosete h dn kserw ti egine kai na sbistei ena melos...
|
Don't worry Alximistis, σε αυτό το forum προέχει το καλό κλίμα ανάμεσα στα μέλη, οπότε δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο!  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 22, 2007 7:28 pm
Τίτλος:
|
|
|
Hajate έγραψε:
|
Αυτές οι σκηνές υπάρχουν και στο manga ή γίνονται για να φάμε την ώρα στο επεισόδιο?
|
Όχι, δεν υπάρχουν στο μάνγκα, είναι οι λεγόμενες fillerοσκηνές, που συνήθως βγάζουν μάτι, λόγω της βλακείας του σεναρίου. _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Μάρ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 22, 2007 7:54 pm
Τίτλος:
|
|
|
ismia έγραψε:
|
Αρχίζω να αμφισβητώ την νοημοσύνη και την αίσθηση του χιούμορ μας... γιατί δεν σας άρεσε αυτό το επεισόδιο? εμείς και γελάσαμε και δεν βαρεθήκαμε καθόλου ( σε αντίθεση με το προηγούμενο επεισόδιο ) αφού αυτό τουλάχιστον είχε δράση!
|
Τι εννοείς όταν λες ότι είχε δράση;
Ουσιαστικά τίποτα δεν έγινε στο επεισόδιο πάλι.
Και όταν λες εμείς ποιούς εννοείς;
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 22, 2007 8:05 pm
Τίτλος:
|
|
|
ismia έγραψε:
|
Αρχίζω να αμφισβητώ την νοημοσύνη και την αίσθηση του χιούμορ μας... γιατί δεν σας άρεσε αυτό το επεισόδιο? εμείς και γελάσαμε και δεν βαρεθήκαμε καθόλου ( σε αντίθεση με το προηγούμενο επεισόδιο ) αφού αυτό τουλάχιστον είχε δράση! Whistling
|
Κι εγώ μαζί σας ismia, δεν μπορώ να καταλάβω τι περιμένει το κοινό του Naruto. Θα επαναλάβω για άλλη μια φορά, πως τα επεισόδια μέχρι στιγμής του Shippuuden είναι στο επίπεδο, και ακόμα καλύτερο, από την αρχική σειρά (φυσικά εξαιρούνται τα άπειρα fillers στο τέλος).
Hajate έγραψε:
|
Τι εννοείς όταν λες ότι είχε δράση;
Ουσιαστικά τίποτα δεν έγινε στο επεισόδιο πάλι.
|
SPOILER
Ανοίξανε το barrier, εμφανίστηκαν τα αμυντικά συστήματα (εκείνοι οι κλώνοι που ξεφυτρώσαν στο τέλος), οι Akatsuki την κάνανε αποκαλύπτοντας τις εσωτερικές διαμάχες μεταξύ τους, και τέλος έδειξς το σκηνικό με τις μάχες που θα ακολουθήσουν. Μια χαρά δράση δλδ. Δράση δεν είναι μόνο το ξυλίκι.
EDIT:
Μόλις βγήκε το raw για το 359 chapter! Επομένως σε λίγο θα βγούν και τα πρώτα scanlations!!! Βρείτε τα εδώ:
http://mangahelpers.com/forums/forumdisplay.php?f=447_________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Ιαν 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 22, 2007 9:52 pm
Τίτλος:
|
|
|
_Sophia!!!_ έγραψε:
|
gpower2 η πλάκα από ένα σημείο και μετά παύει να είναι πλάκα. ούτε και εγώ ήθελα να χαλάσω το καλό κλίμα, αλλά αναγκάστηκα.
πάντως δεν έχω κάτι με κανέναν εδώ μέσα. ο λόγος που είμαι μέλος στο forum είναι γιατί μου αρέσουν τα anime και περνάω καλά εδώ πέρα.
|
 off topic
to sig σου απο που ειναι? _________________
Devil May Cry
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 22, 2007 11:40 pm
Τίτλος:
|
|
|
katsikboy έγραψε:
|
off topic
to sig σου απο που ειναι?
|
Αν ψαχτεις στα zarosaki η japflap releases, θα την βρεις την εικονα, αλλα ενταξει, θα παιδευτεις αρκετα ετσι.
Παντως ρε παιδια, εχω απηυδησει αρκετα με το anime.
Tο τραβανε τοσο πολυ απ'τα μαλλια, που εχει καταντησει ενα chapter και επεισοδιο.
Δεν ξερω, ισως μου φαινεται ετσι επειδη το manga εχει πολυ ζουμι, και μεχρι το anime θα φτασει στο ζουμι (ακομη βρισκεται στο συρταρι για να πιασει κουταλα), θα χουμε βγει στους δρομους για το εφαπαξ  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Ιαν 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 23, 2007 12:37 am
Τίτλος:
|
|
|
xHATEBREEDx έγραψε:
|
katsikboy έγραψε:
|
off topic
to sig σου απο που ειναι?
|
Αν ψαχτεις στα zarosaki η japflap releases, θα την βρεις την εικονα, αλλα ενταξει, θα παιδευτεις αρκετα ετσι.
Tο τραβανε τοσο πολυ απ'τα μαλλια, που εχει καταντησει ενα chapter και επεισοδιο.
Δεν ξερω, ισως μου φαινεται ετσι επειδη το manga εχει πολυ ζουμι, και μεχρι το anime θα φτασει στο ζουμι (ακομη βρισκεται στο συρταρι για να πιασει κουταλα), θα χουμε βγει στους δρομους για το εφαπαξ
|
Αυτό ξαναπέστο..
Και δυστυχώς οι αμφιβολίες που είχα του στυλ "Θα απολάυσω το anime αν έχω διαβάσει πρώτα το manga?" βγαίνουν αληθινές.Όσοι δεν έχουν διαβάσει το manga κάνουν την καλύτερη δουλειά.Δεν έχουν να περιμένουν τίποτα και κάθε νέο επισόδειο είναι συναρπαστικό.Τελικά καλύετερα να βλέπεις πρώτα το ανιμε και μετά το μανγκα.
Δυστυχώς προβλέπω να μπούμε στο ψητό στο μεθοπόμενο επισόδειο καθώς την άλλη βδομάδα μάλλον θα εστιάσουν με περισσότερες σκηνές φιλερ πάνω στην ομάδα Γκαι.(όχι πως αυτό είναι κακό.).Απλά μην απογοητευτείτε αν ούτε στο επόμενο δεν έχει "δράση" _________________
.:: My Cartoon List::.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 23, 2007 12:40 am
Τίτλος:
|
|
|
hajate σε σχέση με τα προηγούμενα επεισόδια που έβλεπες naruto και γιαγιά να πηδάνε απο δέντρο σε δέντρο αυτό τα είχε όλα. Μάλλον να το θέσω πιο σωστά είχε εξέλιξη στην ιστορία.Θα συμφωνήσω με gpower2 (όπως και άλλες φορές άλλωστε  ) όσον αφορά την παρατήρηση του αγαπητού  hatebreed επειδή δεν παρακολουθούμε το manga δεν μπορούμε να κρίνουμε την διαφορά οπότε δεν εκφέρουμε γνώμη. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 23, 2007 12:49 am
Τίτλος:
|
|
|
xHATEBREEDx έγραψε:
|
Δεν ξερω, ισως μου φαινεται ετσι επειδη το manga εχει πολυ ζουμι, και μεχρι το anime θα φτασει στο ζουμι (ακομη βρισκεται στο συρταρι για να πιασει κουταλα), θα χουμε βγει στους δρομους για το εφαπαξ Razz
|
Ποιός σε φταίει που πήγες και διάβασες πρώτα το manga;
Εντάξει, πάει αρκετά αργά το ανιμε, αλλά μου φαίνεται λογικό. Απλά, ένα επεισόδιο τη βδομάδα δεν σε φτάνει! Θέλεις καμια δεκαριά μαζί για να το φχαριστηθείς!
Στο δε μανγκα την παρούσα περίοδο βγαίνουν απίστευτα chapter, μιλάμε για τρελά γούστα!
Ποιανού είναι το scanlation; Εγώ κατεβάζω από bsmanga τον τελευταίο καιρό και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τη σχέση ταχύτητας/ποιότητας.
Επίσης, δεν μου απάντησες τι είναι αυτό το ΛΟΜΑΤΣ;;;
ismia έγραψε:
|
hajate σε σχέση με τα προηγούμενα επεισόδια που έβλεπες naruto και γιαγιά να πηδάνε απο δέντρο σε δέντρο αυτό τα είχε όλα. Μάλλον να το θέσω πιο σωστά είχε εξέλιξη στην ιστορία.Θα συμφωνήσω με gpower2 (όπως και άλλες φορές άλλωστε Thumbs UP ) όσον αφορά την παρατήρηση του αγαπητού big smile hatebreed επειδή δεν παρακολουθούμε το manga δεν μπορούμε να κρίνουμε την διαφορά οπότε δεν εκφέρουμε γνώμη.
|
Είναι γεγονός ότι εκπέμπουμε στο ίδιο μύκος κύματος
Πάντως δεν σας προτείνω να αρχίσετε το μανγκα, γιατί θα ΄χασετε τον ύπνο σας...  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 23, 2007 1:16 am
Τίτλος:
|
|
|
ismia έγραψε:
|
άσε άσε gpower2 μετά απο ευγενική προσφορά ενός φίλου βρίσκεται στα χέρια μας ένα δισκάκι με naruto manga και κρατιόμαστε να μην το διαβάσουμε...ελπίζω να αντέξουμε λίγο ακόμα... wallbash
|
Gambate ismia!
Πληροφοριακά, το σημερινό επεισόδιο αντιστοιχεί στο chapter 263, επομένως προσοχή μην διαβάσετε κανα spoiler κατά λάθος!  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|