Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 18, 2007 12:06 pm
Τίτλος:
Πρέπει να σκεφτείς και τους υπόλοιπους. Κατά πόσον έχει όρεξη ο καθένας να γράψει ένα κάρο DVD; Δεν είναι και λίγα τα releases του tracker.
Επίσης, ανέφερες ότι πήγες διακοπές στη Νάξο. Υποθέτω ότι μπορείς να κατεβάσεις μετά το πέρας των διακοπών. _________________ Brighter Death Now エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Φίλε μου, γιατί αγχώνεσαι??
Διακοπές θα πας, δεν θα είσαι όλη μέρα πάνω από το pc.
Θα βάζεις να κατεβάζει αυτό που θες να δεις, και μόλις γυρίσεις από το μπανάκι ή το clubάκι, ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο , και μετά θα τα έχεις έτοιμα να τα δεις!!!
Και επιπλέον αν δεν κάνω λάθος πρέπει να βγαίνουν γύρω στα 10-15 DVD... Είναι αρκετά για να τα γράψει κάποιος. Και χρειάζονται περίπου 12 μέρες με ένα 8ωρο τη μέρα για να τα δεις όλα.
Οπότε μην πιστεύεις ότι η ιδέα των "δόσεων" είναι άσχημη... Και εξάλλου, λίγοι είναι αυτοί που τα έχουν όλα για όλα... Εγώ παλεύω τόσο καιρό με την 768 σύνδεσή μου (πρώην 384) και έχω κατεβάσει τα μισά.
Και μόνο το Gungrave πχ να πάρεις, που είναι περίπου 1 DVD, θέλεις 3-4 μέρες για να το δεις (πχ 7-9 επεισόδια τη μέρα)
Left64Vegeta mipos mporeis na moy sthleis OXI ola merika dvd apo ton tracker isws an mporeis eisai 8eos exw balei thn epixhrhsh mprwsta katebazw Elfen Lied..... kai molis teliwsei kai alla...(an mporeis na ta anebaseis sto rapidshare se komatia kai na mhn moy ta sthleis kai ayto kalo einai an se boleyei)
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας