Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 15 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 15, 2007 3:53 pm
Τίτλος:
|
|
|
_Sophia!!!_ έγραψε:
|
το πρώτο επεισόδιο βγήκε τελικά? δεν το έχω βρει ακόμα... μπορείτε να μου δώσετε κανα link, άμα ξέρετε?
|
το πρωτο βγηκε σε κανονικο raw οποτε οπου να ναι αναμενεται το επ απο Animanda.τωρα εχει βγει κι αυτο που λεει ο Lucifer αλλα μου ειπανε οτι ειναι χαλια και απο μεταφραση και απο ποιοτητα.
διαλεξε και παρε... [το 1ο το 1ο  ] _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Απρ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 15, 2007 4:34 pm
Τίτλος:
|
|
|
_Sophia!!!_ έγραψε:
|
Από ότι έχω καταλάβει, το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δημοφιλές. Θα ήθελα πολύ να μάθω πληροφορίες γι'αυτό, αν θέλει να πει κάποιος ή να στείλει κάποιο link.
|
ανετα το καλυτερο που εχω παιξει ποτε [και μιλαω μονο για το 1, τα 2/3 ηταν πολυ χλιαρα σε σχεση με αυτο!  ]
κοιτα εδω αν θες...
http://www.devilmaycry.com/
παντως σελιδες υπαρχουν απειρες πραγματικα.
να φανταστεις, πλεον σε περιοδικα οτι παιχνιδι ειναι hack/slash [πχ λεω γω τωρα το God Of War] το χαρακτηριζουν αναλογα με το ποσο καλο ειναι σε σχεση με το DMC!  _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 15, 2007 4:44 pm
Τίτλος:
|
|
|
Madarb έγραψε:
|
ανετα το καλυτερο που εχω παιξει ποτε [και μιλαω μονο για το 1, τα 2/3 ηταν πολυ χλιαρα σε σχεση με αυτο! ]
|
Για το 2 σε καταλαβαίνω, αλλά το 3?!?!???!!???11!!? Το 3 εμένα μου άρεσε περισσότερο απ'όλα, πόσο μάλλον το Special Edition.
Madarb έγραψε:
|
πλεον σε περιοδικα οτι παιχνιδι ειναι hack/slash [πχ λεω γω τωρα το God Of War] το χαρακτηριζουν αναλογα με το ποσο καλο ειναι σε σχεση με το DMC!
|
Αφού είναι θρύλος ρεεεεεεε.  Μακράν το καλύτερο action-adventure. Και όχι μόνο...
Πάντως και το GoW μιας και το ανέφερες δέν πάει πίσω... πολύ καλό.  _________________
Ούγκ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Φεβ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 15, 2007 4:49 pm
Τίτλος:
|
|
|
_________________ - Why should I try for anything after all?
- Well,why shouldn't you? 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιαν 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιαν 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Αύγ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 16, 2007 12:45 am
Τίτλος:
|
|
|
Raziel666 έγραψε:
|
Μέχρι στιγμής έχουν εμφανιστεί 4 διαφορετικά raws. Σήμερα το βράδυ θα κάνω ένα ξεκαθάρισμα. Μπορεί να προκύψει και τίποτα άλλο τις επόμενες μέρες. Βλέπουμε...
Πληροφοριακά, θα πρόκειται για ένα release α λα Ergo Proxy, δηλαδή x264 mkv στα 1280x720 με ήχο AAC 5.1. Αυτά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα...
|
εντομεταξυ υπαρχουν 2 raws σε HD με 5.1 ηχο
[SLF-Raws]Devil May Cry 01 (D-WOWOW WMV9 1280x720 AAC 5.1ch).[8EBD98F3].[ao67JiYGHk].mkv
κ'
Raw Devil May Cry - 01 (D-WOWOW 1280x720 x264 5.1ch AAC).mkv
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 16, 2007 1:01 am
Τίτλος:
|
|
|
dnan έγραψε:
|
εντομεταξυ υπαρχουν 2 raws σε HD με 5.1 ηχο
[SLF-Raws]Devil May Cry 01 (D-WOWOW WMV9 1280x720 AAC 5.1ch).[8EBD98F3].[ao67JiYGHk].mkv
κ'
Raw Devil May Cry - 01 (D-WOWOW 1280x720 x264 5.1ch AAC).mkv
|
Μπορει να ειναι και τα ιδια με αλλη κωδικοποιηση.
Υπομονη γιατι οπως και να'χει το πραγμα δεν μπορουμε να το ξεκινησουμε αν δεν γινει release απο καποιο αλλο group.
Οταν ολα ειναι ετοιμα θα ειστε οι πρωτοι που θα το μαθουν. _________________
.:: Gungrave Released By AC ::.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιαν 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 17, 2007 10:33 am
Τίτλος:
|
|
|
Ενα update σχετικα με την κατασταση της Animanda [για τους ανυπομονους  ] απο το φορουμ τους:
Παράθεση:
|
If everything goes well without delays and without trouble, it is possible, but as there are rather many things to do since this is, after all, the first episode (pick fonts, find names, afx title, karaoke, credits etc.), it's also quite possible that it won't work out just as planned(tm)
|
οποτε μεχρι να γινουν αυτα εμεις περιμενουμε.
να θυμισω οτι και το δικο μας project θα χρειαστει να περασει απο αυτα τα σταδια οποτε χρειαζεται υπομονη [οπως σε καθε περιπτωση που ξεκιναει ενα project και χρειαζεται να φτιαχτουν πραγματα απτο μηδεν] _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 17, 2007 12:05 pm
Τίτλος:
|
|
|
Συμπληρώνοντας τον Madarb μην ξεχνάμε πως έρχεται το καλοκαίρι και όλοι όλο και κάτι έχουμε να κάνουμε...  (μέσα σε όλα αυτά είναι και το DMC)
Και όπως είπε και ο sokollatos "Οταν ολα ειναι ετοιμα θα ειστε οι πρωτοι που θα το μαθουν." 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|