Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Ιαν 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 09, 2007 4:35 pm
Τίτλος:
|
|
|
Grave of the fireflies και karas! Και τα δύο έχουν κατέβει πολλές φορές. Ας το seedάρουν κάποιοι. Πως θα δουν και οι υπόλοιποι ότι πρόκειται για κορυφαία anime αν δεν μπορούν να τα πάρουν?
Δεν μπορεί να γίνει μια ανακοίνωση στην αρχική σελίδα ότι τα παρακάτω projects (grave of the..., karas, plawres..., rurouni..., klp) χρειάζονται seeders? _________________
Ōkami-Fansubs
Ōkami IRC channel
_________
'Cause Wolves don't bite... They Fansub.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Ιαν 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 09, 2007 10:20 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ευχαριστώ όσους έσπευσαν να βοηθήσουν στο seeding!  _________________
Ōkami-Fansubs
Ōkami IRC channel
_________
'Cause Wolves don't bite... They Fansub.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Φεβ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 09, 2007 11:20 pm
Τίτλος:
|
|
|
candicted έγραψε:
|
μήπως θα μπορούσαμε να συζητήσουμε τη δημιουργία ομάδων υποστήριξης torrents, μια και υπάρχουν αρκετά πιστά μέλη εδώ??
|
Εγω συμφωνω με την ιδεα  !
Παρεπιπτοντος ευχαριστω για το seed στο Golden Boy
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 10, 2007 8:43 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ναι το συγκεκριμενο θεμα το χαμε συζητησει και παλιοτερα, και ειχε εφαρμοστει για λιγο καιρο, ομως κακα τα ψεμματα, δεν δεσμευεται κανεις, και σιγα σιγα αρχισαν να φθινουν ξανα οι ομαδες, και στο τελος εμενε μονο ο σταθερος Ninja. Βεβαια τωρα εχει μπει και o Raziel, οποτε ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα.
Εφοσον διαθετουμε το μεγιστο 25 Kbps η πλειοψηφια οσον αφορα το upload, και εφοσον δεν θελουμε να βαλουμε περιορισμους οσον αφορα τη διατηρηση καποιου ratio, δεν μπορει να γινει τιποτε αλλο παρα να εκφραζετε εδω τις αιτησεις για seeders, ωστε να ενδιαφερθουν οσοι θελουν και να seedαρουν.
Το σημαντικοτερο πιστευω ειναι να ενδιαφερθουν για βοηθεια, ατομα με δυνατες ταχυτητες (ανω των 1 Mbps upload), ατομα δηλαδη που εχουν προσβαση μεσω εκπαιδευτικων ιδρυματων, ετσι ωστε να τα παιρνετε ολοι σας τα releases μας οσο πιο ευκολα γινεται. _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Φεβ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 20 Δεκ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Μάι 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Ιαν 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 18, 2007 8:38 pm
Τίτλος:
|
|
|
vartig12 έγραψε:
|
vartig12 έγραψε:
|
Σας παρακαλώ ας βοηθήσει κάποιος! Τα έκανα θάλασσα! Πρώτη φορά κατεβάζω torrents και δεν ήξερα οτι για να γίνει seeding δεν πρέπει να τα μετακινούμε! Είχα κατεβάσει τα Candy 1-5, candy 6-9, candy 20-21 και μου είχε μείνει μόνο το candy 10-19. ξεκίνησα λοιπόν να τα ξανακατεβάσω δηλώνοντας την τορινή τους τοποθεσία για να τα αναγνωρίσει το μtorrent και να ξεκινήσει seeding αλλά στον tracker τα έχει όλα μαζί (candy 1-19) και μου δείνει χρόνο κατεβάσματος 1d 15h ! ΕΛΕΟΣ! Μπορώ να κάνω κάτι?
|
Ας απαντήσει κάποιος! Είμαι απελπισμένη! Χάνω τσάμπα seeding και το ratio είναι χάλια!
|
όπως μπορείς να δεις στον tracker
υπάρχουν 3 seeders και εσύ είσαι leecher. Για την ταχύτητα δεν ξέρω τι φταίει _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 18, 2007 9:09 pm
Τίτλος:
|
|
|
Boss έγραψε:
|
vartig12 έγραψε:
|
vartig12 έγραψε:
|
Σας παρακαλώ ας βοηθήσει κάποιος! Τα έκανα θάλασσα! Πρώτη φορά κατεβάζω torrents και δεν ήξερα οτι για να γίνει seeding δεν πρέπει να τα μετακινούμε! Είχα κατεβάσει τα Candy 1-5, candy 6-9, candy 20-21 και μου είχε μείνει μόνο το candy 10-19. ξεκίνησα λοιπόν να τα ξανακατεβάσω δηλώνοντας την τορινή τους τοποθεσία για να τα αναγνωρίσει το μtorrent και να ξεκινήσει seeding αλλά στον tracker τα έχει όλα μαζί (candy 1-19) και μου δείνει χρόνο κατεβάσματος 1d 15h ! ΕΛΕΟΣ! Μπορώ να κάνω κάτι?
|
Ας απαντήσει κάποιος! Είμαι απελπισμένη! Χάνω τσάμπα seeding και το ratio είναι χάλια!
|
όπως μπορείς να δεις στον tracker
υπάρχουν 3 seeders και εσύ είσαι leecher. Για την ταχύτητα δεν ξέρω τι φταίει
|
Θα γίνω ρεζίλι αλλά θα ρωτήσω! Τι είναι ο leecher? 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Φεβ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Ιαν 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 18, 2007 9:18 pm
Τίτλος:
|
|
|
εε και μεις δε γεννηθήκαμε γνωρίζοντάς το
leecher είναι αυτός που δεν έχει ακόμα ολόκληρο το αρχείο.. δλδ εσύ
νομίζω πως άδικα ανησυχείς
αν έχεις κατεβάσει το νέο συγκεντρωτικό torrent 01-19, είναι πολύ λογικό αυτό που περιγράφεις, γιατί έχεις ολόκληρα μόνο τα μισά επεισόδια
και μια χαρά έρχεται ένα gb σε μια μέρα..που να δεις αλλού πόσο αργά κάνει _________________ srs bzns --> 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Μάι 2007