Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 13 Ιούν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 26 Φεβ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιούλ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Φεβ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 08, 2007 11:32 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιούλ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 09, 2007 12:13 am
Τίτλος:
|
|
|
Ναι! Spiral Zone! Σε ευχαριστώ πολύ! Ανήκεις στην περήφανη ομάδα των αλανιών!  Το έβλεπες?
Δεν παίζει να το βρω πουθενά ε?Μόνο το thepiratebay έχει ένα torrent αλλά είναι νεκρό.Και το επίσημο site έχει σταματήσει να πουλάει.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 09, 2007 12:59 am
Τίτλος:
|
|
|
Φυσικα και το εβλεπα σαν τρελος!
Οντως ειναι πολυ δυσκολο να το βρεις
Μονο αν εισαι τυχερος και το βρεις απο κανεναν.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 09, 2007 12:23 pm
Τίτλος:
|
|
|
Καλησπέρα παιδιά,
όπως όλοι σας ψάχνω και εγώ anime της δεκαετίας του '80 τύπου Candy Candy. Αυτά που θυμάμαι από πιτσιρίκα προσπάθησα να τα βρώ στο animedb δίχως επιτυχία βέβαια. Κατά τύχη άνοιξα το link της εταιρίας παραγωγής της candy candy που είναι η toei animation και ανοίχτηκε ένας θησαυρός αναμνήσεων. Βρήκα anime που τα θυμόμουν αμυδρά. Δεν υπάρχουν πολλά να κατεβάσεις. Πάντως θεωρώ ότι είναι ένας καλός τρόπος για όσους ψάχνουν τίτλους και δε θυμούνται ούτε ονόματα αλλά ούτε story.
Ελπίζω να βοήθησα και εγώ με το τρόπο μου....
Θέλω να ρωτήσω επίσης ποιο είναι το άνιμε που έχετε στην εισαγωγική σελίδα. (Η κοπέλα με το βιολί) _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 14 Μάρ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 14, 2007 1:06 pm
Τίτλος:
|
|
|
*Για την sour_times: Μπορεί να είναι και χαζό αυτό που σκέφτηκα...το μόνο που μου θυμίζει η ιστορία ειναι η Ραπουνζέλ. Δεν ξέρω αν έχει γίνει ποτέ ανιμέ αλλά είναι η κλασσική ιστορία που η γυναίκα είναι έγκυος και αρρωσταίνει. Ο άντρας της κάνει τα πάντα για να της βρεί ένα βοτάνι και μόνο στον κήπο της μάγισσας υπάρχει.Του το δίνει με αντάλλαγμα το παιδί, μετά από κάποια χρόνια τη παίρνει και τη κλειδώνει σε πύργο ψηλό με ένα μόνο παράθυρο. Τα μαλλιά της δεν της τα έχει κόψει ποτέ...και η μάγισσα για να ανέβει στο πύργο λέει τη κλασσική ατάκα: Ραπουνζέλ, Ραπουνζέλ ρίξε κάτω τα μαλλιά σου...Η ιστορία συνεχίζει και κάποια στιγμή έρχεται και ο πρίγκηπας...όποιος θέλει να του πω την ιστορια ας μου πει γιατί ειναι και μεγάλη!  Να μην σας κουράζω κιόλας...
Πάντως αν κάποιος την έχει βρει σε ανιμέ ας μου πει...θα ήθελα πολύ να το κατεβάσω και να το δω!
Εγω τώρα ψάχνω την ταινία Η Λίμνη των Κύκνων...Swan Lake δηλαδη του 1981 αλλα με την ελληνική μεταγλώτιση...Υπάρχει και στο youtube στα αγγλικά αλλά για μία από τις λιγοστές φορές προτιμώ την ελληνική βερσιόν και επίσης θα ήθελα να την έχω στο πισι μου!
Τώρα για κάτι που είδα για το Love Hina Again εγώ τα κατέβασα απο το limewire στα γιαπωνέζικα με αγγλικους υπότιτλους και θα έλεγα αρκετά καλή ποιότητα.Αυτά είναι 3 αλλά υπάρχουνε κι άλλα 2 το Spring special kai Christmas special.Υπάρχουνε όλα στο limewire!!!
Απλά θέλουν λίγο υπομονή γιατί δεν τα έχουνε πολλοί users!
Συγνώμη αν εχουν ξανααναφερθεί τα συγκεκριμένα αλλα διαβασα καμιά δεκαριά σελίδες!Δεν μπορούσα να τις δω όοοοοολες!  _________________ The galaxy is huge!There is space for everyone...!Manga rulezzzzzzzz

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Απρ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιούλ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 14 Μάρ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 18, 2007 12:08 pm
Τίτλος:
|
|
|
Vouk αυτο πηγαινε για τον Snap και τον κισιφερ? _________________ The galaxy is huge!There is space for everyone...!Manga rulezzzzzzzz

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 18, 2007 1:56 pm
Τίτλος:
|
|
|
ναι, γιατι εψαχνες κι εσυ κανενα αλλο ανιμε? _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 18, 2007 2:10 pm
Τίτλος:
|
|
|
αντε σε εφταιξα κι εσενα για να μην εχεις παραπονο ...η λιμνη των κυκνων στη διαθεση σου http://www.blue-whitegt.com/details.php?id=32202
 _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Ιαν 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|