Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Anime

Ρωτήστε εδώ για anime που ψάχνετε Goto page Previous  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 111, 112, 113  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Thu May 03, 2007 2:07 pm
Post subject:
Reply with quote

Bori kapio kalo pedi na mu kani invitation sto greek-tracker mu ipan oti pezi eki to lensman h defteri tenia kai PREPI NA TIN PARWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger

Post Posted: Tue May 08, 2007 1:59 am
Post subject:
Reply with quote

paidia sorry pou sas enohlw alla psahnw ena anime pou eixa dei pitsirikas !diavasa oles tis sellides tou forum sas alla nothing.oute enas den to aneferai.den xerw isws htan toso xazo pou den to eixe dei kanenas den xerw h ton titlo tou ton thimounte oloi ektos apo emena ! as arxisw loipon apo ayta pou thymamai thymamai mono oti h istoria diadramatizetai se ena terastio skafos pou ekei einai oloi oi antrwpoi ths ghs kai taxideyei sto diastima. einai ena agoraki pou kanei mahes se ena video game me ena robotaki kai ton prokaloun alla paidia .mono ayta thimamai.eyharistw ek twn prwtero pou sas kourasa.help me please. den xerw pou allou na apeythintw perimenw me agonia apantish. keep the nice work!!!!
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Tue May 08, 2007 11:04 pm
Post subject:
Reply with quote

Γεια σας παίδες. Ψάχνω ένα παιδικό που έδειχνε το junior's tv αλλά τα μόνα στοιχεία που έχω είναι ότι υπήρχαν δύο αντίπαλες ομάδες (οι καλοί και οι κακοί Laughing) που οδηγούσαν κάτι περίεργα οχήματα, με πιο χαρακτηριστικά α) μια μεγάλη ρόδα και β) ένα τανκ που είχε κάτι σαν ρόπαλα ενσωματωμένα για να χτυπάει όσους περνάνε από δίπλα του! Δεν είμαι ιδιάιτερα κατατοπιστικός αλλά δε βρήκα κανέναν που να θυμάται κάτι περισσότερο. Αν ξέρει κανείς λεπτομέρειες θα είναι και πολύ αλάνι!
Back to top

Post Posted: Tue May 08, 2007 11:32 pm
Post subject:
Reply with quote

Μηπος λες αυτο http://www.youtube.com/watch?v=FCpMl8UK1SY
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger MSN Messenger

Post Posted: Wed May 09, 2007 12:13 am
Post subject:
Reply with quote

kabamaru-1986 wrote:
Μηπος λες αυτο http://www.youtube.com/watch?v=FCpMl8UK1SY

Ναι! Spiral Zone! Σε ευχαριστώ πολύ! Ανήκεις στην περήφανη ομάδα των αλανιών! Respekt Το έβλεπες?
Δεν παίζει να το βρω πουθενά ε?Μόνο το thepiratebay έχει ένα torrent αλλά είναι νεκρό.Και το επίσημο site έχει σταματήσει να πουλάει.
Back to top

Post Posted: Wed May 09, 2007 12:59 am
Post subject:
Reply with quote

Φυσικα και το εβλεπα σαν τρελος!
Οντως ειναι πολυ δυσκολο να το βρεις Sad
Μονο αν εισαι τυχερος και το βρεις απο κανεναν.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger MSN Messenger

Post Posted: Wed May 09, 2007 12:23 pm
Post subject:
Reply with quote

Καλησπέρα παιδιά,
όπως όλοι σας ψάχνω και εγώ anime της δεκαετίας του '80 τύπου Candy Candy. Αυτά που θυμάμαι από πιτσιρίκα προσπάθησα να τα βρώ στο animedb δίχως επιτυχία βέβαια. Κατά τύχη άνοιξα το link της εταιρίας παραγωγής της candy candy που είναι η toei animation και ανοίχτηκε ένας θησαυρός αναμνήσεων. Βρήκα anime που τα θυμόμουν αμυδρά. Δεν υπάρχουν πολλά να κατεβάσεις. Πάντως θεωρώ ότι είναι ένας καλός τρόπος για όσους ψάχνουν τίτλους και δε θυμούνται ούτε ονόματα αλλά ούτε story.

Ελπίζω να βοήθησα και εγώ με το τρόπο μου....

Θέλω να ρωτήσω επίσης ποιο είναι το άνιμε που έχετε στην εισαγωγική σελίδα. (Η κοπέλα με το βιολί)

Post Posted: Thu May 10, 2007 11:31 am
Post subject:
Reply with quote

Βρηκα αυτην την σελιδα με σχεδον ολλα οσα εχει δειξει στην ελληνικη τηλεοραση

http://www.animellas.com/catalogos.php
Back to top

Post Posted: Mon May 14, 2007 1:06 pm
Post subject:
Reply with quote

*Για την sour_times: Μπορεί να είναι και χαζό αυτό που σκέφτηκα...το μόνο που μου θυμίζει η ιστορία ειναι η Ραπουνζέλ. Δεν ξέρω αν έχει γίνει ποτέ ανιμέ αλλά είναι η κλασσική ιστορία που η γυναίκα είναι έγκυος και αρρωσταίνει. Ο άντρας της κάνει τα πάντα για να της βρεί ένα βοτάνι και μόνο στον κήπο της μάγισσας υπάρχει.Του το δίνει με αντάλλαγμα το παιδί, μετά από κάποια χρόνια τη παίρνει και τη κλειδώνει σε πύργο ψηλό με ένα μόνο παράθυρο. Τα μαλλιά της δεν της τα έχει κόψει ποτέ...και η μάγισσα για να ανέβει στο πύργο λέει τη κλασσική ατάκα: Ραπουνζέλ, Ραπουνζέλ ρίξε κάτω τα μαλλιά σου...Η ιστορία συνεχίζει και κάποια στιγμή έρχεται και ο πρίγκηπας...όποιος θέλει να του πω την ιστορια ας μου πει γιατί ειναι και μεγάλη! Embarassed Να μην σας κουράζω κιόλας...
Πάντως αν κάποιος την έχει βρει σε ανιμέ ας μου πει...θα ήθελα πολύ να το κατεβάσω και να το δω!

Εγω τώρα ψάχνω την ταινία Η Λίμνη των Κύκνων...Swan Lake δηλαδη του 1981 αλλα με την ελληνική μεταγλώτιση...Υπάρχει και στο youtube στα αγγλικά αλλά για μία από τις λιγοστές φορές προτιμώ την ελληνική βερσιόν και επίσης θα ήθελα να την έχω στο πισι μου!

Τώρα για κάτι που είδα για το Love Hina Again εγώ τα κατέβασα απο το limewire στα γιαπωνέζικα με αγγλικους υπότιτλους και θα έλεγα αρκετά καλή ποιότητα.Αυτά είναι 3 αλλά υπάρχουνε κι άλλα 2 το Spring special kai Christmas special.Υπάρχουνε όλα στο limewire!!! Thumbs UP
Απλά θέλουν λίγο υπομονή γιατί δεν τα έχουνε πολλοί users!

Συγνώμη αν εχουν ξανααναφερθεί τα συγκεκριμένα αλλα διαβασα καμιά δεκαριά σελίδες!Δεν μπορούσα να τις δω όοοοοολες! Crying or Very sad

Post Posted: Mon May 14, 2007 5:02 pm
Post subject:
Reply with quote

Χαιρετώ την παρέα!!!!!
Προσπαθώ να βρω ένα παιδικό που υπήρχε παλιά σε βιντεοκασέτα, αλλά δεν τα έχω καταφέρει ως τώρα!!!!Δεν νομίζω να το έδειξε ποτέ η ελληνική τηλεόραση.

Σε γενικές γραμμές ήταν μια παρέα από ζωάκια όπου ο πρωταγωνιστής της σειράς λεγόταν ΚΙΣΙΦΕΡ, ή κάπως έτσι, και ήταν αρκούδι. Χαρακτηριστικό σημείο του παιδικού αυτού ήταν οι δυο κροκόδειλοι που υπήρχαν και κυνηγούσαν τα παιδιά. Ο θηλυκός φορούσε μια πορτοκαλί περούκα και συνήθως την έβγαζε και χτυπούσε τον αρσενικό όταν έκανε μα....κιες...

Ελπίζω να κατάλαβε κάποιος ποιο εννοώ γιατί δεν θυμάμαι και πολλά από αυτό, αλλά θυμάμαι ότι γελούσα πολύ με τους κροκόδειλους όταν το έβλεπα!!!!
Back to top

Post Posted: Mon May 14, 2007 6:25 pm
Post subject:
Reply with quote

http://www.gamato.info/details.php?id=124268595c7612910f0cbcd36da32bfb43752b54&hit=1)

εδω εχει αυτο που ψαχνεις...μονο μια εγγραφη χρειαζετε και εισαι ετοιμος

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger

Post Posted: Fri May 18, 2007 12:08 pm
Post subject:
Reply with quote

Vouk αυτο πηγαινε για τον Snap και τον κισιφερ?

Post Posted: Fri May 18, 2007 1:56 pm
Post subject:
Reply with quote

ναι, γιατι εψαχνες κι εσυ κανενα αλλο ανιμε?

Back to top

Post Posted: Fri May 18, 2007 2:10 pm
Post subject:
Reply with quote

αντε σε εφταιξα κι εσενα για να μην εχεις παραπονο ...η λιμνη των κυκνων στη διαθεση σου http://www.blue-whitegt.com/details.php?id=32202
Thumbs UP

Back to top

Post Posted: Mon May 21, 2007 1:13 pm
Post subject:
Reply with quote

Snap πού το θυμήθηκες αυτό; Confused
Πάντως για να το θυμάμαι σίγουρα το έδειξε η ελληνική τηλεοραση!
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Anime All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 111, 112, 113  Next
Page 50 of 113

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum