Δεν ήξερα οτι υπάρχει και Topic για comics! Τι χαράαααααα!!!!
Ασχολούμαι με comics εδώ και 10 χρόνια (αμερικάνικες σειρές... ελληνικές... από κούνια!)
Αν και έχω τα σκότια μου από .cbr μορφές comic (καμιά 20ριά DVD...) δεν έχω διαβάσει παρά ελάχιστα γιατί είμαι fan του χαρτιού!
Επειδή ΤΩΡΑ δεν έχω χρόνο για να πω για συγκεκριμένα κομμάτια έπη και ορόσιμα, θα βοηθήσω όσους ψάχνουν σε ηλεκτρονική μορφή.
Ναι, στην Demonoid θα βρείτε αρκετά, αλλά τα περισσότερα είναι ολοκληρομένες ιστορίες που έχουν τελειώσει ή μεγάλα πακέτα μεγάλων σειρών (βλέπε Action Comics, Batman, Detective Comics, Uncanny X-Men, Amazing Spider-Man and so on...).
Για ποιό up to date comics (και οχι μόνο μιας και έχει και τα torrents της Demonoid...) μπείτε στο
http://thepiratebay.org
Πέρα από τα μεγάλα πακέτα που προαναφέρθηκαν, υπάρχει ένα scan group η DCP, το οποίο ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ βγάζει ένα release με ΟΛΑ (φαντάζομαι) τα comic της εβδομάδας που πέρασε!!!!! Και λέω πως φαντάζομαι όλα γιατί το release είναι της τάξης ........ του 1GB!!!!!!!!!!
Οπότε μιλάμε για πολύ πράγμα!!!!!!!!!!!
Αυτά για αρχή! Εις το επανειδήν με προτάσεις δικές μου (για να συμπληρώσω τον SQUEE

)