Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 18 Οκτ 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 26, 2007 8:39 am
Τίτλος: [AC] Naruto Shippuuden. Παρατηρήσεις, προτάσεις, σχόλια.
|
|
|
Εδώ θα ήταν καλό να γράφετε τις παρατηρήσεις, τις προτάσεις και τα σχόλια που έχετε σχετικά με τα releases του Naruto Shippuuden απο την [AC]. Ελπίζουμε (μετά τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε) να σας κρατάμε όσο γίνεται κοντά στην εξέλιξη της σειράς στην Ιαπωνική τηλεόραση. _________________
Pleace Donate for a PC for Arvendui
Κατανταω κουραστικος μονο οταν καταντατε γραφικοι~ Azalin
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιαν 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Δεκ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 26, 2007 11:55 am
Τίτλος:
|
|
|
Να δηλώσω εξαρχής ότι δεν είμαι Naruto fan και έχω δει μόνο τα release της Animeclipse. Παρατηρήσεις λοιπόν...
Τα καραόκε ήταν πολύ ωραία. Το end θα μπορούσε ίσως να έχει λίγο μεγαλύτερα γράμματα.
Οι υπότιλοι στην αρχή φαίνονται λίγο θολοί λόγω του μαύρου πλαισίου αλλά μετά είναι ΟΚ.
Η εικόνα είναι πολύ καλή.
Και αυτό που με χάλασε: Ο ήχος. Αισθητή παραμόρφωση κυρίως στις υψηλές συχνότητες. Θα το περιέγραφα (όσο καλύτερα μπορώ) σαν peakάρισμα σε συνδυασμό με fuzzy echo effect.
Ένα "ξαφνικά" στους υπότιτλους είναι "ξαφινκά" γύρω στο 15.30
Και τώρα μια απορία; Ο Gaara είναι στο χωριό του Ανέμου; Γιατί έτσι γράφει κατά την εμφάνισή του.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 26, 2007 12:05 pm
Τίτλος:
|
|
|
sunday έγραψε:
|
|
Δηλαδή το να δείς 8 φορές (κάποιες μάλιστα όχι μόνος σου, αλλα και με άλλους) το επεισόδιο για quality check ΔΕΝ είναι αρκετο...
sunday έγραψε:
|
Ο Gaara είναι στο χωριό του Ανέμου;
|
Ο Gaara είναι ο Kazekage του Sunagakure (=Χωριό Κρυμμένο στην Άμμο), που είναι το χωριό shinobi της Χώρας του Ανέμου (=Kaze no kuni).
sunday έγραψε:
|
Και αυτό που με χάλασε: Ο ήχος. Αισθητή παραμόρφωση κυρίως στις υψηλές συχνότητες. Θα το περιέγραφα (όσο καλύτερα μπορώ) σαν peakάρισμα σε συνδυασμό με fuzzy echo effect.
|
Ακριβώς γι' αυτό το πρόβλημα μου μίλαγε ο Gkatzos εχθές, και στο επόμενο release θα γίνουν προσπάθειες να είναι καλύτερος. Πάνω σ' αυτό μπορεί να σου δώσει περισσότερες πληροφορίες ο ίδιος. _________________
Pleace Donate for a PC for Arvendui
Κατανταω κουραστικος μονο οταν καταντατε γραφικοι~ Azalin
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Δεκ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 26, 2007 12:11 pm
Τίτλος:
|
|
|
gerund_infinitive έγραψε:
|
sunday έγραψε:
|
|
Δηλαδή το να δείς 8 φορές (κάποιες μάλιστα όχι μόνος σου, αλλα και με άλλους) το επεισόδιο για quality check ΔΕΝ είναι αρκετο...
|
Για περίπτωση επόμενου release το ανέφερα, αλλά πιο πολύ για πείραγμα
|
sunday έγραψε:
|
Ο Gaara είναι στο χωριό του Ανέμου;
|
Ο Gaara είναι ο Kazekage του Sunagakure (=Χωριό Κρυμμένο στην Άμμο), που είναι το χωριό shinobi της Χώρας του Ανέμου (=Kaze no kuni).
|
Είπαμε δεν έχω σχεδόν καθόλου ιδέα από Naruto 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Οκτ 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 26, 2007 5:19 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
κριβώς γι' αυτό το πρόβλημα μου μίλαγε ο Gkatzos εχθές
|

Ο ήχος δεν πειράχτηκε καθόλου εκτός από κάποια καθυστέρηση που είχε και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Είναι ο ίδιος σε όλα τα releases του Shippuuden (DB,NB,SD).
Τώρα τα άσπρα γράμματα σε μαύρο φόντο μόνο που είναι θολά πάλι δεν το καταλαβαίνω. Μόνο σε TFT που δεν έχει καλές ρυθμίσεις χρωμάτων.
Τα γράμματα στο ending είναι μεγαλύτερα από του opening.
Οπότε στο μόνο που μπορώ να απαντήσω και εγώ  είναι ότι ναι ο Gaara είναι ο Kage της χώρας του Ανέμου (Kazekage). kaze = ʼνεμος _________________ http://www.pgworks.gr
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Ιαν 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 26, 2007 7:04 pm
Τίτλος:
|
|
|
Μόλις τελείωσε το κατέβασμα και είπα να δω κι εγώ το release! Όπως πάντα, η ποιότητα video εξαιρετική, μετάφραση καταπληκτική, αλλά ο ήχος... Σίγουρα ΔΕΝ είναι ο ίδιος με τα release που αναφέρθηκαν (τουλάχιστον των DB που έχω εγώ) και είναι κακοσυμπιεσμένος και πολύ χαμηλός. Κάτι μάλλον σας ξέφυγε guys...Ίσως έγινε encoding του ήδη συμπιεσμένου ήχου;
Anyway, η αρχή έγινε, μπράβο στα παιδιά που συνεχίζουν με αυτή την προσπάθεια! Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθάμε και να σας συμπαραστεκόμαστε! _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Οκτ 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 26, 2007 8:46 pm
Τίτλος:
|
|
|
Έλα ρε Παναγιώτη cheer up!!!!!
Μην ανησυχείς για τις λεπτομέρειες.
Όλα καλά θα πάνε.

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 02, 2007 4:45 pm
Τίτλος:
|
|
|
Για να δούμε, τί θα βρείτε να πείτε τώρα...
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 03, 2007 3:01 pm
Τίτλος:
|
|
|
Kαλο ειναι!!!!!!το μονο που δεν μου αρεσε ηταν η γραμματοσειρα....αλλα ολα τα αλλα μου αρεσαν...τελεια μεταφραση _________________
Devil May Cry
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 03, 2007 3:07 pm
Τίτλος:
|
|
|
Δεν έχω δει το επεισόδιο (γενικότερα είμαι γνωστός για τα αντι-Naruto αισθήματά μου  ), όμως από ένα γρήγορο πέρασμα είδα ότι η γραμματοσειρά είναι η ίδια που υπάρχει και στα υπόλοιπα release του Naruto της AnimeClipse.
Προσωπικά μιλώντας, είναι από τις πιο ευανάγνωστες που μπορεί να συναντήσεις. Φυσικά, ειδικά για τις γραμματοσειρές, είναι θέμα προσωπικού γούστου (είπε κανείς Beyond The Clouds , σε κάποιον μπορεί να φαίνονται τέλειες, σε άλλον όχι, σε κάποιον ευανάγνωστες, σε κάποιον άλλο όχι και πάει λέγοντας.
Επομένως περί ορέξεως...
Υ.Γ. : Omedeto στη RnJ για το fuzzy free επεισόδιο!  _________________ Brighter Death Now
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|