|
View previous topic
::
View next topic
|
| Author |
Message |
|
|
|
Back to top
|
|

|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Wed Feb 14, 2007 3:54 am
Post subject:
|
|
|
Ας ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί μια ομάδα ατόμων που θα κάνει αυτό το project. Προσωπικά το θεωρώ από τα καλύτερα anime που έχω δει (όσο παιδικό και να φαίνεται εκ πρώτης όψεως). _________________ http://www.pgworks.gr
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
|
Back to top
|
|

|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 3:29 pm
Post subject:
|
|
|
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 11:09 am
Post subject:
|
|
|
παιδια για το one piece ακουσα οτι εχουν γινει μεταφρασεις στα ελληνικα!!δεν ξερω ακομα λεπτομερειες οταν μαθω σε καμια 10 μερες (γιατι λειπω τωρα θα κανω σχετικο ποστ στο σχεδον απενεργοποιημενο τοπικ του one piece οπως λεει και ο nestor  ) διαφορετικα αν δεν ισχυει κατι τετοιο θα αναλαβω την μεταφραση (αν βεβαια δεν εχουν προβλημα οι administrators οσον αφορα για το οτι το ανιμε αυτο ειναι licenced στην Ελλαδα) απο Μαϊο ομως γιατι τωρα δεν προλαβαινω με την καμια!και φυσικα θα χρειαστω βοηθεια για encoding κτλ
οποτε λιγακι υπομονη παιδια  _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 2:35 pm
Post subject:
|
|
|
Πολύ καλό ΑΝΙΜΕ. Έχει πολύ καλή ιστορία και τρομερούς χαρακτήρες.
Είμαι στο επεισόδιο 250κάτι και δεν το χω βαρεθεί ακόμα... Χαλαρά από
τα καλύτερα ΑΝΙΜΕ...
Αν αποφασιστεί να γίνει δουλειά από AnimeClipse θα ήθελα να συμμετάσχω και
γω... 
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 11:28 am
Post subject:
|
|
|
|
|
|
|
Back to top
|
|

|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Thu Mar 15, 2007 6:25 am
Post subject:
|
|
|
Ωραία και έτοιμο thread για μην δημιουργώ καινούργιο.
Λοιπόν εξαιτίας ότι οι Vegapunk είναι "open source" fansubbers και δίνουν ελεύθερα τα Αγγλικά συγχρονισμένα scripts για μετάφραση (δηλαδή με λίγα λόγια εγώ χρησιμοποιώ μόνο το Aegisub) έχω φτιάξει Ελληνικά scripts για τα επεισόδια του One Piece 297 έως και 300.
Φυσικά πρόκειται για soft-subbed και δεν κάνω ξεχωριστό encode,καραόκε,typesetting κτλ.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν η Animeclipse δέχεται να αναλάβει το One Piece σαν project αλλά φυσικά μόνο για τα νέα επεισόδια. Πιο συγκεκριμένα για τα επεισόδια που έχουν βγάλει οι Vegapunk.
Θεωρώ ότι είναι μια καλή ευκαιρία να μεταφραστεί το One Piece στα Ελληνικά καθώς δύσκολα βρίσκεις fansubbing groups που δίνουν ελεύθερα τα scripts τους.
Ήδη οι Dattebayo-French καθώς και οι ADC-Italia χρησιμοποιούν τα scripts των Vegapunk για να μεταφράσουν το One Piece στις αντίστοιχες γλωσσες.
Ο μόνος περιορισμός (αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι) είναι να δώσει η AnimeClipse όλα τα απαιτούμενα credits για την δουλειά των Vegapunk.
http://www.vegapunk.com
Τέλος όσον αφορά το ότι το One Piece είναι Licensed στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα καθώς δεν πρόκειται να μεταφραστούν τα επεισόδια του One Piece που είχε αγοράσει το Alter (περίπου μέχρι το 150). Δεν είμαι νομικός για να ξέρω τις νομοθεσίες τέλεια αλλά υποθέτω ότι αυτό πρέπει να ισχύει.
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Thu Mar 15, 2007 6:36 pm
Post subject:
|
|
|
Συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια που πηρες φιλε. Εχω δει την δουλεια σου και μου φανηκε εξαιρετικη.
Το θεμα ειναι οτι εχουμε παμπολλα ανοιχτα projects και ειναι λιγακι δυσκολο για ολες τις υπαρχουσες ομαδες, να αναλαβουν κατι επιπλεον.
Το προβλημα κυριως εγκειται στην δημιουργια καραοκε και typesettings, μιας και αυτα τα 2 απαιτουν αρκετο χρονο και προσπαθεια.
Παντως αν ενδιαφερεται κανεις να αναλαβει το κομματι αυτο, φυσικα και να ξεκινησουμε  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
|
Back to top
|
|

|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Fri Mar 16, 2007 11:53 am
Post subject:
|
|
|
Επειδη εχω τρεχαματα δεν μπορω να προσφερω κατι αλλο...
Aν θελετε θα μπορουσα να κανω μια προσπαθεια για karaoke. _________________
.:: Gungrave Released By AC ::.
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
|
Back to top