Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 04 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 28, 2007 12:55 am
Τίτλος:
|
|
|
Δεν πηθει.
Κριμα γιατι το αρχικο ηταν πολυ καλο.
Αμερικανικες επειροες με screamo.Κριμα.
Θ'αλλαξει και το ending? _________________
.:: Gungrave Released By AC ::.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 28, 2007 1:05 am
Τίτλος:
|
|
|
Πολύ επιηκώς, η μεγαλύτερη πατάτα που έχω δει ποτέ(για να μην πω και καμιά πιο χοντρή λέξη)...
Δεν αγγίζει την ατμόσφαιρα της ιστορίας ούτε από πλευράς μουσικής, ούτε από πλευράς εικόνας. Αυτό που έλαβα εγώ ως μήνυμα για αυτό το anime από το opening αυτό είναι ότι είναι μια ιστορία ενός τρελού και παρανοϊκού δολοφόνου κατά συρροή που παίρνει το στομωμένο μαχαίρι και τους σφάζει όλους(μόνο που δε δείχνει καθόλου αίμα lol), 3 ματάκηδων που τον παρακολουθούν από παντού καραδοκώντας να τον καθαρίσουν σε κανένα σοκάκι, ενός ψιλοκαθυστερημένου παιδιού που του αρέσει να πατάει και να στριφογυρίζει πάνω σε μια καρέκλα και να τρώει γλυκά και ζαχαρωτά, μιας βιτσιόζας τσούλας της τηλεόρασης κι ενός ηλίθιου υπερφυσικού πλάσματος που τρέχει βλακωδώς να πιάσει μήλα. Και το πιο ενοχλητικό είναι η μουσική: μια μίξη από άναρθρες κραυγές και πολύ μπάσου που δείχνει γενικά μια κατάσταση παράνοιας, αγωνίας και φόβου και σαν μουσικό κομμάτι απλά δεν υφίσταται κατά τη γνώμη μου.
Το μόνο που μου άρεσε ήταν η σκηνή με τον Aizawa με το γυαλί και την καραμπίνα στο χέρι σαν μαφιόζο έτοιμο να τα κάνει γυαλιά καρφιά και η σκηνή με τα κλωτσίδια του L.
Συγγνώμη αν το post μου είναι λίγο κατακριτικό, αλλά τα έχω ψιλοπάρει με αυτές τις αηδίες. Δυστυχώς άκουσα ότι και το ending αλλάζει και το νέο δεν είναι και τόσο καλό...
EDIT: Το 2ο ending: http://www.youtube.com/watch?v=JkvvOlyrD7M_________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 29 Ιούλ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 28, 2007 2:22 am
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Δεκ 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 28, 2007 2:33 am
Τίτλος:
|
|
|
lmao
kai mono pou deixnei Mello,Near einai respect
pantws song aside...einai by far to pio stylish opening fetos ^^ (and trust me,exw dei parapanw apo polla opening fetos) kai tairiazei ganti sto yfos tou DN apo dw kai pera...
to ending einai sto styl tou proigoumenou(Light centric) oso anafora to sequence(kai exei ki ena oxi kai toso aparaitito open shirt Light shot  )
i like em more than the 1st ones pantws.. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Νοέ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 28, 2007 2:53 am
Τίτλος:
|
|
|
Απ'όσο έχω καταλάβει τη -μάλλον χαμηλών τόνων- ατμόσφαιρα αυτού του anime, δε μου πολυταιριάζει το νέο ύφος του opening τραγουδιού. Δίνει μια ανατριχιαστική, ίσως κλειστοφοβική αίσθηση ανεξέλεγκτης παράνοιας, ενώ ο Light εκφράζει για εμένα ένα είδος ψυχρής, ελεγχόμενης, αόρατης, "λογικής" τρέλας. Άλλωστε, όλα μα ΟΛΑ τα κομμάτια του soundtrack της σειράς τέτοιο στυλ περιγράφουν πάνω-κάτω, είτε τα κλασσικά/ορχηστρικά/χορωδιακά είτε τα ροκ. Υπό αυτές τις συνθήκες, το νέο τραγούδι των τίτλων ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα. Είναι απλώς παρείσακτο.
Οι εικόνες του opening τώρα είναι λίγο καλύτερες, ιδίως η εμφάνιση των δύο νέων αντιπάλων και ο Light/σπασμένος καθρέφτης. Ο L ήταν, αν αυτό είναι δυνατό, ακόμη πιο παράξενος απ' ότι συνήθως.
Το ending μου άρεσε ελάχιστα παραπάνω σε ήχο και εικόνα. Το τελευταίo του δευτερόλεπτo μου μυρίζει χοντρό spoiler...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Ιαν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Μάι 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 29 Ιούλ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Δεκ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2007 8:10 pm
Τίτλος:
|
|
|
Τελικά βλέποντας ξανά opening και ending άλλαξα γνωμη. Όχι για την επιλογή μουσικής, αλλά για την όλη αισθητική του πράγματος.
Όσο για το πιθανό spoiler στο ending, αν θυμαμαι καλα υπάρχει παρόμοιο στο αρχικό opening.
Αλλά για άλλο λόγο γράφω αυτό το post. Μου λείπει ο Ryuk. Και η Rem φυσικά πάνω που είχε αρχίσει να με πορώνει. 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Ιαν 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 06, 2007 11:54 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Νοέ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Σεπ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 08, 2007 12:12 am
Τίτλος:
|
|
|
Βλέποντας πλέον το επεισόδιο 20 με το καινούρια opening και ending ανακαλώ όσα είχα πει περί ξενερώματός μου με την επιλογή της μουσικής.
Πορώθηκα γ@μώτι δεν ξέρω γιατί.
Ειδικά το ending με ξετρέλανε. _________________ NAI ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ
H Γλυκήτητα Νικά Τη Σκληρότητα
Dancing with my Loneliness
AtsouBaloi
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή