Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 26, 2007 6:09 pm
Τίτλος:
Μπράβο στην ομάδα του Gungrave, μακάρι να κάνουνε release έτσι και να κινδυνεύω εγώ για να ανέβει.
Προτείνω οι καταληψίες να μεριμνήσουν για το καλό της AnimeClipse και να μου δώσουν ελευθέρας. Τι λέτε; _________________ Brighter Death Now エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Αν διαβάσετε προσεκτικά την ανακοίνωση στην πρώτη σελίδα θα δείτε ότι δεν αναφέρετε πιανής σειράς τα επεισόδια έγιναν release και πρέπει να πάει κάποιος στον tracker για να δει ποια είναι αυτά τα επεισόδια 16-17 :P .
Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 26, 2007 7:32 pm
Τίτλος:
Ωραία. Διορθώθηκε κι αυτό. Sorry για την πρωτοβουλία παίδες της Gungrave team. _________________ Brighter Death Now エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
εχμ γκουχ γκουχ τιιιι επισοδια 18-19 λεει απο κατω απο αυτο το thread που ειναι που τα κρυβετε (ελατε δωστε μου κι εμενα το μυστικο link ξερω οτι το εχετε σας νιωθω που γελατε πισω απο τη πλατη μου) :P _________________
Steel is my body, and fire is my blood
I have created over a thousand blades
Unknown to death, nor known to life
Tear a mountain apart, the sword divides water in two
Have withstood pain to create many weapons
Yet those hands will never hold anything
So as I pray,
Unlimited Blade Works
~*~Archer: Fate/Stay Night~*~
Οταν γραφω με greeklish το κανω απο κεκτημενη ταχυτητα και βαριεμαι να κανω Edit Lolz :P
Ένταξη: 04 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 01, 2007 12:48 pm
Τίτλος:
Οτι μπορουμε κανουμε.
Τωρα αρχιζουν τα καλα τα πραγματα.
Μεινετε συντονισμενοι στο Animeclipse Tv για περισσοτερες εξελιξεις. _________________ .:: Gungrave Released By AC ::.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας