σκεφτόμουν να δημιουργηθεί ένα μέρος στο forum που να αναφέρονται οι λόγοι που κάνουμε banned. Για να ξέρουμε και οι υπόλοιποι τι συμβαίνει. (μήπως είμαι κουτσομπολις
Εκτός αν υπάρχει πρόβλημα με προσωπικά δεδομένα.
Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 16, 2007 4:44 pm
Τίτλος:
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κάνουμε ξεχωριστό topic για τους banned, οι λόγοι είναι αρκετά εμφανείς στο τελευταίο post του καθενός πριν το ban. _________________ Brighter Death Now
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Ένταξη: 13 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 20, 2007 2:59 pm
Τίτλος:
Καμιά φορά όμως στέλνουν και e-mail(γνωστοί-άγνωστοι). Και δεν μπορούμε να ψάχνουμε όλο το forum. Έτσι και οι λόγοι θα είναι ξεκάθαροι και δεν θα μπορούν να επικαλούνται φασισμό.
Αν και συμφωνώ πως δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να αναφέρεται στον καθένα γιατί έγινε banned, θα μπορούσαμε (Left64Vegeta για σένα χτυπάει το καμπανάκι) να βάλουμε ένα mod στην php ώστε όταν κάποιος που έφαγε ban πάει να κάνει login να του βγαίνει μήνυμα με το λόγο που έφαγε ban. Αν και νομίζω πως πολύ κόπος για άτομα που δεν το αξίζουν.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας