μμμ, αυτή είναι η μια άποψη. Δε νομίζω ότι για την ώρα αξίζει να μπει κανείς στην διαδικασία αγοράς των vista.Καινούριο λειτουργικό, τίγκα στα bugs και τα security holes θα είναι, παρά το γεγονός ότι διαφημίζεται ως το πιο ασφαλές λειτουργικό που έχει βγει ποτέ. Δε σημαίνει δηλαδή ότι αγγίζει το τέλειο. Συν τοις άλλοις, θέλεις αρκετά βαρβάτο μηχάνημα. Και εξηγώ: για να πει κάποιος ότι θα λειτουργεί τα βίστα ομαλά, απαιτείται βαρβάτη κάρτα, τουλάχιστον 1,5 Gb ram , αφού τα 500 mb θα είναι ήδη πιασμένα από το λειτουργικό, και ένας αρκετά καλός επεξεργαστής. Και μην ξεχνάμε και το θέμα "πόσες φορές επιτρέπεται να εγκατασταθούν στον ίδιο υπολογιστή".(αναρωτιέμαι αν η πολιτική θα είναι ίδια με των xp, δηλαδή μετά τις 4-5 φορές που το ενεργοποιεί κάποιος, θα πρέπει να επικοινωνήσει με τη microsoft για να πάρει καινούριο κωδικό. Το έχω κάνει και ξέρω). Και κάτι τελευεταίο: πολύ παρακολούθηση λέγεται ότι θα πέσει μ' αυτό το λειτουργικό, και αν δεν κάνω λάθος έχει ειπωθεί κάποιο πρόβλημα που θα υπάρχει με τα αρχεία με κατάληξη .iso .Νομίζω δεν θα τα δέχεται το λειτουργικό ή κάτι τέτοιο(μπορεί να είναι και μύθος βέβαια αυτό, όποιος θέλει ας το ψάξει)