Θέλοντας να δώσω μια απάντηση στο φίλο, αν και όπως σημείωσε ο xHATEBREEDx δεν χρειάζεται να απαντάμε σε τέτοιες ερωτήσεις, θα ήθελα να μιλήσω σχετικά με την κατάσταση του πρότζεκτ.
Αν και τα επόμενα επεισόδια έχουν μεταφραστεί (τουλάχιστον μέχρι το 14), και έχουν διορθωθεί (τουλάχιστον ως το 5), το πρότζεκτ βρίσκεται λίγο σε "παύση", μέχρι να :
1) Ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν το encoding σε x264 και είχαν ως αποτέλεσμα στα 2 πρώτα επεισόδια η εικόνα λίγο "μουχλιασμένη". Σε αυτό το σημείο, θα παρακαλούσα αν κάποιο μέλος του forum γνωρίζει σχετικά με encoding ή / και colorspaces (RGB/YV12) ας μου στείλει ένα pm. Μην αρχίσετε να λέτε για ερωτήσεις στο doom9.
2) Τελειοποιηθεί το karaoke που υπάρχει από το 3ο επεισόδιο και μετά.
3) Να τελειώσουμε με 2 άλλα πρότζεκτ (ταινίες) που έχουμε αρχίσει ο DocSot κι εγώ.
Αυτά και συγγνώμη xHATEBREEDx αν πήγα ενάντια στους κανόνες του forum αλλά αισθάνομαι άσχημα που έχει κολλήσει το πρότζεκτ, αλλά πραγματικά επειδή έχοντας δει τη σειρά πιστεύω ότι αξίζει να υπάρχει στην καλύτερη δυνατή ποιότητα, θέλω να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες αυτές.
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol