Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Candy Candy

Πέφτω στα γόνατα!!! Βοήθεια!!! Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 23, 24, 25  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 22 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 27, 2006 8:11 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα DVD γενικά που κυκλοφορούν είναι 3 (Vob). Αυτό σημαίνει 2 κασέτες σε κάθε DVD. H κάθε κασέτα έχει 3 επεισόδεια άρα τα DVD που έχουν μερικοί από εδώ μέσα είναι 18 επεισόδεια.

Για να ενσωματωθεί ο ελληνικός ήχος, θα πρέπει να γίνει συγχρονισμός με την εικόνα, να καθαριστεί από τους ήχους που έχει (επειδή μιλάμε για VHS ποιότητα) , και γενικά πολλές δυσκολίες. Το πράγμα γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκο αν υπάρχουν κομμένες σκηνές ανάμεσα στις δύο αυτές εκδόσεις. Το να γίνει όλη αυτή η φασαρία για 18 επεισόδεια και τα υπόλοιπα να παραμείνουν μόνο με Jap δεν ξέρω αν αξίζει.

ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 12 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 27, 2006 8:41 pm
Τίτλος:

Phantom Duck έγραψε:
Τα DVD γενικά που κυκλοφορούν είναι 3 (Vob). Αυτό σημαίνει 2 κασέτες σε κάθε DVD. H κάθε κασέτα έχει 3 επεισόδεια άρα τα DVD που έχουν μερικοί από εδώ μέσα είναι 18 επεισόδεια.

Για να ενσωματωθεί ο ελληνικός ήχος, θα πρέπει να γίνει συγχρονισμός με την εικόνα, να καθαριστεί από τους ήχους που έχει (επειδή μιλάμε για VHS ποιότητα) , και γενικά πολλές δυσκολίες. Το πράγμα γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκο αν υπάρχουν κομμένες σκηνές ανάμεσα στις δύο αυτές εκδόσεις. Το να γίνει όλη αυτή η φασαρία για 18 επεισόδεια και τα υπόλοιπα να παραμείνουν μόνο με Jap δεν ξέρω αν αξίζει.

Iparxoun kai alla ektos apo afta pou les....Kai alloste an mporesoun ta paidia na kanoun kana tv-rip pisteuo oti tha iparxoun kai nea.Den ksero vevaia poia episodeia provallontai,alla kati tha vroume para pano.

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 25 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 27, 2006 9:20 pm
Τίτλος:

Loipon. Oson afora tin wra,de mporo na thimithw akrivws, alla sigoura prin to mesimeri, kai meta tis...10. Opote 10:00-13:00. Tin vazei anamesa se polu savoura pou mazeuei, exei kati ntokimanter panarxaia,kai kati alla paidika pou de vlepontai. Isws giauto na min to exete paratirisei, giati tha to allazete amesws!
Tin exw petuxei tin Candy para polles fores, i kopelia mou de kserei (giati egw de to evlepa) mou leei oti einai diaforetika epeisodia kathe fora.
Autin tin stigmi eimai athina pantws,kai de pianw Axeloo Sad
Stiste kai aurio karaouli pantws,an mporeite na arxisete na ti grafete!
Egw tha steilw kana mail akoma aurio, na tous priksw! lol

Pantws,an einai 115 epeisodia,apokleiete na ta exei ola,kai an ta exei, na mou ta dosoun,giati fantazomai tha einai polles kasetes...

Opote, arxizw kai apogoiteuomai siga siga,mallon tha prepei na psaxnoume gia tipota pio realistiko, i' na voleutoume me ta iaponezika!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 12 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 29, 2006 11:34 am
Τίτλος:

Paidia ti leei to metopo???Exoume kana neo apo to kanali?Kana tv rip egine xtes??? Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Gia
AnimeClipse Legacy

Ένταξη: 20 Ιούλ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 29, 2006 5:13 pm
Τίτλος:

Xm...oxi dystyxws! Ekeinh thn wra pou einai douleuw.... Thumb Down

ki epeidh o sklhros mou einai oligon ti full...dn mporousa na to balw na grafei gia treis wres oso eleipa!!!!

Epesa kai se kalh epoxh sth douleia...poly tre3imo!!! Anyway, shmera
pou h fouria perase, 8a kanw xwro kai 8a to programmatisw gia ayrio na doume.....
big smile
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 30 Ιούλ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 29, 2006 5:44 pm
Τίτλος: Candy Candy

Γεια σας φιλαράκια.
Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την Gia που ασχολήθηκε και μπορέσαμε να απολαύσουμε και το 5ο επισόδειο. Περιμένουμε την συνέχεια!!!
Thumbs UP Laughing Razz Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Ένταξη: 31 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 30, 2006 10:18 am
Τίτλος:

Σημερα το βραδυ εσω ετοιμοι(ες) για το επεισοδιο 6.
Ακομη ενα θερμο συγχαρητηρια στην Gia για την ταχεια μεταφραση. Respekt
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 11 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 30, 2006 2:33 pm
Τίτλος:

Μα επιτέλους ποια είναι αυτή η Gia; Δεν θα έπρεπε να συστηθεί στα μέλη του forum?
Πάντως bravo στη Gia και στον xHATEBREEDx που συνεχίζουν σε αυτό το project, τους αξίζουν συγχαρητήρια.

P.S. Είναι καλο να βλέπουμε να ασχολούνται και κοπέλες με το fansubbing, δεν είναι αντρικό προνόμιο!

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 30, 2006 10:54 pm
Τίτλος:

Βασικα θα ηταν "πολυ υποπτο" να μεταφραζει καποιος την σειρα, μιας και ανταποκρινεται εξ'ολοκληρου στα κοριτσια-κοπελες-γυναικες.

Η Gia εχει συστηθει νομιζω, η μηπως κανω λαθος;
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 19 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 31, 2006 1:50 am
Τίτλος:

Μπράβο , μπράβο και πάλι μπράβο στα παιδιά που κουράζονται για να μεταφράσουν την Candy!!!Είμαι και εγώ τρελή με το συγκεκριμένο anime και φυσικά εχω κατεβασει τα επεισόδεια απο τον tracker..Ρε παιδιά δεν συντονιζουμε τις προσπάθειές μας για να ''πιέσουμε'' την ΕΡΤ να το παίξει ξανά????Ισως ένας καταιγισμός γραμμάτων , τηλεφωνημάτων και ότι αλλο να βοηθούσε..Πάντως προσθέστε με και εμένα στα άτομα που είναι διατεθειμένα με όποιο τρόπο μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση!
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Ιούλ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 31, 2006 4:54 am
Τίτλος: χμμμ

αυτή η σκέψη έχει περάσει από το μυαλό αρκετών...και ειδικά τώρα με την ψηφιακή έγινε μια νύξη μπας και μπορέσουν να την δείξουν σε αυτή, πράγμα που πιστεύω θα ωφελήσει και την ίδια....ωστόσο το πρόβλημα είναι το εξής......δεν ξέρουν που έχουν τα επεισόδια Evil or Very Mad σίγουρα τα έχουν σε καμια αποθήκη χωμένα Thumb Down ωστόσο οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι ήταν νοικιασμένα και έπειτα τα γύρισαν στην ιαπωνία Whistling , κοινώς αλλα λόγια να αγαπιόμαστε, ωστόσο αν θέλετε μπορούμε να συνεννοηθούμε να κάνουμε μια επίσημη νύξη στην ΕΡΤ.....ο host θα αποφασίσει Worthy

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 31, 2006 11:00 am
Τίτλος:

Λογω φορματ του pc μου χτες, δεν προλαβα να το φτιαξω και να το ανεβασω.
Σημερα το βραδυ θα χει ανεβει ομως.

Για τα υπολοιπα, θα τα κανω και αυτα σημερα Thumbs UP

Ένταξη: 19 Δεκ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 31, 2006 8:52 pm
Τίτλος:

ante na doume.
me to kalo.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Διεύθυνση AIM MSN Messenger

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 31, 2006 9:40 pm
Τίτλος:

xHATEBREEDx έγραψε:
Λογω φορματ του pc μου χτες, δεν προλαβα να το φτιαξω και να το ανεβασω.
Σημερα το βραδυ θα χει ανεβει ομως.

Για τα υπολοιπα, θα τα κανω και αυτα σημερα Thumbs UP

Αφού δουλεύεις MS Windows XP Θα έπρεπε να σε βάλουμε τιμωρία αλλά τέλος πάντων! Razz Worthy
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Αριθμός ICQ

Ένταξη: 19 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 02, 2006 2:07 am
Τίτλος:

Εχω μια απορία.Τι θα γίνει μόλις με το καλό μεταφραστούν τα 29 επισόδια???????????????Επανειλημμένως έχω ψάξει για τα επόμενα και δεν έχω βρει τίποτα!Τα μόνα που υπάρχουν είναι στα Γαλλικά , Ισπανικά και νομίζω Ιταλικά.Μέχρι που κατέβασα τα γαλλικά επεισόδια χωρίς να ξέρω γρι Γαλλικά!! big smile Τι άλλο να κάνωπια?Εχω απελπιστεί..Εχετε καμιά ιδέα για το τι θα γίνει μετά???Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάποια από αυτές τις γλώσσες και να είναι διατεθειμένος να κανει το ψυχικο να τα μεταφράσει??Θα ήταν κρίμα να σταματήσει αυτή η 'αγια'' δουλειά στο 29ο επεισόδιο! Αν πάντως κάποιος μπορεί να το κάνει αυτό εγώ μπορώ να τα κατεβάσω και να του τα δώσω.Φυσικά εννοείται πως θα συνεχίσω να ψάχνω μήπως και βγουν τα επόμενα με αγγλικούς υπότιτλους.Αν τα βρω θα τα κατεβάσω αμέσως και θα σας ενημερώσω . Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Candy Candy Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 23, 24, 25  Επόμενη
Σελίδα 20 από 25

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας