Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Λίστες - Ανταλλαγές - Ζητήσεις

ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ DOWNLOAD Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 48, 49, 50  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 06 Δεκ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 23, 2006 10:40 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oxi einai kati san arxeio torrent den lew oti den paizei...

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 28 Φεβ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 24, 2006 2:00 am
Τίτλος:

sto filext pou exei katalogo programmatwn gia opoio extension uparxei den to xan sthn database tous.

eilikrina den exw idea.

EDIT : brhka se iapwniko site to ekshs :(eleutherh metafrash)
nax einai eidos arxeiou sumpieshs videofile kai allwn(?) exei link gia programma pou to anoigei alla einai down. dokimasa na aposumpiesw tetoio arxeio me to alzip kai mou bgale ena arxeio avi kai ena arxeio mp3. An ta kaneis join me ena aplo edit program gia video px premiere ola douleuoun ok arkei na prosexeis sthn arxh na afhseis ena keno 3 sec gia na sumbadizoun apoluta oi hxoi me thn eikona. autaaaaaaaaaaaaaaaa
\m/ (O_o) \m/
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 24, 2006 2:24 am
Τίτλος:

link για πρόγραμα?κάτι σε στίλ torrent με παραπέμπει αυτο ! anyway δεν έχω χρόνο να το ψάξω,αν βρεί κανείς καμία λύση και κατεβάσει τίποτα ας μας δώσει τα φώτα του

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 13 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 27, 2006 10:25 am
Τίτλος:

Please, postάρετε links για το Animaniacs και το Tiny Toons. Ειδικά για το Animaniacs και το Pinky and Brain. Sad

Α, βάλτε και τα επεισόδια Spider-man and his Amazing Friends, rulάρουν. Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 27, 2006 11:29 am
Τίτλος:

Γεια σου Elder,καλώς όρισες , εγώ είχα κατεβάσει κάποτε το
Spider-Man.and.His.Amazing.Friends.(1981)
αλλά δεν θυμάμαι από που για να σου δώσω την τοποθεσία... Sad έχω 3 Season αν σε ενδιαφέρει κάποια στιγμή να σου τα στείλω γιατί και αυτό δεν μπορώ να το κάνω προς το πάρων ... είναι στα αγγλικά σε καλή ποιότηταWink

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 27, 2006 12:14 pm
Τίτλος:

Αυτό το κακό έχουμε σχεδόν όλοι...μόνο να ζητάμε ξέρουμε και δέν κάνουμε κάτι που θα φανεί χρήσιμο σε άλλους...και βέβαια δεν ικανοποιούμαστε με όσα μας δείνουν.Σκεφτείτε μόνο αν υπήρχαν 5-6 άτομα σαν τον fullmetal τι θα γινότανε απο πληθώρα ανιμες (μιλάω πάντα για την παρέα μας...Ελληνες πορομένοι)

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 12 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 27, 2006 2:34 pm
Τίτλος:

Kala les deamon...
Ego kai esi postaroume mono...
An oloi sas postarate kana link,tha eixame ta panta.
Dld den pisteuo na einai toso diskolo na kaneis upload kana eps pou kai pou...
Siga siga apola ta members tha katavername na eixame oloi ta panta(toulaxiston afta pou psaxnei o kathenas mas)

Eleoc.Skefteitai kai to sinolo ligo.

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 22 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 27, 2006 2:53 pm
Τίτλος:

Εμένα ακόμα δεν μου έχει εξηγήσει κάποιος πως μπορώ να μετατρέψω σε avi τα VHS-Rips που έχω σε DVD. Μπορεί να μην είναι δύσκολο, αλλά δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ. Embarassed Αν μου πείτε, θα ανεβάζω και εγώ που και που κάτι από αυτά που έχω Thumbs UP

ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 02 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 27, 2006 6:24 pm
Τίτλος:

Deamon έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτές τις μέρες ετοιμάζομαι να ανεβάσω κάποια πράγματα στο rapidshare. Aναμείνατε happy
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 27, 2006 7:09 pm
Τίτλος:

συγνώμη αλλά δεν έχω χρόνο πολύ το καλοκαίρι Sad επίσης δεν έχω σηκώσει ποτέ και τίποτα στο rapidshare... μπορεί κάποιος να μου πει τι θα χριαστώ για να κάνω upload στο rapidshare ? όπως και πόσες μέρες θα είναι εκεί ? είναι Δωρεάν χώρος σωστά; Embarassed συγνώμη αλλά δεν έχω ασχοληθει καθόλου ... λόγο χρόνου ...Sad

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 27, 2006 7:35 pm
Τίτλος:

Εντάξει, παιδιά, μην φορτώνετε...

Απ'ό,τι ξέρω, το topic αυτό έγινε για να μοιράζονται οι "πωρωμένοι Έλληνες" τα ωραία αυτά animated series. Καθώς εγώ είμαι αρχάριος και δεν έχω για να δώσω, λογικά θα είμαι ένας από τους "downloaders" και όχι από τους "uploaders", μέχρι τουλάχιστο να βρω και να αποκτήσω κάποια που δεν είναι ποσταρισμένα εδώ.

Παρ' όλα αυτά, μην έχοντας βρει τα συγκεκριμένα series που ανέφερα στο Internet, είπα να κάνω μια αθώα παράκληση για να uploadάρει όποιος θέλει ό,τι προαιρείται. unsure

Δεν ξέρω αν έδωσα την εντύπωση ότι απαίτησα να μου τα βρείτε πάση θυσία, ό,τι κι αν γίνει. Αν την έδωσα, συγχωρέστε με.

Τέλος, δεν είπα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με όλα αυτά που έχετε ανεβάσει, αντιθέτως σας συγχαίρω για την προσπάθειά σας... Thumbs UP

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 28, 2006 7:59 am
Τίτλος:

Παιδιά μην αγχώνεστε. Πιστεύω πως ο Daemon και ο Fullmetal είχαν όλη την καλή διάθεση να μας προμηθεύσουν με πολύ υλικό χωρίς να περιμένουν τίποτα άλλο από το να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους και να συνεχίσουμε την καλή δουλειά τους. Όμως εντάξει αν κάποιος δεν έχει υλικό ή χρόνο δε θα του πάρουμε το κεφάλι. Εγώ ας πούμε το μόνο που είχα όταν ανακάλυψα το animeclipse πριν ούτε ένα μήνα ήταν το Kabamaru, τώρα έχω καμιά 30αριά GB και έπεται συνέχεια, θα ήταν εκ μέρους μου το λιγότερο αχάριστο να μη βοηθήσω με τη σειρά μου. Έτσι καλό είναι όταν κάποιος βρει κάτι που δεν είναι εδώ να κάνει έναν κόπο να το ανεβάσει.

Σε ότι αφορά το rapidshare, αύριο που θα έχω πρόσβαση στην dsl γραμμή μου θα πειραματιστώ κι εγώ big smile
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 28, 2006 3:54 pm
Τίτλος:

TopGunZ έγραψε:
Παιδιά μην αγχώνεστε. Πιστεύω πως ο Daemon και ο Fullmetal είχαν όλη την καλή διάθεση να μας προμηθεύσουν με πολύ υλικό χωρίς να περιμένουν τίποτα άλλο από το να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους και να συνεχίσουμε την καλή δουλειά τους. Όμως εντάξει αν κάποιος δεν έχει υλικό ή χρόνο δε θα του πάρουμε το κεφάλι. Εγώ ας πούμε το μόνο που είχα όταν ανακάλυψα το animeclipse πριν ούτε ένα μήνα ήταν το Kabamaru, τώρα έχω καμιά 30αριά GB και έπεται συνέχεια, θα ήταν εκ μέρους μου το λιγότερο αχάριστο να μη βοηθήσω με τη σειρά μου. Έτσι καλό είναι όταν κάποιος βρει κάτι που δεν είναι εδώ να κάνει έναν κόπο να το ανεβάσει.

αυτό ακρίβως εννοώ Thumbs UP Thumbs UP ,

Elder δέν σε κατηγόρησα ουτε σε παρεξηγησα απλα το είπα σε γενικό πλαισιο με αφορμη αυτο που είπες ,π.χ μπορουσες να κανεις ενα new θεμα στο Λίστες - Ανταλλαγές που να ζητούσες διάφορα πραγματα και θα ηταν πιο καλα και θα στο συνηστουσα (εδω μπορει να μην το δουν πολλα ατομα, Wink ,ακομη και για μενα το λεώ οτι μονο να ζηταμε ξέρουμε ,το λεω και το πιστευω δυστυχως για πολλους Ελληνες (υπαρχουν και εξαιρεσεις) Whistling

Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 29, 2006 1:55 pm
Τίτλος:

Για τα παρακάτω δεν υπαρχουν αγγλικοι ιποτιτλοι...δεν ξερω τι γλωσσα ειναι...μαλλον ισπανικα ι βραζιλιανικα

Last EXILE - Episódios 1 e 2
http://d.turboupload.com/d/730483/anplus_last_EXILE01.rmvb.html
http://d.turboupload.com/d/731023/anplus_last_EXILE02.rmvb.html

Kage Kara Mamoru - Episódio 01
http://d.turboupload.com/d/731511/anplus_kage_kara01.rmvb.html

Level C
http://www.uploading.com/?get=G7105VZV

RANMA 1/2 SEASON 4 - EPISÓDIO 6
http://rapidshare.de/files/24203292/AnPLUS_-_Ranma_Season_4_Epi_06_751F0C1E_.rmvb.html

Tsubasa - Episódio 32
http://d.turboupload.com/d/720714/tsubasa_32.rmvb.html
Tsubasa - Episódio 33
http://d.turboupload.com/d/729174/anplus_tsubasa_33.rmvb.html

Peace Maker Kurogane - Episódio 01
http://d.turboupload.com/d/730121/anplus_peace_maker_01.rmvb.html

Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 30, 2006 3:43 pm
Τίτλος:

Ελπίζω σύντομα να έχω ανεβάσει τη Ναυσικά της κοιλάδας των ανέμων. Το ανεβάζω από ISDN γιατί δεν έχω εδώ dsl, οπότε το κόβω από βδομάδα. Απλά το αναφέρω για να μην το ανεβάσει άλλος ή αν κάποιος το ψάχνει να ξέρει.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Λίστες - Ανταλλαγές - Ζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 48, 49, 50  Επόμενη
Σελίδα 15 από 50

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας