Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 06 Δεκ 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Φεβ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 24, 2006 2:00 am
Τίτλος:
|
|
|
sto filext pou exei katalogo programmatwn gia opoio extension uparxei den to xan sthn database tous.
eilikrina den exw idea.
EDIT : brhka se iapwniko site to ekshs :(eleutherh metafrash)
nax einai eidos arxeiou sumpieshs videofile kai allwn(?) exei link gia programma pou to anoigei alla einai down. dokimasa na aposumpiesw tetoio arxeio me to alzip kai mou bgale ena arxeio avi kai ena arxeio mp3. An ta kaneis join me ena aplo edit program gia video px premiere ola douleuoun ok arkei na prosexeis sthn arxh na afhseis ena keno 3 sec gia na sumbadizoun apoluta oi hxoi me thn eikona. autaaaaaaaaaaaaaaaa _________________ -=+ProUd MemBeR Of Und3rN3t+=-
-*-SuperB Fansub Series-*-
Never ArguE witH an IdiOt he DraGs You DowN to HiS LeVeL and BeAtS yoU witH expeRience!!!
\m/ (O_o) \m/

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Ιούν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 27, 2006 11:29 am
Τίτλος:
|
|
|
Γεια σου Elder,καλώς όρισες , εγώ είχα κατεβάσει κάποτε το
Spider-Man.and.His.Amazing.Friends.(1981)
αλλά δεν θυμάμαι από που για να σου δώσω την τοποθεσία...  έχω 3 Season αν σε ενδιαφέρει κάποια στιγμή να σου τα στείλω γιατί και αυτό δεν μπορώ να το κάνω προς το πάρων ... είναι στα αγγλικά σε καλή ποιότητα  _________________ Προτιμώ τους Ελληνικούς χαρακτήρες!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 27, 2006 2:34 pm
Τίτλος:
|
|
|
Kala les deamon...
Ego kai esi postaroume mono...
An oloi sas postarate kana link,tha eixame ta panta.
Dld den pisteuo na einai toso diskolo na kaneis upload kana eps pou kai pou...
Siga siga apola ta members tha katavername na eixame oloi ta panta(toulaxiston afta pou psaxnei o kathenas mas)
Eleoc.Skefteitai kai to sinolo ligo. _________________ God didn't send me to earth to shine.He put me here to show you how it's done...

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 27, 2006 2:53 pm
Τίτλος:
|
|
|
Εμένα ακόμα δεν μου έχει εξηγήσει κάποιος πως μπορώ να μετατρέψω σε avi τα VHS-Rips που έχω σε DVD. Μπορεί να μην είναι δύσκολο, αλλά δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ.  Αν μου πείτε, θα ανεβάζω και εγώ που και που κάτι από αυτά που έχω  _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases// Saint Seiya Collection// High Definition Movies
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Ιούν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 27, 2006 7:09 pm
Τίτλος:
|
|
|
συγνώμη αλλά δεν έχω χρόνο πολύ το καλοκαίρι  επίσης δεν έχω σηκώσει ποτέ και τίποτα στο rapidshare... μπορεί κάποιος να μου πει τι θα χριαστώ για να κάνω upload στο rapidshare ? όπως και πόσες μέρες θα είναι εκεί ? είναι Δωρεάν χώρος σωστά;  συγνώμη αλλά δεν έχω ασχοληθει καθόλου ... λόγο χρόνου ...  _________________ Προτιμώ τους Ελληνικούς χαρακτήρες!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 27, 2006 7:35 pm
Τίτλος:
|
|
|
Εντάξει, παιδιά, μην φορτώνετε...
Απ'ό,τι ξέρω, το topic αυτό έγινε για να μοιράζονται οι "πωρωμένοι Έλληνες" τα ωραία αυτά animated series. Καθώς εγώ είμαι αρχάριος και δεν έχω για να δώσω, λογικά θα είμαι ένας από τους "downloaders" και όχι από τους "uploaders", μέχρι τουλάχιστο να βρω και να αποκτήσω κάποια που δεν είναι ποσταρισμένα εδώ.
Παρ' όλα αυτά, μην έχοντας βρει τα συγκεκριμένα series που ανέφερα στο Internet, είπα να κάνω μια αθώα παράκληση για να uploadάρει όποιος θέλει ό,τι προαιρείται.
Δεν ξέρω αν έδωσα την εντύπωση ότι απαίτησα να μου τα βρείτε πάση θυσία, ό,τι κι αν γίνει. Αν την έδωσα, συγχωρέστε με.
Τέλος, δεν είπα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με όλα αυτά που έχετε ανεβάσει, αντιθέτως σας συγχαίρω για την προσπάθειά σας...  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Ιούν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|