Hello αν είναι εφικτό θα ήθελα έναν διαμοιρασμό στο τορρεντ
με την ονομασία Dragonball kai έχω κατεβάσει ήδη μέχρι τι επεισόδιο 30 αλλά τα υπόλοιπα Ειδικά το batch 31-54 είναι σαν να μην υπάρχει .... Ευχαριστώ πολύ θα περιμένω να μου πει αν κάποιος θα μπορέσει να ανοίξει τον διαμοιρασμό του ώστε να ξεκινήσω πάλι το κατέβασμα Θεεεενξ
Posted: Tue Jan 23, 2018 7:26 pm
Post subject:
Καλησπέρα!
Όλα τα επεισόδια seed-άρονται από seedbox και εγώ που δοκίμασα να κατεβάσω όλα τα πακέτα, σε εμένα κατεβαίνουν με full ταχύτητα (4-5 MB/s).
Οπότε, κατά πάσα πιθανότητα, πρέπει να έχεις κάποιο τοπικό πρόβλημα. Άσ' τα για λίγη ώρα να κατεβαίνουν για να δεις πώς θα πάει. _________________ ~ Κάντε Αίτηση για Seed
~ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
~ Επισκεφθείτε τον Tracker για τα releases μας
~ See My Anime List
Καλησπέρα παιδιά σε όλους.Μπορει κάποιος να σινταρει την καντυ καντυ;
Ευχαριστώ _________________ everything has two sides.keep the good one learn from the bad one.
http://anathemanga.forumotion.com/index.htm
Καλησπέρα.
Όλα μας τα project seed-άρονται από seed-box, οπότε αν αντιμετωπίζεται κάποιο πρόβλημα λογικά είναι τοπικό, και όχι δικό μας.
Εγώ μόλις έβαλα να κατεβαίνει στον υπολογιστή μου το Hunter x Hunter (2011) και κατεβαίνει κανονικά, οπότε και όλα τα άλλα: Sword Art Online: Alicization και καντυ καντυ θα πρέπει να κατεβαίνουν χωρίς προβλήματα.
Μπήκα να γράψω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το pale cocoon αλλά η σελίδα με τα άλλα projects δεν ανοίγει. Θα το πω εδώ, ευχαριστώ παιδιά. Εκπλήσσομαι που τόσα χρονιά μετά βρίσκω ακόμα υλικό σας που δεν έχω δει
Αν χρειαστώ seed θα επανέλθω. _________________ Επιτρέπεται να πέσεις.Επιβάλλεται να σηκωθείς.
Καλησπερα στην Κοινότητα και καλη Κυριακη ευχομαι.
Μπορούν να seedαριστουν τα επεισοδια του Fairy tail από το 227 επεισόδιο και μετά;
Επισης δεν βρισκω τα επεισοδια 224 με 226
Σας ευχαριστω εκ των προτέρων.
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3 ... 108, 109, 110
Page 110 of 110
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum