Posted: Sat Jun 03, 2017 12:24 pm
Post subject:
Νομίζω ότι ήταν μιλημένο να την εγκαταλείψουν, γι' αυτό και της έκαναν το μεγάλο πάρτι.
Λογικά είναι η μέρα που η Caramel την πούλησε στην World Goverment. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Posted: Sun Jun 11, 2017 12:33 am
Post subject:
Δύσκολο...
Θα συμφωνήσω με psofia...
Στα σχόλια στο Mangastream κάποιος λέει ότι στο τελευταίο καρέ πριν την δείξει που ξυπνάει, τα kanji είναι κραυγές...
Εδώ μόνη της λέει ότι από την χαρά της έφαγε το τραπέζι!!!
Επιπλέον, έχει την δύναμη της mama (αυτό βέβαια το βλέπουμε στο επόμενο) οπότε όλα δείχνουν προς τον κανιβαλισμό...
(Aaaaa... It's good to be back... After a year and a half!) _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Ουσιαστικά βρήκε ένα τυχαίο αφηγηματικό εύρημα (η βόμβα - κλεμμένο δώρο από το Fishman Island) και δικαιολόγησε το απότομο τέλος του arc, καθώς και το γεγονός ότι δεν υπήρξε πραγματικό confrontation ενάντια στη Big Mama.
Φαντάζομαι ότι θα την ξαναδούμε σε 200+ κεφάλαια τώρα. Ή μπορεί απλά να αλληλοφαγωθεί με το crew της, όπως φαίνεται στην τελευταία σελίδα. Αν και δεν νομίζω ότι θα έρθει έτσι εύκολα το τέλος της.
Γενικώς, το έχει τραβήξει από τα μαλλιά. Κυκλοφορεί αισίως 20 χρόνια και πάει για άλλα 20 τουλάχιστον...
Posted: Sat Oct 27, 2018 5:22 pm
Post subject:
Το καινούριο arc έχει μπει πολύ δυνατά. Φαίνεται πιο δουλεμένο (σταδιακή εισαγωγή των σαμουράι στα προηγούμενα arcs), αλλά πολύ φοβάμαι πως το powerscale που έχει δώσει στον Kaido είναι τρομακτικά μεγάλο για να καταφέρει να αποφύγει περίεργες νίκες των Mugiwaras. _________________ You're not getting in my way.
Besides,i really don't want to leave you.-Hayami -Gunparade March
Posted: Sat Dec 01, 2018 1:03 am
Post subject:
..και συνεχίζει δυνατά...!
Πιστεύω είναι ήδη ξεκάθαρο ότι οι SH δεν θα καταφέρουν ότι καταφέρουν μόνοι τους...
Έχει επιστρέψει σχεδόν όλη η worst generation στο Wano και γενικά με τα όσα έχουν ακουστεί για το Wano Arc, πιθανό να γίνει και κάνα full scale war οπότε έχει να γίνει της... αυτής. _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3 ... 82, 83, 84
Page 84 of 84
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum