Αρχικά, δεν είμαι Mercedάκιας και κυρίως δεν είμαι Hamiltonάκιας! Δεν τον πάω τον Hamilton. Απλά μέχρι πέρυσι ήμουν Rosbergάκιας επειδή μου άρεσε σαν χαρακτήρας. Ferrarάκιας ήμουν, είμαι και θα είμαι!
Πραγματικά, πολύ ωραίος αγώνας! Ο καλύτερος ως τώρα! Εντάξει, η προσπέραση του Vettel στον Bottas ήταν απίστευτη, δεν ήξερε από πού του ήρθε!
Τώρα, συμφωνώ ότι έπαιξε ρόλο το VSC, αλλά δυστυχώς η Ferrari δεν το χειρίστηκε καλά. Περίμεναν να δουν τι θα κάνει ο Hamilton. Όταν μπήκε ο Hamilton στα Pit, με καθεστώς VSC, στον επόμενο γύρο τράβηξαν και τον Vettel, απλά ήταν άτυχοι γιατί είχε φύγει το VSC. Θα μπορούσαν να τραβήξουν τον Vettel πριν μπει ο Hamilton. Έτσι κι αλλιώς, τη μεσαία γόμα θα του έβαζαν, οπότε θα άντεχε μέχρι το τέλος. Άσε που, αν τον τράβαγαν νωρίτερα, ίσως να μπορούσαν να πάνε και σε ένα τρίτο Pit Stop ώστε να περάσουν πάλι σε μαλακή γόμα για να τα δώσει όλα. Επίσης, δε νομίζω ότι ο Bottas έπαιξε τόσο ρόλο. Οκ, τον καθυστέρησε 3-4 δευτερόλεπτα, αλλά από τη στιγμή που ο Hamilton πέρασε στη μαλακή γόμα, μάζευε πολύ γρήγορα τη διαφορά. Οπότε, δυστυχώς πάλι θα τον περνούσε.
Για να κλείσω, πιστεύω ότι τον αγώνα τον κέρδισε η Mercedes χάρη στην πολύ έξυπνη στρατηγική της, αλλά τον έχασε και η Ferrari εξαιτίας της κακής διαχείρισης.
Τι να γίνει... Πάμε για το Μονακό τώρα!
Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
~
Επισκεφθείτε τον Tracker για τα releases μας
~
See My Anime List