Ναι υπάρχει κάτι, αλλά βρίσκεται στην ενότητα Graveyard προς το παρόν, λόγω νεκρών links.
Μπορείς ν' απευθυνθείς στον spartankido ή σε όποιον άλλο το είχε ανεβάσει σε περίπτωση που δεν μπορέσει ο Razi3L.
OK, ευχαριστώ. Αν μπορεί ο φίλος Razi3L ας ενημερώσει αν τελικά θα μπορέσει να ανεβάσει τα επεισόδια, αλλιώς θα απευθυνθώ αλλού.
Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον όλων
Μιας και ξεκινάω διάβασμα...
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
θα αφήσω από αύριο το pc ανοιχτό να τα ανεβάσει...
Θα επαναφέρω το θέμα από το νεκροταφείο όταν θα ναι έτοιμα τα links... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Posted: Sat Aug 17, 2013 5:42 pm
Post subject:
ναι έριξα και εγώ ένα βλέφαρο δεν βρήκα κάτι και της προκοπής και προσβάσιμο. αλλά από ότι φαίνεται μια μέση λύση βρέθηκε. τα παιδιά σου τι ηλικίας είναι? _________________ My MAL List
ναι έριξα και εγώ ένα βλέφαρο δεν βρήκα κάτι και της προκοπής και προσβάσιμο. αλλά από ότι φαίνεται μια μέση λύση βρέθηκε. τα παιδιά σου τι ηλικίας είναι?
Τα παιδιά μου θα πάνε φέτος δευτέρα και τετάρτη δημοτικού αντίστοιχα. Γι' αυτό θα ήθελα και μεταγλώττιση αντί για υπότιτλους. Αν τελικά ο φίλος Razi3L ανεβάσει τα επεισόδια, θα του χρωσταω μεγάλη χάρη (ελπίζω τα επεισόδια να ανεβαίνουν, και να μην υπάρχουν προβλήματα)
Posted: Sat Aug 17, 2013 6:27 pm
Post subject:
ε εντάξει σε κανένα χρόνο μπορείς που λέει ο λόγος να τους βάλεις να δούνε την ντουμπλαρισμένη/υποτιτλισμένη στα αγγλικά έκδοση της ταινίας. θα πιάσουν την γενική ιδέα και μπορούν μεγαλύτερα να τν ξαναδούνε. όλα αυτά αν δεν βρεις όλα τα επεισόδιαα στα ελληνικά. _________________ My MAL List
Τα upload τελείωσαν,πρόσθεσα τα νέα links και ξέθαψα το παλιό θέμα του spartankid,ορίστε...
Πέρα από τα rips ανέβασα επίσης και το πρώτο επεισόδιο που είχε συγχρονίσει ο spartankid με dvd raw,μακάρι να μπορέσουν να γίνουν και τα υπόλοιπα κάποια στιγμή αν και από όσο ξέρω το robotech ήταν μια πετσοκομένη έκδοση του Macross...
Anw,καλό download... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Τα upload τελείωσαν,πρόσθεσα τα νέα links και ξέθαψα το παλιό θέμα του spartankid,ορίστε...
Πέρα από τα rips ανέβασα επίσης και το πρώτο επεισόδιο που είχε συγχρονίσει ο spartankid με dvd raw,μακάρι να μπορέσουν να γίνουν και τα υπόλοιπα κάποια στιγμή αν και από όσο ξέρω το robotech ήταν μια πετσοκομένη έκδοση του Macross...
Anw,καλό download...
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Έβαλα ήδη το πρώτο file για κατέβασμα!
Δεν ξέρω αν το έχει ρωτήσει κάποιος,αλλά που μπορώ να βρω Soul Eater στα Ελληνικά (dub) ή σε υπότιτλους? Δεν έχει σημασία αν είναι με download ή online
Δεν ξέρω αν το έχει ρωτήσει κάποιος,αλλά που μπορώ να βρω Soul Eater στα Ελληνικά (dub) ή σε υπότιτλους? Δεν έχει σημασία αν είναι με download ή online
Posted: Tue Jan 07, 2014 4:54 pm
Post subject:
varius18 wrote:
ψαχνω ενα ανιμε που ειναι με μπασκετ με ελληνικα sub υπαρχει πουθενα???
Αν εννοείς το Kuroko no Baske, νομίζω πως υπάρχει η πρώτη season από την AnimeTeach. _________________ ~ Κάντε Αίτηση για Seed
~ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
~ Επισκεφθείτε τον Tracker για τα releases μας
~ See My Anime List
Υπάρχει εδώ και χρόνια ολοκληρωμένο και το Slam Dunk από τους anime-awmn. Υπάρχει ακόμα στο nyaa αλλά υπάρχει μόνο ένας seeder και είναι 20Gb σχεδόν. Είναι λογικό βέβαια καθώς η σειρά είναι 101 επεισόδια. Μία προσπάθεια όμως δεν βλάπτει. Πάτα εδώ. _________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum