Παιδια σας ευχαριστουμε πολυ που μεταφραζετε το anime
Εγω σας στηριζω ωσο μπορω με τα reviews μου βαζοντας στο "description box" ακριβως κατω απο τα video το link για το μεταφρασμενο σας επεισοδιο.
Συνεχιστε την καλη δουλεια
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 27, 2013 2:19 pm
Τίτλος:
Να'σαι καλά φίλε Spiro. Εκτιμούμε και τα καλά σου λόγια και τα reviews σου. Μπορείς να μας δώσεις ένα link να ρίξουμε κι εμείς μια ματιά στο site σου; _________________
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 28, 2013 3:33 pm
Τίτλος:
SOGOKOULIS έγραψε:
Εγινε drop και αυτο απο την ομαδα σας η θα βγαζετε οπως εχετε συνηθισει τα τελευταια χρονια μια φορα το τριμηνο release?
Φίλε μου μάλλον η απάντηση βρίσκεται στην κεντρική μας σελίδα. Καλό κατέβασμα και ευχαριστούμε για την ευγένεια και τους καλούς σου τρόπους. _________________
Εγινε drop και αυτο απο την ομαδα σας η θα βγαζετε οπως εχετε συνηθισει τα τελευταια χρονια μια φορα το τριμηνο release?
Πέρα από το να γράφεις εξυπνάδες δεν κάνεις τίποτα άλλο στο forum μας. Το DB Kai όμως μια χαρά το κατέβασες. Πάρ' το χαμπάρι ότι είμαστε μια ομάδα που κάνει το χόμπι της, αν δε σου αρέσει στο καλό. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
ολοι περιμενουμε με ανυπομονησια να βγαλουν επεισοδια τοα παιδια και δεν μπορουμε και κανουμε κατι αλλο εκτος απο αυτο τωρα το ποτε θα βγαλουν επεισοδια δεν ειναι θεμα δικο σου οποτε μην ασχλοσεισε αν δεν μπορεις να περιμενεις τραβα δεστο στα αγγλικα εκτος αυτου για να βγει ενα επεισοδιο πρεπει να πεσει αρκετη δουλεια μιας και εκατσα και εγω να fansubaro πριν καιρο και θελει κοπο για να βγει ενα επεισοδια
Πολύ χαίρομαι που πιάσατε πάλι το Ippo, το αξίζει με τα χίλια.
Δεν ξέρω αν μου αρέσει που παρέλειψαν κάποιους αγώνες. Δεν θυμάμαι να είχα βαρεθεί κάπου διαβάζοντας το manga. 'Επρεπε να τα βάλουν και αυτά στο anime.
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 29, 2013 9:24 pm
Τίτλος:
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά για τα καλά λόγια και την στήριξη. Κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να έχετε τα επεισόδια όσο νωρίτερα γίνεται στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.
@Hajate
Δεν έχω διαβάσει το manga να σου πω την αλήθεια παρόλο που λατρεύω το Ippo. Αλλά αν έχουν παραλείψει το παραμικρό είμαι αντίθετος με μία τέτοια κίνηση! Όσο περισσότερο Ippo τόσο καλύτερα!!! Μας έχουν καταντήσει όμως junkies με αυτό το ρυθμό! 26 επεισόδια ανά 3-4 χρόνια δεν είναι αρκετά! Θέλουμε περισσότερο Ippo!!! _________________
Ένταξη: 31 Μάρ 2008
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 30, 2013 6:25 pm
Τίτλος:
Hajate έγραψε:
Πολύ χαίρομαι που πιάσατε πάλι το Ippo, το αξίζει με τα χίλια.
Δεν ξέρω αν μου αρέσει που παρέλειψαν κάποιους αγώνες. Δεν θυμάμαι να είχα βαρεθεί κάπου διαβάζοντας το manga. 'Επρεπε να τα βάλουν και αυτά στο anime.
εννοεις την ιστορια με τους βετερανους? δασκαλο ιππο και τον κοινο τους ερωτα με τον ''rival''?''
ΥΓ. ευχαριστω για το 3ο επεισοδιο...ητανε παρα πολυ απολαυστικο
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας