Ok ότι ο Ζανγκετσου ήταν ο Μπαχ κλπ. αυτό δεν με χάλασε καθόλου. Το θέμα είναι το αν ο Ζανγκετσου ο Γέρος είναι ο Μπαχ, ο τυπάς που είχε συνάντηση στην προπόνηση για το Final Getsuga Tenso ποιος ήταν?!
Υ.Γ. Γατάκια,πιστεύετε ότι ο ΤιτανοΚούμπιος θα το κάνει κλισέ shounen που ο πρωταγωνιστής σώζει τους πάντες{μέχρι και κακούς}?! Λάθος! Η ψήφος μου πάει στον Άιζεν! Άλλωστε περιμένει να κάνει ξανά την έκπληξη τύπου Soul Society arc! Θα σκάσει και 8α πει "Όλα ήταν μέρος του σχεδίου μ για να σας σώσω βρε παιδιά!".
Ένταξη: 01 Νοέ 2006
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 09, 2013 8:59 am
Τίτλος:
asdf0r έγραψε:
Άκυρη φλασιά 3 :
Ο τύπος στον θρόνο δεν μοιάζει με τον Zangetsu???
--------------
Απορία που είχα τον Μάρτιο του 2012 όταν πρωτοεμφανίστηκε ο Juha Bach....
Άμα σας λέω ότι ο ΚΤ διαβάζει το φόρουμ... _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Όποιος βρει από που είναι κλεμμένο αυτό το I am Juha Bach and I'm not κερδίζει 3 χλωρίνες από μένα κερασμένες να τις ποτίσει στον ΚΤ να μαστουρώσει μπας και γράψει τίποτε καλύτερο _________________ After all we are stardust...
Όποιος βρει από που είναι κλεμμένο αυτό το I am Juha Bach and I'm not κερδίζει 3 χλωρίνες από μένα κερασμένες να τις ποτίσει στον ΚΤ να μαστουρώσει μπας και γράψει τίποτε καλύτερο
Με τον διαγωνισμό δεν το 'χω...κρίμα οι χλωρίνες ρε γαμώτο.
Αυτό που κατάλαβα, είναι οτι ο Jucha Bach τόσο καιρό "καταπίεζε" τις shinigami δυνάμεις του ichigo, εκτός απο ένα μικρό μέρος με το οποίο.....τους είχε όλους άνετα.
Κοινώς, τώρα θα είναι full speed και θα τραβήξει ένα power-up 700-800%....περαστικά μας! _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Ένταξη: 01 Νοέ 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 13, 2013 12:05 am
Τίτλος:
arislp έγραψε:
λετε να μαθει και 2 επιθεση εκτος του getsuga tensho?
Ούτε κάν...απλά αφού τώρα του αποκαλύφθηκε ο "πραγματικός zangetsu", φαντάζομαι θα μάθει και το "πραγματικό getsuga tenso".... _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Εφόσον τώρα θα μάθει τα "true" stuff, η απορία μου είναι τί στο διάολο του έμαθε ο πατέρας του για την τελική μορφή του Getsuga πριν το encounter με την πεταλούδα _________________ You're not getting in my way.
Besides,i really don't want to leave you.-Hayami -Gunparade March
Εφόσον τώρα θα μάθει τα "true" stuff, η απορία μου είναι τί στο διάολο του έμαθε ο πατέρας του για την τελική μορφή του Getsuga πριν το encounter με την πεταλούδα
Ισως και λεω ισως με ολη την επιφυλαξη, αποτι καταλαβα ο zangetsu δεν του αλλξε τις δυναμεις του, απλα τις περιοριζε. Αρα δεν επεδρασε στο hollow η γενικά στη σύνθεση της ψυχής του σπαθιού σαν zangetsu, απλα του μείωνε τη δύναμη. Οι τεχνικες και οτιδηποτε εμαθε ο ichigo ηταν απλα μειωμενου επιπεδου.
ΥΓ Φαντασου ποσο ευκολα θα ειχε χασει ο αιζεν δλδ. Uber troll!!!!! _________________
Μας έβγαλε την πίστη μέχρι να μας το δείξει. Λες και δεν το είχε ήδη σχεδιάσει από το προηγούμενο. Δε λέω ωραίο το αποτέλεσμα αλλά ρε μάνα μου... ΠΡΟΧΩΡΑ ΛΙΓΟ! _________________ After all we are stardust...
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 21, 2013 7:26 pm
Τίτλος:
Άσπρος, Μαύρος.
Yin, Yang.
Φούτσα, βούρτσα.
Διαλιέχτε και πάρτε!
Αλλά όντως... τόση ώρα που έκανε να τα δίξει...
Ούτε το holy grail των Monty Pythons να ήταν! _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας