Posted: Tue Mar 05, 2013 7:54 pm
Post subject: ΕΡΩΤΙΚΟ ANIME SONG
Παιδιά θελω προτασεις για ερωτικά ANIME SONG _________________ "Conqueror of the skies, Bahamut has known many namesthe Dragon King, the Hallowed Father, the First Sire."
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Last edited by Razi3L on Wed Mar 06, 2013 2:13 am; edited 1 time in total
Posted: Wed Mar 06, 2013 1:00 am
Post subject:
Χμμ... μπορώ να πω ότι δε συμφωνώ με τις επιλογές των από πάνω (ειδικά του Razi3L), ο μέντορας Melkor1431 το προσέγγισε καλά, αλλά δεν τα κατάφερε κατ' εμέ.
Οι δικιές μου προτάσεις:
Το ξέρω, πολύ σιρόπι, αλλά νομίζω κάτι τέτοιο ψάχνεις... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Posted: Wed Mar 06, 2013 1:03 am
Post subject:
Gpower2 wrote:
Χμμ... μπορώ να πω ότι δε συμφωνώ με τις επιλογές των από πάνω (ειδικά του Razi3L), ο μέντορας Melkor1431 το προσέγγισε καλά, αλλά δεν τα κατάφερε κατ' εμέ.
Οι δικιές μου προτάσεις:
Σωστός! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Πέρασε ένας μήνας αλλά μιας και το είδα τώρα θα ήθελα να προσθέσω και κάνα δυο άλλα τραγούδια που δεν αναφέρθηκαν. Ερωτικό τραγούδι είναι λίγο γενικό βέβαια, υπάρχουν τα χαρούμενα ερωτικά τραγούδια (φιλάκια, αγάπη, πεταλουδίτσες) και τα σκοτεινά ερωτικά (πόνος, πάθος, μοναξιά, κλπ). Έχω πολλά στο μυαλό μου αλλά τα αγαπημένα μου είναι τα παρακάτω:
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum