Μετά από αρκετό καιρό είδα επιτέλους ένα γαμάτο κεφάλαιο στο naruto. Χορταστικές δόσεις μεταξύ σοβαρού και αστείου και επιτέλους μια σοβαρή εξήγηση για το sharingan. Εαν είχε ο καημένος δώσει τόση μεγάλη προσοχή και στα προηγούμενα troll chapter με τον tobi πραγματικά πιστεύω ότι το ναρούτο θα μπορούσε να είχε πάει πολύ ψηλά.
Τελικά πάντως όλα καταλήγουν στην απόκτηση της γνώσης. Ακόμα και ο orochimaru προσπαθεί να ερμηνεύσει πως έφτασαν τα πράγματα εκεί που έφτασαν και κάνει και τον δάσκαλο πάνω σε ηθικά θέματα. Από τα καλύτερα που έχω διαβάσει μέχρι τώρα και ελπίζω και το επόμενο να κινηθεί στον ίδιο ρυθμό και μοτίβο.
Επίσης η φάτσα του σάσουκε είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις που πήρα σε αυτή τη σειρά.
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Posted: Wed Feb 06, 2013 7:38 pm
Post subject:
μα το όλο θέμα είναι ότι δεν έχει πάει να σφάξει κόσμο, γιατί ακριβώς δεν μπορεί να αποφασίσει το τί θα κάνει, οπότε δεν θα είναι μούφα να αλλάξει άποψη, αλλιώς τζάμπα τον τρέχει από εδώ και από εκεί και δεν τον βάζει να σφάζει κόσμο. _________________ You're not getting in my way.
Besides,i really don't want to leave you.-Hayami -Gunparade March
θα πεσει του flashback το καγκελο μου φαινεται...νταξει ολοι ξερουμε πως θα καταληξει και περιμενουμε απλα να δουμε τους hokage στην μαχη....
θα συμφωνησω με hajate..ουτε εγω εχω καταλαβει γιατι τοσο γλυψιμο..αυτα μονο στα shounen..απο υπερτατος κακος θα καταληξει ενας απο τους σωτηρες..ffs...
Οκ το τσαπτερ, αλώστε πρέπει κάποτε να δήξει και κάτι από Old school Madara και Χασιραμα, το θέμα μου είναι ότι πρώτος χρησιμοποιεί μια κίνηση δέντρου για να περιορίσει ένα τέρας ΦΩΤΙΑΣ.....Οκκκ?!
Δεν έχω καταλάβει τη σχέση μεταξύ Sasuke-Orochimaru. Τί έκανε ο Sas και τον σέβεται/ακολουθεί/γλύφει ο Orochimaru?
Ναι ρε παιδιά! Μια εμπεριστατωμένη εύρενα σας παρακαλώ! Με αριθμό chapter για ανακεφαλαίωση.
Τι έγινε μετά την μάχη με τον Kabuto και συμαχήσαν αυτοί οι δύο. Τι συμαχήσαν εδώ είναι λες και αγαπιούνται. Και τα 2 τσιράκια τους ακολουθούν ως έχουν. Ούτε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που εμφανίστηκε ο suigetsu.
Ζήτώ τα φώτα σας φίλτατοι πορωμένοι συμφορουμίτες! Αδυνατώ να απολαύσω την ιστορία όταν νιώθω ότι έχω ξεχάσει τόσο χοντρές τρύπες στην ιστορία! _________________
Tπτ δεν εκανε εξακολοθει να ναι ο σιχαμερος κακος που τωρα δεν μπορει να νικησει τον σασουκε και τον θελει απο κοντα μεχρι να κανει τη πο*στια για να παρει το σωμα του...so simple!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum