Ολντ Σκουλ / Νεα Γεννεα σημειωσατε Ασσο.
Μεγαλη απωλεια ο ταλαντουχος και δικαιος Νετζι,ισως και αρχηγος της νεας γεννεας οικογενειων της Πολης του φυλλου. Αν μη τι αλλο βαρυ το φορτειο που πεφτει στις πλατες τις κυκλοθυμικης Χινατας και της νεας Γεννεας που πρεπει να αναπληρωσει το κενο ενος πρωτης Κλασσης Νιντζα και προισταμενους μιας των δυνατοτερων οικογενειων.
Πολυ ωραιος ο Κισι αρχιζει και μου αρεσει η περιεργη τροπη που δινει στα πραματα.
..Σφίγγει ο κλοιός και αναρωτιέμαι τώρα αν μπορεί κάποιος από αυτούς τους χαρακτήρες να κάνει την διαφορά.
Sasuke....
Ι agree with that.
Ο Σασούκε μοιάζει ο μόνος έτοιμος και δυνατός για να νικήσει τον Μάνταρα.Αν όχι να τον νικήσει σίγουρα να τον αποδυναμώσει.Εξάλου είναι και ο μοναδικός "ζωντανός" Ούτσιχα.
Ζωντανή ιδιοφυΐα ο Νέζι ο οποίος είχε χαθεί απο το προσκήνιο.Πρέπει να είχα να τον δώ στο Ναρούτο σε "σοβαρή" μάχη/αποστολή απο τότε με τον Σάσορι και τον Ντέϊνταρα στο 1ο μπιζού.Και πάλι όμως μιλάμε για κορυφαίο μαχητή.
Σασουκε on his way 2 the rescue λέμε και κλαίμε _________________ Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα.
Βασικά αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν παραμείνει στη μάχη αυτή τη στιγμή.
Ποιους από αυτούς μπορεί να χρησιμοποιήσει για το σχέδιο του ο Shikamaru??
Οι πιο εμπιστεύσιμοι αυτή τη στιγμή είναι ο Naruto,o Killerbee και ίσως και ο Choji μετά το powerup του.
Οι πλειονότητα των υπολοίπων είναι απλώς pawns.
Ο Kakashi αδυνατεί να κάνει τίποτα παραπάνω αυτή τη στιγμή,ο Gai δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα αν δεν ξεπεράσει τα όρια του και οι υπόλοιποι "commanders" δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους(αυτό ισχύει και για πολλούς της νέας γενιάς). _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Ο ...ξεχασμένος Neji γύρισε για να πεθάνει... Και μετά forced drama με Hinata...
μπααα... δεν...
Συνήθως όταν πεθαίνει κάποιος χαρακτήρας ο Kishimoto σχεδιάζει πολύ καλά chapters. Μου φαίνεται ότι αρχίζει να το "χάνει" και αυτό. Κορεσμός.
Εγω πάντως χαίρομαι για την Hinata. Πραγματικα θα εινια το κατι αλλο και αξιοσημειωτο σε Anime,σε ερωτικα τριγωνα τον αδιαφορο πρωταγωνιστη να τον κερδιζει ο αδυναμος κρικος με τον χαρακτηρα μεσω μιας ενεργειας τους.
Μου αρεσε παρα πολυ η κινηση της Hinata να πιασει απο το χερακι τον λιποψυχησμενο Naruto,να τραβαει μια στιγμη δραματος και να του δινει το θαρρος του ξανα πισω.
Καπου εδω αν δεν εχουμε αλλαγη σκηνικου σε Φιδογλωσσο ή στους ακολουθους της συντροφιας που μπουκαραν μεσα στο εργαστηριο, τοτε εμφανιζεται ο Sasuke.
Η αλήθεια είναι ότι τελικά όλες οι γυναίκες είναι bitches and whores. Ο μύθος της Hinata έχει πέσει προ πολλού. Ξεπουλήθηκε η παλιο κάργα εδώ και πολύ καιρό
...Ο ...ξεχασμένος Neji γύρισε για να πεθάνει... Και μετά forced drama με Hinata...
μπααα... δεν...
Συγγνωμη αμα σε κατηγορω αδικα,αλλα εσυ δεν ελεγες οτι ο Kishi εχει ξεχασει τους αλλους χαρακτηρες και εστιαζει μονο στους κυριους χαρακτηρες??
Αμα δεν το εχεις πει εσυ πραγματικα συγγνωμη!!!
Μα δεν είναι ψέμα,πολλοί δεν έχουν την εξέλιξη που έπρεπε να είχαν,αναφέρομαι τόσο σε powerup όσο και σε character development.
Στο πρώτο Naruto είχαμε δει ως ένα βαθμό την προσωπικότητα του καθενός(με εξαίρεση τον Shino που ήταν low profile και ένα δύο ακόμα)
Με την έναρξη των Shippuden έχουμε τον Naruto,την Sakura και σε μεγάλα κέφια τον Gaara και τον Shikamaru.
Και όσο για τα powerups ο Neji είναι μακράν ο πιο αδικημένος από όλους,άντε και ο Kiba. _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
...Ο ...ξεχασμένος Neji γύρισε για να πεθάνει... Και μετά forced drama με Hinata...
μπααα... δεν...
Συγγνωμη αμα σε κατηγορω αδικα,αλλα εσυ δεν ελεγες οτι ο Kishi εχει ξεχασει τους αλλους χαρακτηρες και εστιαζει μονο στους κυριους χαρακτηρες??
Αμα δεν το εχεις πει εσυ πραγματικα συγγνωμη!!!
Δεν νομίζω να το είπα εγώ αλλά θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Δεν έχω πρόβλημα να πεθάνει ένας χαρακτήρας αλλά το θέμα είναι ο τρόπος που πεθαίνει ένας βασικός(?) χαρακτήρας.
Θα ήθελα να δω μια καλή μάχη πριν ...αποχωρήσει ο Neji όπως αυτή που είχαμε δει στο πρώτο μέρος του Naruto που είχε δώσει με αντίπαλο έναν από την ομάδα του φιδιού. Αν θυμάσαι τότε ο αντίπαλος είχε βρε το blind spot του Neji κτλ κτλ. Πραγματικά τότε ήταν οι καλές μέρες αυτού του manga. Οι μάχες είχαν αγωνία και στρατηγική. Οι μάχες που γίνονται τώρα μοιάζουν πιο πολύ με τις ανούσιες μάχες του ...Bleach.
Θα ήθελα να δω κάτι παρόμοιο, όχι τον Neji να σκάει από το πουθενά για να φάει μια "αδέσποτη σφαίρα" σε ένα chapter και αντίο.
Σου το ξεκινάει επιτέλους με τον Sasuke και τα φιλαράκια του, λες επιτέλους θα δούμε σε ποιον ή τι τους οδηγεί ο Orochi και τελικά στο επιστρέφει πίσω στην μάχη, προχωρώντας αργά και βασανιστικά. Έλεος πια!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας