Είμαι ο μόνος που δεν του άρεσε η εξέλιξη αυτής της μάχης;;
Υποτίθεται ότι θα ήταν Kakashi vs Obito και Madara vs Naruto.
Έλεος, ξενέρωσα. Και φαντάζομαι ότι αφού το σημείο του Madara και Obito έχει μείνει σχεδόν πλήρες, στο επόμενο ή στα παραεπόμενο θα επιστρέψει το story στον Sasuke ή στους Kage. _________________
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 30, 2012 10:24 pm
Τίτλος:
ZaneX έγραψε:
Είμαι ο μόνος που δεν του άρεσε η εξέλιξη αυτής της μάχης;;
Υποτίθεται ότι θα ήταν Kakashi vs Obito και Madara vs Naruto.
Τα ζευγάρια που αναφέρεις δεν "χάθηκαν" ακόμα. Φαντάζομαι ότι ο κόσμος ήρθε ουσιαστικά για την μάχη εναντίον του 10 tail το οποίο φαίνεται αήττητο.
Αν και για το δεύτερο ζευγάρι θα έλεγα να μην έχεις πολλές ελπίδες, για 2 λόγους:
1ον: Το main event με Ναρούτο μέσα θα είναι εναντίον Sasuke
2ον: Ο Madara δεν είναι και κανένα "γατάκι"... Εδώ στον προηγούμενο πόλεμο που είχε ΜΟΝΟ το 9 tail υπό τας διαταγάς του, και είχε αναγκάσει σε Ninja Alliance, so...
Όσο για τους Kage νομίζω τους είχε βγάλει off ο Madara; Αν ναι, τότε είναι ακόμα εκεί και ψυχωραγούν και περιμένουν κάποιον να τους κάνει καλά και να μπουν και αυτοί στο παιχνίδι με τον πολύ τον κόσμο μαζί. _________________
Εγώ πάντως δε μπορώ να θεωρώ αδύνατο το σενάριο ο Σασούκε να πάει και να τους σώσει όλους για εξιλέωση ώστε να "νικήσει" το καλό μέσα του . _________________ Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα.
βασικα αν ο στοχος ειναι να γυρισει ο σασουκε πισω καποια στιγμη πρεπει να γυρισει μονο ως ηρωας για να συνχωρεθει οτι εκανε...Οποτε τωρα ειναι η ευκαιρια του!
Εγώ πάλι θέλω ο Madara να υλοποιήσει το σχέδιό του και να τους κάνει όλους υποχείριά του. Αυτό πραγματικά θα ήταν γαμάτο, αν και δεν το βλέπω να γίνεται. Σίγουρα στο τέλος θα μας πει ότι ο madara ήταν καλός και όλα τα έκανε για να ενωθεί ο shinobi κόσμος και να τελειώσουν οι αιματοχυσίες (lelouch )... _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας