This story, made exclusively for the web and directed by Greg Nicotero, tells the tale of one of The Walking Dead's most iconic walkers. In episode one Hannah awakens to find her kids missing after a violent car accident.
Posted: Sun Apr 15, 2012 6:48 pm
Post subject:
Αυτά είναι τα λεγόμενα walking dead webisodes.
Σε κάθε season βγαίνουν και μερικά. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Είδα τον πρώτο κύκλο (τα πρώτα έξι επεισόδια), και σε γενικές γραμμές μου άρεσε ... αλλά η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι περισσότερο. Νομίζω πως αφού ήταν ο πρώτος κύκλος θα έπρεπε να μας παρουσιάσουν λίγο καλύτερα τους χαρακτήρες της σειράς και όχι να εξελιχτούν τα πράγματα με τόσο γρήγορο ρυθμό και χωρίς να πάρουμε πρέφα ποιός είναι ο καθένας ... Θα ήθελα παραπάνω σκηνές στην πόλη με τα ζόμπι, και περισσότερο μυστήριο ...
Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη (είναι λίγα τα επεισόδια), θα ξανά ποστάρω μόλις δω και τον δεύτερο κύκλο ... _________________ Θα ήθελα να ήμουν και εγώ ένας Anime χαρακτήρας – με υπερδυνάμεις σαν του Natsu, αναπτήρας !
Να είχα φλόγες στα μανίκια, ο κρυμμένος μου άσος. – Να ‘παιρναν φωτιά τα pads του mpc πάντα με θράσος ...
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 7 of 7
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum