Posted: Sat Aug 12, 2006 6:06 am
Post subject: Hoshi no Koe preview... :)
Να περάσουμε σε κάτι πραγματικά μοναδικό (στην κυριολεξία)...
Το εκπληκτικό αυτό OAV των 25' (ναι τόσο είναι όλο) συνοψίζει όλα όσα φτιάχνουν ένα καλό anime...animation, music, characters και plot...
Code:
Years ago, Noboru Terao and Mikako Nagamine were inseparable. Enjoying other's company, sharing their lives at school, eating ice cream at the convenience store, and walking each other home each day, Noboru and Mikako always dreamed of a fulfilling life together. But in one moment, a planetary disaster stole one of them away.
Code:
Now, they are friends separated by war. It's 2046, and the United Nations has assembled a force to hunt down the mysterious alien race that ambushed a Mars expeditionary team. Among those recruited to defend humanity is Mikako herself, selected for her high test scores and exceptional physical shape.
Code:
With only cell phone text messages to keep in touch, the weeks, months, and years of distance begin to take their toll on the star-crossed lovers. Mikako struggles to balance her military duties with her longing for Noboru, as her companion fights to live through each day's loneliness, waiting faithfully--perhaps futilely--for the day that they may embrace each other again.
Το αριστούργημα αυτό του 2002 φτιάχτηκε σε ένα Mac Power PC G4 απο ΕΝΑΝ και μόνο άνθρωπο!...ο ΚοςMakoto Shinkai (Place Promised in our early days) όχι μόνο έφτιαξε απλά το animation και την ιστορία αλλά επίσης με την βοήθεια ενός φίλου του έγραψε την (φοβερή) μουσικη του OAV και μαζί με την αρραβωνιαστικιά του "έπαιξε' και τις φωνές των χαρακτήρων!!....μιλάμε για έναν πραγματικό θρίαμβο δημιουργίας απο έναν ταπεινό τύπο με ένα Apple mac!....
Το στολίδι αυτό του πήρε 6 μήνες για να τελειώσει...και το αποτέλεσμα ήταν ένα έργο που σε λιγότερο απο μισή ώρα κατόρθωσε να είναι αποτελεί ταυτόχρονα ένα καταπληκτικό δράμα και ένα απίστευτο θέαμα για τα μάτια του κάθε θεατή...τι Pixar και παπαριές ρε?....
Posted: Sat Aug 12, 2006 9:16 am
Post subject:
Ontos h OVA einai poly kalh (thn eida prosfata), to mono pou me xalase ligo htan to pos htan zografismenoi oi xarakthres, alla einai deytereyon mprosta se olo to megaleio ths OVA - eidika an skeftei kaneis oti ftiaxthke apo ENAN kai MONO ENAN an8ropo.
Vevaia, proteino anepifylakta th megalh tou tainia (The Place Promised Beyond The Clouds), thn opoia eida ki emeina malakas. Nomiza oti to Howl's Moving Castle einai o,ti anotero eixa dei os tora (se tomea sxediou, background, klp.) alla otan eida ayth thn tainia ana8eorhsa amesos. Proteinetai anepifylakta.
P.S. Gia thn OVA ontos h ekdosh KAA einai o,ti kalytero, afou vghke kamia dekaria meres prin. Oso gia thn tainia, protimhste eite PSNR, eite KAA (vevaia, kapoio poulaki mou psy8irise oti 8a ginei kai sta ellhnika kapoia stigmh... ) _________________ Brighter Death Now
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Posted: Sat Aug 12, 2006 9:05 pm
Post subject:
Πάρα πολύ καλή! Την είδα εδώ και απλά είπα να την κατεβάσω για να δω τί παίζει. Συγχαρητήρια στον Κο Makoto Shinkai για το αριστούργημα αλλά και στον dante80 που το παρουσίασε τόσο καλά! Να μας λέτε για τέτοια anime!
Υ.Γ.: Η ταινία που αναφέρει ο raziel666 υπάρχει σε κανα torrent να την δούμε κι αυτή;
Καλημέρα το συγκεκριμένο OVA ήταν ένα από τα καλύτερα που έχουν γίνει ποτέ(προσωπική, όσο και αντικειμενική άποψη). Προτείνω επίσης να διαβάσετε και το manga είναι λίγο διαφορετικό από το anime(κλασσικά όσο αφορά το τέλος).Μια ταινία που είδα πρόσφατα είναι The place...κάτι και ήταν αρκετά καλή.
Posted: Fri Oct 05, 2007 12:50 am
Post subject:
Εντάξει... Βγάζω καπέλο... Είναι "κινούμενα σχέδια" 25 λεπτών που κανανε και μένα και την κοπελα μου να δακρύσουμε... Τα λέει όλα νομίζω.. Μετά από αυτό μόνο το πράσινο μίλι κατάφερε να κάνει κάτι τετοιο... Όσο για τον όρο "κινούμενα σχέδια"... Θα χρησιμοποιούσα το anime αλλά και αυτό είναι λίγο γι αυτό το αριστούργημα..
ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΊΟ
Για όποιον θέλει να αλλάξει τη γνώμη κάποιου άλλου για τα anime... _________________
Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Posted: Fri Oct 05, 2007 12:53 am
Post subject:
Archangel wrote:
Καλημέρα το συγκεκριμένο OVA ήταν ένα από τα καλύτερα που έχουν γίνει ποτέ(προσωπική, όσο και αντικειμενική άποψη). Προτείνω επίσης να διαβάσετε και το manga είναι λίγο διαφορετικό από το anime(κλασσικά όσο αφορά το τέλος).Μια ταινία που είδα πρόσφατα είναι The place...κάτι και ήταν αρκετά καλή.
Για το The Place Promised in Our Early Days, μπορεις να το βρεις και στον tracker, και γενικα μπορεις να βρεις ολα τα εργα του makoto shinkai, υπο τον συντονισμο του Raziel666, ο οποιος ειναι ο ειδημων σε θεμα του συγκεκριμενου δημιουργου _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum Διαβάστε το Playback FAQ
Για το The Place Promised in Our Early Days....δεν εχω λογια να εκφρασω το πως με εκανε να νιωσω. Τωρα στο θεμα μας, το Hoshi no koe ηταν ενα αριστουργημα και λυπηθηκα πολυ που τελειωσε ετσι. Αλλα ηταν απο τα καλυτερα OVA που εχω δει ποτε. _________________
Giota an sou arese to OVA prospathise na vreis kai na diavaseis to manga tou Hoshi No Koe, einai poli kalo kai pio olokliromeno apo to OVA... _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum