Αρχίζει να αποκτά πολύ ενδιαφέρον αυτό το arc... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν νομίζω οι cool brothers να έβγαλαν τόσο γρήγορα εκτός τον Zoro...
Κάποια κωμική τρίπλα θα έχει βάλει πάλι κατά νου ο Oda, αλλά αυτό που σκέφτομαι κυρίως είναι πως δεν θα δούμε μάχη μεταξύ Luffy-Law παρά μόνο κάποια μικροεπεισόδια (όπως πιστεύω θα γίνει και με τον Smoker). Αυτά τα φυλάει για αρκετά μετά στην ιστορία. Αφήστε που ψυλλιάζομαι πως όλο αυτό γίνεται γιατί είναι άρρωστο το πλήρωμά του και ψάχνει για θεραπεία' και που μάλλον θα τον βοηθήσει ο Chopper... _________________
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάι 19, 2012 10:54 am
Τίτλος:
Εντάξει, όχι και των τεσσάρων... Για έναν είπε. Όπως και να έχει εμένα κάτι μου βρωμάει με τον Law, τώρα ακόμα περισσότερο. Φαίνεται να δείχνει γιατί έσωσε τον Luffy τότε, μιας και είχε ατζέντα μάλλον από την αρχή. Από την άλλη βέβαια δεν με πείθει ότι έτσι εύκολα θα κάνει συμμαχία με κάποιον χωρίς να βγει παραπάνω κερδισμένος... κοινώς να γίνει ΑΥΤΟΣ ένας από τους 4 Emperors.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι μου λέει ότι θα φάει ένα πανηγυρικό όχι. Όσες φορές οι Strawhats έκαναν επίθεση σε κάποιον είχαν "ευγενή" σκοπό. Δεν νομίζω ότι τώρα ξαφνικά θα θελήσει να πλακωθεί με κάποιον από τους Emperor μόνο και μόνο για να τον εκθρονίσει, εκτός και αν... αυτός είναι η Big Mama...
Τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως και να υπάρχει και μία περίπτωση να συμμαχήσει ο Luffy παρά όλα τα παραπάνω... "OK, γίνε εσύ ένας από τους 4 Emperors. Έτσι και αλλιώς εγώ θα γίνω ο Pirate King! "
We will see... _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η απάντηση του Luffy θα είναι αρνητική!
Ο Luffy πάντα προτιμούσε την ευγενή άμυλα , και δεν κέρδιζε με κλεψιές , ή συνεργασίες.
Το κόβω για μάχη του Law με τον Luffy σύντομα.
Δεν νομίζω ότι ο Law είναι κακός ούτε πως ο Luffy θα του αρνηθεἰ.
Ο Law έχει σίγουρα κάποιο λυπητερό παρελθόν, πχ. τραγικός θάνατος κάποιου μέλους της οικογένειας όταν ήταν μικρός ή για κάποιο λόγο αποδεκατίστηκε το crew του ή έχει συγγένεια με κάποιον πολύ κακό. Σίγουρα θα μας την εξηγήσει κάποια στιγμή την ιστορία του.
Δεν νομίζω ότι είναι προδότης, γιατί το Οne Piece ήταν πάντα απλοϊκό: οι καλοί είναι πάντα καλοί και οι κακοί είναι πάντα κακοί.
Ένταξη: 14 Μάι 2011
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάι 19, 2012 7:43 pm
Τίτλος:
Έχει σκεφτεί κανένας το ενδεχόμενο να του προτείνει ο Law να ρίξουνε τον Shanks? Κλασσική Oda ανατροπή...
Επίσης ο Law δεν θεωρείτε ξιφομάχος? Οπότε θα ταιριάζει να θέλει να ρίξει τον Shanks...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας