Αν και δεν μου αρεσει το σχεδιο του μανγκα επιασα να το διαβασω. Μετα το τελος του πρωτου κεφαλαιου ηρθε η ΟΡΓΗ!! γιατι το νεο ανιμε δεν ακολουθει το μανγκα ;;; Αφησε πολλες πληροφοριες εκτος
Μη βιάζεσαι! Το αδικείς χωρίς λόγο, καθώς έκοψς μόνο ένα flashback, το οποίο λογικά θα δείξει κάποια στιγμή στο anime. Κατά τα άλλα το ακολουθεί πολύ πιστά, με εξαίρεση τη λογοκρισία στους σκοτωμούς και στα αίματα. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Μπήκε ήδη για κατέβασμα! Συνεχίστε να τα σπάτε! _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Πραγματικά υπέροχο επεισόδιο, τα πράγματα εξελίσσονται με πολύ όμορφο τρόπο ...
Μπράβο στη Hisoka για ακόμα μια φορά ! _________________ Θα ήθελα να ήμουν και εγώ ένας Anime χαρακτήρας – με υπερδυνάμεις σαν του Natsu, αναπτήρας !
Να είχα φλόγες στα μανίκια, ο κρυμμένος μου άσος. – Να ‘παιρναν φωτιά τα pads του mpc πάντα με θράσος ...
Προετοιμασία εξεταστικής check. Βιβλία και κάψιμο στις σημειώσεις check. Ώρες ατελείωτες διαβάσματος σημειώσατε check. Hunter x Hunter double check. Το καλύτερο δώρο πριν την αρχή της εξεταστικής μας κάνατε παιδιά. Τρέχω τώρα αμέσως για κατέβασμα. Είμαι σίγουρη για ένα ακόμα εξαιρετικό αποτέλεσμα και επεισόδιο.
Αν και θα σταματήσω εν καιρώ διαγωνισμάτων, θα επιστρέψω δριμύτερη και θα έχω να δω και μπόλικα. Πάμε γερά Hisoka team!!!! _________________
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 31, 2012 7:05 pm
Τίτλος:
Κοίτα πιστεύω ότι όταν είναι έτοιμο θα βγει. Δεν νομίζω να το κρατάνε τα παιδιά για την πάρτη τους!!! Επομένως υπομονή μέχρι να είναι έτοιμο! _________________
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη1, 2, 3 ... 14, 15, 16
Σελίδα 16 από 16
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας