Είναι απλά must see. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Δεν την έχω δεί και την έψαχνα,τολμώ να πώ πως χάρηκα που την βρήκα σε ελληνική βερσιόν γιατί οι αγγλικές είναι συνήθως fastsubs και με χαλάνε.
Επίσης είδα χτές την ταινία/OVA Hotarubi no Morie και τολμώ να πω πως με άγγιξε ιδιαίτερα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα για όσους θέλουν μια ιστορία μυστηριού και ανεξήγητου εμποτισμένο με νεανικό έρωτα και βαθύτερα νοήματα.Μεταφρασμένο στα ελληνικά υπάρχει απο τα παιδιά των AnimeAwmn. Chika Ayame must see για σένα!
Ναι, το Hotarubi no Morie το είδα κι εγώ πρόσφατα. Μου άρεσε πάρα πολύ.
Απίστευτο σε όλους τους τομείς του.
Είναι και μικρή ταινία, 45 λεπτά. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Ναι, το Hotarubi no Morie το είδα κι εγώ πρόσφατα. Μου άρεσε πάρα πολύ.
Απίστευτο σε όλους τους τομείς του.
Είναι και μικρή ταινία, 45 λεπτά.
+1 Ετσι απλά.Όχι πως συνδεέτε άμεσα και πως η πλόκη είναι η ίδια,αλλά πιο πάνω ανέφερα το Denpa Teki na Kanonjo. Εφάμιλλο το Set Up μόνο που ο μυστηριώδες τύπος αυτήν την φορά είναι η κοπελίτσα. Πιο ψυχό/μυστήριο/Slice of Real life και το συστήνω. 2 OVA των 45 λεπτών,αλλα αξίζουν.
Όντως, φαίνεται πολύ καλό. Θα το τσεκάρω σίγουρα. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Έχοντας δεί και το Paprika μπορώ να πώ οτι είναι με διαφορά καλύτερο αυτό το σενάριο και αληθοφανές. Animation αιώνες μπροστά για τν εποχή του. Satoshi R.I.P. ήσουν τεράστιος. Για την ταινία δεν μπορώ να πώ τίποτα,έχω μείνει άφωνος.
Paprika: τρελό Mind fuck, απίστευτη αισθητική και χρώματα, κι αν δεν κάνω λάθος το πρώτο ποραγματικό 1080p BluRay.
Perfect Blue: Εκπληκτικό σενάριο και σκηνοθεσία, ένα από τα καλύτερα release της ομάδας.
Denpa Teki na Kanojo: Πολύ καλό, αλλά και πολύ λίγο. Άξιζε πολύ περισσότερα. Όλα τα λεφτά η seyuu που κάνει την ηρωίδα (Tama-chan!)
Αν θέλετε να λιώσετε το μυαλουδάκι σας πάντως, δείτε Paranoia Agent, είναι όνομα και πράγμα, ακόμα και τα OP/ED είναι παρανοϊκά!
Και για πραγματικά φοβερή ατμόσφαιρα και σενάριο, συνιστώ Speed Grapher (Duran Duran ftw!)
@Chika Ayame
Ένα "yo!" κι από μένα, θα σου πρότεινα να δεις το Cross Game. Είναι πραγματικά απίστευτα ευχάριστο, με στοιχεία τόσο κωμικά, όσο και δραματικά, με την κατάλληλ δόση ρομάντζου και αθλητισμού. Must see.
Και φυσικά δεν ξεχνάμε το εκπληκτικό Bamboo Blade (Melkor-Sensei respekt ) που απλά δεν παίζεται!
Και τέλος αν θέλεις να δεις απλά ρομάντζο αλλά χωρίς πολλά πολλά σιρόπια και χαζά, δες το μοναδικό στο είδος του Suzuka. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Καλησπέρα παιδιά. Μαρέσει που το συγκεκριμένο κομμάτι του φόρουμ έχει πάρει φωτιά αυτές τις μέρες. Ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις σας και θα τις δω με το που θα βρω χρόνο. Για αρχή θα πιαστώ με perfect blue και βλέπουμε σιγά σιγά και τα υπόλοιπα. Άρχισα και το toradora τώρα και έχω καταενθουσιαστεί.
Πάω να κατεβάσω και το grendizer επεισόδιο. Πολύ καλά έχει μπει αυτή η εβδομάδα. _________________
Ξεκινησε παρα πολυ δυνατα αλλα το παρακαναμε απο το σημειο της δευτερης μαχης του King Kazame και μετα σαν κλασσικη γιαπωνιλα... Anyway ωραιες 2 ωρες μπραβο στα παιδια του Anime Awmn.
Paranoia Agent κατοπιν προτροπης Gpower2. Αρκετά δυνατό στην αρχή,στην μέση κάπου έχασε την ουσία του,στο τέλος το φινάλε ήτο αρκετά δυνατό με πολλά ανοιχτά και αναπάντητα ερωτήματα δυστυχώς. *Δευτερευούσης σημασίας αλλα δεν πειράζει. Το προτείνω σε όποιον θέλει να πιεί ένα Anime σε μια μέρα.
Howls moving Castle. Τρομερή δουλειά,τρομερό animation,τρομερή επένδυση σε όλο το έργο. Η πλοκή λίγο κουκουρούκου αλλά πρόκειται και για μετενσάρκωση νουβέλας,οπότε λογικό να παραλείπονται κάποια πράγματα. Γενικά μου άρεσε πάρα πολύ.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας