Posted: Wed Jan 11, 2012 3:02 pm
Post subject:
The Truth wrote:
Πριν ΠΟΛΥ καιρό είχα τελειώσει το anime και ήθελα να ξεκινήσω το manga, αλλά βαριόμουνα. Τώρα που θέλω να το διαβάσω, από ποιο κεφάλαιο μπορώ να ξεκινήσω;
Ξεκίνα από την αρχή ρε, μέχρι να τα διαβάσεις όλα θα βγει και το επόμενο τσαπτεράκι _________________ After all we are stardust...
Posted: Thu Feb 09, 2012 2:10 pm
Post subject:
Να ξυπνήσει ναι αλλά το θέμα είναι ότι η ανθρώπινη πλευρά πρέπει να κερδίσει...
Άρα θα περιμένουμε κι άλλο, ίσως μέχρι να γυρίσει η Clare και να δείξει πως κατάφερε να γίνει ίση με Abyssal σε δύναμη, ελέγχοντάς τη με την ανθρώπινη πλευρά... _________________ After all we are stardust...
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καν υποψία ότι θα ξυπνήσει. Με αυτό το ρυθμό θα δούμε Claire next year. Δεν προλαβαίνουμε. Μάλλον θα έχουμε χρεοκοπήσει και θα μας έχουν κόψει και το Internet
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Posted: Fri Apr 06, 2012 4:19 pm
Post subject:
Απλη προβολη της Priscilla ηταν; Τελειωσε ο μινι πολεμος, η οργανωση εμεινε απροστατευτη μετα και το θανατο των 3, τι θα απογινει τωρα; Μονο η καρια εμεινε να μαστιγωσουμε; _________________
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Posted: Wed May 02, 2012 8:20 pm
Post subject:
soooooooooooooooooo, hmmmmmmmmmmm
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοόλος αυτός ο καιρός για να μας πούνε τι είναι τελικά τα yoma και τα συμπεράσματα που προκύπτουν.
Tite Kubo you murderous bastard you _________________ My MAL List
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum